top of page

ALLE ÅRSPRAKTIKANTER 2024-25

Amanda Isaksen Brøchner

Amanda Isaksen Brøchner

Matematik, Engelsk, Billedkunst, Naturfag og Friluftsliv

Jeg er en kreativ rollespilsentusiast, en sprogglad matematiknørd og et humoristisk friluftsmenneske, fyldt med gåpåmod. I mig får I en omsorgsfuld, engageret og åbensindet lærer, der med både kreative og boglige fag i rygsækken, drømmer om at skabe et klasserum, hvor kreativitet, leg og læring kan gå hånd i hånd.

Kontakt

22620029

Anders Meyer Petersen

Anders Meyer Petersen

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Naturfag, Matematik

Musikspillende havemand. Uddannet fra Sonic College med særligt fokus på musikproduktion og studieteknik. Når jeg ikke sidder i musikstudiets mørke, bevæger jeg mig ud i solen og er i køkkenhaven, i træværkstedet eller på en sejlads.

Kontakt

28605341

Anna Heise Pedersen

Anna Heise Pedersen

Dansk, Billedkunst, SSF, Naturfag, Medie og Tegnologiforståelse

Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Væbnet med tålmodige og bløde danskfaglige strøg, udforsker og oplever jeg med børnene naturfag og det nytænkende, kreative billedkunst samt det legende mediefag. Alt sammen i en solid ramme af sund struktur og farverig faglighed. Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Mild, bevægelig og med spræl.

Kontakt

51141842

Anne Maj Jensen

Anne Maj Jensen

Dansk, Friluftsliv, Håndværk/Design, Naturfag og Seksualundervisning

Bulderby-beboer der synes leg og fantasi skal vægtes højt. Ligesom Pippi stiller jeg spørgsmål. Ligesom Ronja Røverdatter vægter jeg fællesskab og natur. Ligesom Emil skaber jeg ting med mine hænder. Ligesom Astrid Lindgren mener jeg at tryghed, varme og venlighed er de optimale rammer for læring og fællesskab.

Kontakt

21968924

Anton Sloth Bjerg

Anton Sloth Bjerg

Engelsk, Drama, Dansk, Medie & Teknologiforståelse og Historie/Samfundsfag, samt Seksuel UV. og Fortælling.

Kreativt og passioneret menneske med et varmt og roligt sind. Jeg har mange års erfaring med at spille teater og har instrueret og været lyd/lys tekniker. Jeg har ligeledes års erfaring med at spille, planlægge og facilitere rollespil (bl.a. Dungeons and Dragons). Som samarbejdspartner værdisætter jeg åbenhed og ærlighed, og bestræber mig på at holde struktur og overblik.

Kontakt

26199548

Asbjørn Sebastian
Steinthorsson

Asbjørn Sebastian Steinthorsson

Naturfag, Friluftsliv, Fysik/kemi og Billedekunst

Min kærlighed til naturen og et liv præget af cirkus og gøgl, har skabt en grounded dynamisk person med en evne til at finde kreative løsninger, og så er jeg absurd god til at falde og lande på benene igen. Jeg stræber efter en undervisning, der er fyldt med leg og nysgerrighed, hvor eleverne får mulighed for at udforske og opdage verden omkring dem med mig som guide.

Kontakt

30118626

Astrid Vogt Segerskog

Astrid Vogt Segerskog

Dansk, Naturfag, Historie/ Samfundsfag, Billedkunst og sexualundervisning

Med min legende og kreative tilgang til undervisning, bladre jeg mig igennem historiebogen og er altid klar på en snak om normer, følelser og biodiversitet. Med bare fødder og jord under neglene, er jeg samfundskritisk, spørgende og nysgerrig på alt det der sker omkring os i verden. Jeg tror på at en stærk relation, er vejen til et trygt og udviklende læringsrum.

Kontakt

60497568

Benjamin Maier Wind

Benjamin Maier Wind

Tysk, Historie/Samfundsfag, Religion, Billedkunst

 Jeg et dynamisk menneske i konstant bevægelse, der altid higer efter at se, hvad der findes på den anden side. Denne nysgerrighed ønsker jeg at vække i mine elever og være med dem i processen. Med mig på holdet får I et kærligt, kreativt menneske, der sætter farve på hverdagen og ikke bange for at male uden for stregerne.

