top of page

RELIGION 2024-25

Benjamin Maier Wind

Tysk, Historie/Samfundsfag, Religion, Billedkunst

 Jeg et dynamisk menneske i konstant bevægelse, der altid higer efter at se, hvad der findes på den anden side. Denne nysgerrighed ønsker jeg at vække i mine elever og være med dem i processen. Med mig på holdet får I et kærligt, kreativt menneske, der sætter farve på hverdagen og ikke bange for at male uden for stregerne.

Kontakt

29850346

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Religion/Filosofi, Idræt, Engelsk, Friluftsliv og Dansk

Ungdomslandstræner i amerikansk fodbold som tager udgangspunkt i styrkerne hos sine elever. Med stærk empati og fokus på den personlige relation støtter jeg hver enkelt elev i deres udvikling. Jeg ser alle udfordringer som læringsmuligheder og glæder mig til at blive udfordret!

Kontakt

61786115

Frederik Calundan Derosche

Engelsk, Historie, Samfundsfag, Religion, Håndværk & Design og Friluftsliv, Seksualundervisning, Svømmetræner

En energisk nordjyde med benene plantet solidt i den jyske muld. En boglig fyr med trang til eventyr og spænding. En friluftsentusiast med en forkærlighed for vandsport og livet i skoven. En historie-freak med glæden for at udforske nye kulturer og livssyn. En kreativ knægt med hænderne skruet rigtigt på og evnen til at lærer fra mig.

Kontakt

24892921

Heidi Vineke

Dansk, Håndværk & design, Musik, Friluftsliv, Religion

Historisk klassisk Rideinstruktør og Hestehvisker gennem 20 år
Nysgerrighed passion og lærelyst der knyttes i det meningsfulde - i relation - og i relevans.
• Verdensbegejstring
• Livsglæde
• Det levende ord
• Historiefortællingen
Jeg ønsker at bidrage til elevens oplevelse af egen meningsfuldhed
– både i verden og i fællesskabet.
Flittige hænder, lys i øjnene, bevægelse i kroppen, frihed til refleksion, fantasi og kreativitet.
”Slip hestene løs og lad vognen stå”

Kontakt

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Klara Mathilde Borum Thorhauge

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Billedkunst, Friluftsliv, Seksualundervsining

Jeg er den umiddelbare balletdansende billedkunstlærer, der med en dévéloppé udfolder mig gennem danskfaget. Ved hjælp af de fem positioner formidler jeg filuftslivet og videre i et spagat springer jeg med glæde, let og elegant, til samfundsfag/historie og op i en respektfuld relevé i religionsfaget. Jeg slutter altid af i et fælleskabende og hjertevarmt kompliment.

Kontakt

29918421

Klara Thomsen Ladegaard

Dansk, Engelsk, Religion, Historie/Samfundsfag, Mediefag, Seksualundervisning

Jeg drømmer om et klasserum med plads til forskelligheder – for netop i kulturmødet lærer vi både noget om os selv og hinanden. Jeg er kulturfagslærer med forkærlighed for det sproglige, og jeg vægter relationsdannelse til mine elever højt. Jeg håber på at inspirere elever i mødet med omverdenen og hinanden.

Kontakt

23981650

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Musik, engelsk, religion og matematik

Ambitiøs musiklærer og historiefortæller der med ro og empati hører mine elever . Fagligt stærk med noder, tal og bogstaver . Trives i rollen som formidler og inspirator og fokus vil altid være eleverne og deres udgangspunkt. Kreativitet og fantasi skal næres i sindet , hvor leg også er en vej til læring.

Kontakt

61269888

Line Hykkelbjerg Jensen

Tysk, historie, samfundsfag, religion, idræt og friluftsliv

Livsglad, begejstret lærer med lun humor og glimt i øjet. Med afsæt i gymnastikken skal der farver på dagen, og vi skal op at stå. Jeg er et myreflittigt naturmenneske med ben i næsen og vestenvinden i kinderne. Min drøm er at vække børn og unges nysgerrighed på det foranderlige samfund og den dyrebare natur, vi er en del af. 