Kontakt

29850346

Clemens Wedel Møberg-
Poulsen

Clemens Wedel Møberg- Poulsen

Tysk, Matematik, Håndværk og Design, Mediefag

ENGAGERET, NATIV TYSKLÆRER MED HÅNDVÆRKERBAGGRUND
- SOM BRÆNDER FOR GOD FORMIDLING OG GODE RELATIONER
Mit navn er Clemens Wedel Møberg-Poulsen. Jeg er 24 år og født i Tyskland af danske forældre - og er derfor vokset op tosproget. God undervisning, er, når elevernes og mit samspil giver mere energi, end det tager. Mine fag er matematik, tysk, mediefag og håndværk & design.

Kontakt

91857972

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Religion/Filosofi, Idræt, Engelsk, Friluftsliv og Dansk

Ungdomslandstræner i amerikansk fodbold som tager udgangspunkt i styrkerne hos sine elever. Med stærk empati og fokus på den personlige relation støtter jeg hver enkelt elev i deres udvikling. Jeg ser alle udfordringer som læringsmuligheder og glæder mig til at blive udfordret!

Kontakt

61786115

Ditte Grosen Svenningsen

Ditte Grosen Svenningsen

Dansk, Håndværk og Design, Naturfag, Historie, Samfundsfag, Seksualundervisning

Ønsker I en imødekommende, opfindsom og ansvarsfuld lærer med passion for danskfaget? Min mission er meningsfuld og nærværende undervisning! Håndværk ligger mit hjerte nært. Som jordemoder er jeg vant til at arbejde selvstændigt med omsorg for den enkelte, og jeg er hurtig til at danne gode relationer – også i pressede situationer. Jeg varetager med glæde seksualundervisning på alle klassetrin.

Kontakt

30242910

Emil Buus Bille

Emil Buus Bille

Dansk, Matematik, Friluftsliv, SSF, Madkundskab

Jeg drømmer om både hånden, ånden og hjertets dannelse. Om det er ligninger, lingvistik, lejrliv eller Løgstrup, så får I hos mig en rolig og tålmodig person, som er både kokkererende, klog, kammeratlig og altid klar på (fodbold)kamp. Desuden har jeg et års arbejdserfaring fra Baunehøj Efterskole (21/22).

Kontakt

60806251

Esther Kjeldtoft Jeppesen

Esther Kjeldtoft Jeppesen

Dansk, Idræt, Medie- og teknologiforståelse, Drama, Seksualundervisning

Et hjerte der banker for teater, bevægelse, skrivekunst og litteratur. En levende lærer, der tror på god anderledeshed og frihed som praksisværdi. En nysgerrig tilgang til det at undervise, og et ønske om at tage fagligheden i den ene hånd og mine elever i den anden og derigennem kunne give dem mod og lyst til at opleve verden. Grundtig i Grundtvig og også god Åndline.

Kontakt

29924276

Fabian Havmøller Møberg

Fabian Havmøller Møberg

Matematik, Naturfag, Fysik/Kemi, Idræt, Seksualundervisning

Jeg er et kaotisk ordensmenneske, som ønsker en fleksibel og struktureret hverdag. Som person er jeg typisk meget stille og rolig, medmindre jeg ser mit snit til at snakke om alle mine hjemmelavede natureksperimenter med syltetøjsterrarier, eksplosioner og strøm. Jeg håber på at kunne smitte så mange som muligt med min gælde for naturvidenskaben.

Kontakt

50546697

Frederik Calundan Derosche

Frederik Calundan Derosche

Engelsk, Historie, Samfundsfag, Religion, Håndværk & Design og Friluftsliv, Seksualundervisning, Svømmetræner

En energisk nordjyde med benene plantet solidt i den jyske muld. En boglig fyr med trang til eventyr og spænding. En friluftsentusiast med en forkærlighed for vandsport og livet i skoven. En historie-freak med glæden for at udforske nye kulturer og livssyn. En kreativ knægt med hænderne skruet rigtigt på og evnen til at lærer fra mig.

Kontakt

24892921

Freja Beckert Lauridsen

Freja Beckert Lauridsen

Håndværk & design, Dansk, Friluftsliv, Idræt og seksualundervisning

Positiv og med et glimt i øjet - går jeg med en kreativ og legende tilgang til værks. Mit hjerte banker for det sanselige, mødet med forskellige mennesker og lysten til fællesskabet. Jeg er nysgerrig og ambitiøs på mine medmenneskers vegne.

Jeg har tidligere erfaring med at arbejde på en efterskole samt være hjælpelærer for elever med særlige udfordringer og funktionsnedsættelser.

Kontakt

29926246

Freja Vibe Bergmann Koldbæk

Freja Vibe Bergmann Koldbæk

Engelsk, Naturfag, Drama og Friluftsliv

Jeg er et sjovt og kreativt menneske med stor omsorg for alle omkring mig. Jeg er fuld af energi og elsker at finde på kreative og finurlige løsninger på de problemer jeg skulle støde på. Jeg er et meget ekspressivt og dramatisk menneske, men kan også være seriøs når det gælder.

Kontakt

51510691

Frida Gusta Diamant Larsen

Frida Gusta Diamant Larsen

Musik, Drama, Naturfag, Mediefag og Instrumentalundervisning (klaver).

"Med drama, naturfag og musik i centrum udforsker vi vores indre og ydre verden gennem eksperimenter, sanser og kreativitet.

Frida er en erfaren og passioneret sangskriver som inspirerer til at udforske, opdage og lære på tværs af fag og baggrunde.

Kontakt

50564172

Heidi Vineke

Heidi Vineke

Dansk, Håndværk & design, Musik, Friluftsliv, Religion

Historisk klassisk Rideinstruktør og Hestehvisker gennem 20 år
Nysgerrighed passion og lærelyst der knyttes i det meningsfulde - i relation - og i relevans.
• Verdensbegejstring
• Livsglæde
• Det levende ord
• Historiefortællingen
Jeg ønsker at bidrage til elevens oplevelse af egen meningsfuldhed
– både i verden og i fællesskabet.
Flittige hænder, lys i øjnene, bevægelse i kroppen, frihed til refleksion, fantasi og kreativitet.
”Slip hestene løs og lad vognen stå”

Kontakt

Jens Sandbjerg Larsen

Jens Sandbjerg Larsen

Dansk, Drama, Historie/samfundsfag og Naturfag

Jeg er meget passioneret inden for historie, og kan godt lide at nørde rundt med det og gå i dybden. Jeg er en dansklærer, der går op i sproglig udvikling hos eleverne. Samtidig er jeg en natur nysgerrig naturfagslærer. Hos mig får i en lærer, der elsker at være i sammenspil med sine kollegaer.

Kontakt

71788920

Jon Kolbjørn Aspe

Jon Kolbjørn Aspe

Idræt, Tysk, Matematik og Billedkunst

"Et passioneret hobbymenneske. I min fritid tegner jeg, spiller volleyball og underviser i parkour.
Mit mål er at lave en undervisningen, hvor tiden ikke står stille. En form for hands-on undervisning, hvor der inddrages varierende øvelser, lege og opgaver, med plads til fordybelse i større projekter. Som lærer vil jeg skabe muligheder og støtte mine elever.
"

Kontakt

61 13 42 95

Julie Elise Hejberg Sørensen

Julie Elise Hejberg Sørensen

Engelsk, Naturfag, Billedkunst og Idræt

Jeg er en engageret og strukturskabende kvinde. Jeg sprudler af glæde, og håber på at bringe mit positive livs- og læringssyn videre i andre. Jeg bestræber mig på at se kvaliteten i alt kreativt arbejde, som jeg elsker at udforske og nørkle i. Jeg er meget åben og vægter højt at have en god relation med kollegaer og elever.

Kontakt

30863905

Julie Rose Maegaard
Kristiansen

Julie Rose Maegaard Kristiansen

Tysk, Drama, Idræt og Mediefag

Jeg er en initiativrig, gøglende rollespils-entusiast! Jeg elsker at jonglere med flere projekter af gangen og går meget op i kreativ bevægelse, og inkorporerer det glædeligt i min undervisning. Som person er jeg varm og omsorgsfuld, og lægger energi i at skabe autentiske fællesskaber sammen med elever og kollegaer.