Kontakt

71775689

Louise Møller Jørgensen

Dansk, drama, religion, historie/samfundsfag, engelsk og seksualundervisning

Jeg er draget af historiens vingesus, religioners finurligheder, samfundsfaget aktualitet, fordybelsen i dansk, og dramafagets mod og alsidighed. Jeg er stabil, vægter tryghed og tillid, og samtidig er jeg fantasidrevet, eventyrlysten og grænsesøgende i min undervisning. For mig er det vigtigt med et rum, hvor der er plads til både latter og sårbarhed.

Kontakt

20987196

Lucas Holde Klint

Dansk, religion, historie, samfundsfag og mediefag

Finurlig fritidsviking med højt humør og stort gå-på-mod. Med min humoristiske sans forsøger jeg at skabe god stemning i klasserummet og i fritiden. Jeg brænder for at se individet og at skabe trygge rammer for dannelse med mit rolige væsen. Flair for historisk formidling, levende fortælling og spændende undervisning, og jeg griber gerne en guitar til morgensang.

Kontakt

42393430

Lærke Gabriel Salvig

Dansk, engelsk, religion, friluftsliv og seksualundervisning

Med en passion for religion, en fortid som spejder og en rygsæk fyldt med erfaringer og minder gennem frivilligt arbejde i Tanzania, får I en frisk og farverig årspraktikant med masser af gåpåmod og et smil på læben. Jeg mener, at læring og social trivsel er tæt forbundne, og derfor vægter jeg et trygt skolemiljø højt.

Kontakt

26824980

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Medie og teknologiforståelse

Jeg er en super nørd, som udover den igangværende læreruddannelse har en kandidatgrad fra Uni med i bagagen. Min undervisning er i alle fag kendetegnet ved en undersøgende humoristisk tilgang, hvor jeg altid søger de kulturelle og tværfaglige sammenhænge. Desuden er det min drøm at koble fagligheden i fagene med den gode fortælling, da jeg mener, at det styrker elevernes læring.

Kontakt

60661155

Malthe Walz Pedersen

Historie/samfundsfag, religion, musik, drama, mediefag og Seksualundervisning.

Som person er jeg et meget livsglad menneske, der stræber efter, at alle skal have det så godt de kan. Relationer er noget af det dyrebareste for mig - jeg ser mennesker i øjenhøjde. Det får min undervisning til at sprudle af glæde, kreativitet og en vilje til at lære.

Kontakt

29893729

Mathies Vestergaard Fjord

Matematik, religion, filosofi, musik, drama, mediefag og teknologiforståelse

Det smukkeste ved menneskelivet er, at vi påvirker hinanden. I ethvert møde tager du noget fra det andet menneske med dig videre. Ethvert elevhold er en ”pulje af potentiale” – en energi, der venter på at blive realiseret. Det er denne energi jeg stræber efter. Derfor vil jeg være lærer.

Kontakt

26112215

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Noah Skov Madsen

Dansk, Religion, Historie, Samfundsfag, Mediefag/Teknologiforståelse og eSport

Motiveret og engageret lærer med passion for undervisning samt talent inden for eSport. Jeg kombinerer kvalificeret erfaring som eSport træner og spiller, i min træningen med fokus på at løfte niveauet som hold ved hjælp af god kommunikation. Opsøgende, handlekraftig og relationsorienteret. Nyder samarbejdet med kollegaer og skaber et trygt fællesskab.

Kontakt

71140490

Rolf Navntoft Antonsen

Historie - Samfundsfag - Religion - Tysk - Billedkunst - Mediefag

Jeg er en frisk og finurlig type, der gerne sætter et kreativt præg på hvad jeg laver. Jeg er en historieentusiast af nogen kaliber, og drømmer om at kunne dele min passion for faget med andre, særligt gennem praktiske øvelser der levendegør fortiden. Målet er at vække lysten til læring.

Kontakt

29877586

Viktoria Spang-Hansen

Tysk, Idræt, Historie, Samfundsfag, Religion, Seksualundervisning

Melodi: Se Venedig og dø

Leg og gymnastik det bruger jeg hver dag
Og min undervisning er en aktiv sag
Energi og smil er motiverende
På en skitur vil jeg vær’ pulserende
Jeg er nørdet og min barnlige sjæl er stor
Jeg er god til snakke, kram, omsorg og kærlige ord

Vi skal være, ambitiøse og lære
Alle i fællesskab
-
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kontakt

42741640

bottom of page