Kontakt

25707795

Karen Østergaard Poulsen

Karen Østergaard Poulsen

Musik, Drama, Engelsk og Matematik

Jeg er en rummelig og nærværende person med et kreativt sind, der brænder for den fordybende, skabende og projektorienterede undervisning. Jeg er initiativrig og vægter at skabe tryghed for andre omkring mig, gerne med musik, bevægelse og sang. Jeg er altid klar på nye udfordringer og engagerer mig bedst, når det kan skabe værdi for andre.

Kontakt

41428844

Karl Emil Jakobsen

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Karl Rahbek Kamp

Karl Rahbek Kamp

Dansk, Fysik og kemi, Historie, Samfundsfag, Friluftsliv

Jeg er en lærer der er vedholdende, engageret og som elsker dårligt vejr. En som med en kærlig jernhånd kan styre og udvikle store og små børn. En lærer der både kan tegne en blomst og styre en kran. En som, men entusiasme, kan se på verden både som en voksen og et barn.

Kontakt

22546163

Kasper Primdal Jørgensen

Kasper Primdal Jørgensen

Dansk, Engelsk, Friluftsliv, Håndværk & Design, naturfag

Fantasifuld fyr med forkærlighed for fried rice, fotografi og finurlige friluftsaktiviteter. Jeg er en ansvarsfuld holdspiller, som både nyder de rolige øjeblikke og eventyrsuset, man får i trækroner eller på havets bund. Jeg vægter stabilitet, tillid og et behageligt undervisningsrum højt. I mine lektioner vil eleverne opleve en åben lærer, som møder dem i øjenhøjde.

Kontakt

28609304

Klara Mathilde Borum
Thorhauge

Klara Mathilde Borum Thorhauge

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Billedkunst, Friluftsliv, Seksualundervsining

Jeg er den umiddelbare balletdansende billedkunstlærer, der med en dévéloppé udfolder mig gennem danskfaget. Ved hjælp af de fem positioner formidler jeg filuftslivet og videre i et spagat springer jeg med glæde, let og elegant, til samfundsfag/historie og op i en respektfuld relevé i religionsfaget. Jeg slutter altid af i et fælleskabende og hjertevarmt kompliment.

Kontakt

29918421

Klara Thomsen Ladegaard

Klara Thomsen Ladegaard

Dansk, Engelsk, Religion, Historie/Samfundsfag, Mediefag, Seksualundervisning

Jeg drømmer om et klasserum med plads til forskelligheder – for netop i kulturmødet lærer vi både noget om os selv og hinanden. Jeg er kulturfagslærer med forkærlighed for det sproglige, og jeg vægter relationsdannelse til mine elever højt. Jeg håber på at inspirere elever i mødet med omverdenen og hinanden.

Kontakt

23981650

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Musik, engelsk, religion og matematik

Ambitiøs musiklærer og historiefortæller der med ro og empati hører mine elever . Fagligt stærk med noder, tal og bogstaver . Trives i rollen som formidler og inspirator og fokus vil altid være eleverne og deres udgangspunkt. Kreativitet og fantasi skal næres i sindet , hvor leg også er en vej til læring.

Kontakt

61269888

Lars Jørgen Vedelslund

Lars Jørgen Vedelslund

Håndværk & Design, Medie & Teknologiforståelse, Musik og Matematik

Jeg kan godt lide at udforske nye passioner og interesser, og jeg håber at jeg kan bruge det til at inpirere andre til at være nysgerrige, så de får udvidet deres horisonter. Det er vigtigt for mig at have en respektfuld relation til mine elever, hvor jeg stadig kan møde dem i øjenhøjde.

Kontakt

36201998

Lea Mahima Sørensen

Lea Mahima Sørensen

Dansk, tysk, naturfag og mediefag 

En smilende vestjyde med begge fødder solidt plantet i jorden. Jeg er tosset med floorball og gode samtaler. Jeg er et rummeligt, tålmodigt og lyttende væsen. Det er værdier, som jeg vil bringe med ind i min lærergerning. Jeg vil gerne skabe et rum for det sjove, det faglige og det sårbare. Der skal være plads og hjerterum til det hele.

Kontakt

40319917

Lea Nørby Jensen

Lea Nørby Jensen

Dansk, billedkunst, friluftsliv, historie/samfundsfag og SSF

Jeg er et hjertevarmt naturmenneske, der tror på vigtigheden i at sætte sig selv i spil. Vi skal i kanoen, selvom den kan kæntre og turde male det blanke lærred. Jeg vil sætte litteratur og ler under lup og nørde med mine elever. Vi skal ud med stedbaseret dansk, sanse og være nysgerrige på hinanden og verden omkring os.

Kontakt

29296625

Line Hykkelbjerg Jensen

Line Hykkelbjerg Jensen

Tysk, historie, samfundsfag, religion, idræt og friluftsliv

Livsglad, begejstret lærer med lun humor og glimt i øjet. Med afsæt i gymnastikken skal der farver på dagen, og vi skal op at stå. Jeg er et myreflittigt naturmenneske med ben i næsen og vestenvinden i kinderne. Min drøm er at vække børn og unges nysgerrighed på det foranderlige samfund og den dyrebare natur, vi er en del af. 

Kontakt

71775689

Louise Møller Jørgensen

Louise Møller Jørgensen

Dansk, drama, religion, historie/samfundsfag, engelsk og seksualundervisning

Jeg er draget af historiens vingesus, religioners finurligheder, samfundsfaget aktualitet, fordybelsen i dansk, og dramafagets mod og alsidighed. Jeg er stabil, vægter tryghed og tillid, og samtidig er jeg fantasidrevet, eventyrlysten og grænsesøgende i min undervisning. For mig er det vigtigt med et rum, hvor der er plads til både latter og sårbarhed.

Kontakt

20987196

Lucas Holde Klint

Lucas Holde Klint

Dansk, religion, historie, samfundsfag og mediefag

Finurlig fritidsviking med højt humør og stort gå-på-mod. Med min humoristiske sans forsøger jeg at skabe god stemning i klasserummet og i fritiden. Jeg brænder for at se individet og at skabe trygge rammer for dannelse med mit rolige væsen. Flair for historisk formidling, levende fortælling og spændende undervisning, og jeg griber gerne en guitar til morgensang.

Kontakt

42393430

Lærke Gabriel Salvig

Lærke Gabriel Salvig

Dansk, engelsk, religion, friluftsliv og seksualundervisning

Med en passion for religion, en fortid som spejder og en rygsæk fyldt med erfaringer og minder gennem frivilligt arbejde i Tanzania, får I en frisk og farverig årspraktikant med masser af gåpåmod og et smil på læben. Jeg mener, at læring og social trivsel er tæt forbundne, og derfor vægter jeg et trygt skolemiljø højt.

Kontakt

26824980

Magnus Bech Jørgensen

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Medie og teknologiforståelse

Jeg er en super nørd, som udover den igangværende læreruddannelse har en kandidatgrad fra Uni med i bagagen. Min undervisning er i alle fag kendetegnet ved en undersøgende humoristisk tilgang, hvor jeg altid søger de kulturelle og tværfaglige sammenhænge. Desuden er det min drøm at koble fagligheden i fagene med den gode fortælling, da jeg mener, at det styrker elevernes læring.

Kontakt

60661155

Maja Tingkær

Maja Tingkær

Matematik, friluftsliv, håndværk/design og samfundsfag/historie

Ansvarsfuld, initiativrig og rolig. Med min baggrund som multimediedesigner og min rejselyst og dertilhørende interesse for andre kulturer, prioriterer jeg at bringe kreativitet i spil i min undervisning. For mig er elevinddragelse en stor del af den sunde relation mellem lærer og elev.

Kontakt

21963518

Malthe Bjerrum Feierskov

Malthe Bjerrum Feierskov

Dansk, musik, billedkunst, samfundsfag og historie

Jeg er meget kunstnerisk interesseret – deraf specialiseret indenfor musik og billedkunst. Her kan jeg drage nytte af mine erfaringer inden for sangskrivning, koncerter, studieindspilninger samt afholdelse af ferniseringer i undervisningen med eleverne. Jeg nyder også at læse god litteratur, spille fodbold og at slå til en volleyball i ny og næ.

Kontakt

24858693

Malthe Walz Pedersen

Malthe Walz Pedersen

Historie/samfundsfag, religion, musik, drama, mediefag og Seksualundervisning.

Som person er jeg et meget livsglad menneske, der stræber efter, at alle skal have det så godt de kan. Relationer er noget af det dyrebareste for mig - jeg ser mennesker i øjenhøjde. Det får min undervisning til at sprudle af glæde, kreativitet og en vilje til at lære.

Kontakt

29893729

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Mathies Vestergaard Fjord

Mathies Vestergaard Fjord

Matematik, religion, filosofi, musik, drama, mediefag og teknologiforståelse

Det smukkeste ved menneskelivet er, at vi påvirker hinanden. I ethvert møde tager du noget fra det andet menneske med dig videre. Ethvert elevhold er en ”pulje af potentiale” – en energi, der venter på at blive realiseret. Det er denne energi jeg stræber efter. Derfor vil jeg være lærer.

Kontakt

26112215

Mette Justesen

Mette Justesen

Naturfag, tysk, idræt, dansk, friluftsliv og seksualundervisning

Jeg stopper ikke med at have lyst til at gribe ud efter ting.
Med to års jordemoder-erfaring har jeg grebet børn og skabt tillidsfulde rum.
Som lærer stiler jeg efter, at børn og unge skal begribe og mærke fællesskabets værdi.
Kendskab til naturen, bevægelse og hvordan vi griber sproget an, er min skole-mission.

Kontakt

28916108

Mia Berrig Rasmussen

Mia Berrig Rasmussen

Dansk, billedkunst, idræt, friluftsliv og seksualundervisning

Pensel på lærred og ture i det fri,
Sved på panden og skrive kan jeg li’.
Før arkitektstuderende og gymnast,
Nu instruktør som sætter kursen fast.
Fordi jeg altid har malet, er målet klart,
Jeg vil skabe, undervise og ha’ det rart.

Kontakt

31240848

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Mikkel Baastrup Huus

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske

Kontakt

50 55 91 87

Mille Budde Magaard

Mille Budde Magaard

Dansk, Naturfag, Håndværk & Design, Friluftsliv, fortælling, Seksualundervisning

En handlekraftig håndværkslærer. En dansende danskunderviser der diplomatisk dygtiggør. En naturfagsnørd der navigerer alt fra nedbørsnysgerrige nulteklasser til naturkatastofale niendeklasser. En fuldbefarren og fingernem flagknobsflittig, forårsgrøn friluftslærer og fortæller. Jeg vil være med til at lave skole!

Kontakt

22880284

Nanna Sofie Bender Kilt

Nanna Sofie Bender Kilt

Dansk, Billedkunst, Naturfag, Historie & Samfund og Sundheds- og Seksualundervisning

Jeg er dansklæreren, der sætter fokus på samfundet og mennesket. Jeg er den bæredygtige naturfagslærer med jord under neglene. Jeg er en kreativ provokatør, altid på udkig efter nye skævheder og uligheder at belyse i billedkunst. Og så er jeg glad for at trække i overtrækstøjet og tage min undervisning med udenfor.

Kontakt

20122119

Nikolaj Valentin Lassen

Nikolaj Valentin Lassen

Drama, Engelsk, Musik, Mediefag, Tysk, Seksualundervisning, Svømning

Mangler I en lærer med kreativitet, energi og omsorg der kan spille morgensang? Så er jeg den helt rigtige for jer!
Jeg er en engageret, entusiastisk, udadvendt person der brænder for musik, skuespil og fremmedsprog, og derfor syntes jeg at fortællinger og leg er centralt for et godt læringsmiljø.

Kontakt

71705815

Noah Skov Madsen

Noah Skov Madsen

Dansk, Religion, Historie, Samfundsfag, Mediefag/Teknologiforståelse og eSport

Motiveret og engageret lærer med passion for undervisning samt talent inden for eSport. Jeg kombinerer kvalificeret erfaring som eSport træner og spiller, i min træningen med fokus på at løfte niveauet som hold ved hjælp af god kommunikation. Opsøgende, handlekraftig og relationsorienteret. Nyder samarbejdet med kollegaer og skaber et trygt fællesskab.

Kontakt

71140490

Pernille Højlund Nielsen

Pernille Højlund Nielsen

Historie, Samfundsfag, Naturfag, Friluftsliv, Seksualundervisning, Håndværk/design

Med skabelyst og hang til det kontroversielle, gør jeg mit for at strikke et inkluderende klasserum sammen, hvor varme og tryghed er rummets vægge. Som tidligere drama lærer og kreativ underviser går jeg efter et legende og kreativ fællesskab, med plads til nysgerrighed, impulsivitet og afprøvning af nye idéer og former.

Kontakt

28687708

Regitze Marie Krabbe

Regitze Marie Krabbe

Dansk, Tysk, Historie, Samfundsfag, Billedkunst, Medie & Teknologiforståelse

Kreativ og kunstnerisk tænkende, personligt, pædagogisk og didaktisk. Omsorgsfuld og opløftende og lader alle i min nærhed mærke det. Hårdtarbejdende og ambitiøs, på mine egne og mine elevers vegne. Struktureret og organiseret, en smule kaotisk og let at begejstre. Erfaren og tryg i rollen som underviser, med lyst til at inspirere.

Kontakt

60613380

Rolf Navntoft Antonsen

Rolf Navntoft Antonsen

Historie - Samfundsfag - Religion - Tysk - Billedkunst - Mediefag

Jeg er en frisk og finurlig type, der gerne sætter et kreativt præg på hvad jeg laver. Jeg er en historieentusiast af nogen kaliber, og drømmer om at kunne dele min passion for faget med andre, særligt gennem praktiske øvelser der levendegør fortiden. Målet er at vække lysten til læring.

Kontakt

29877586

Sebastian Johan Hillbrandt

Sebastian Johan Hillbrandt

Matematik - Fysik/Kemi - Idræt & Friluftsliv

Outdoortype med stor lyst til at lære fra sig. Jeg er dybt fascineret af hvad det udendørs rum kan gøre ved en undervisningssituation og nyder at undersøge hvordan sammenspillet med praksiserfaring kan komme til at fungere med den teoretiske undervisning.

Kontakt

Siobhan Judith Culleton

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Sofie Koefoed

Sofie Koefoed

Tysk, dansk, idræt, historie, samfundsfag

Jeg søger en 50-60 % stilling på Fyn. Alternativt en stilling jeg kan dele med en anden årspraktikant. Jeg er nysgerrig af natur og glæder mig til at undervise, danne relationer og tage del i skolelivet. Jeg er spændt på at opleve, hvordan lærerskolens teori og tanker kan møde virkeligheden.

Kontakt

29936499

Thea Alberte Krabbe

Thea Alberte Krabbe

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Matematik, Seksualundervisning, Fortælling.

Ivrig sangfugl i gummistøvler eller festskrud, søger en praktikplads hvor jeg kan kombinere struktur og kreativ udfoldelse i læringsrummet. Erfaring fra skovbørnehave har formet mig til at være tydelig, kærlig og en naturlig autoritet. Med min imødekommende tilgang bygger jeg broer til elever og kollegaer.
Jeg glæder mig.

Kontakt

60881862

Tine Smidt

Tine Smidt

Dansk, Engelsk, Matematik, Friluftsliv

Digtende dansklærer med glæde for bl.a. natur og grammatik. Jeg elsker at opdage nye interesseemner, men også at nørde i især lege og bevægelse. Med ben i næsen og et glimt i øjet, møder jeg verden med et smil. Jeg vil i samarbejde med mine elever udforske og udfordre grænserne for vores læring, for at skabe nysgerrighed og læringsglæde.

Kontakt

60617348

Viktoria Spang-Hansen

Viktoria Spang-Hansen

Tysk, Idræt, Historie, Samfundsfag, Religion, Seksualundervisning

Melodi: Se Venedig og dø

Leg og gymnastik det bruger jeg hver dag
Og min undervisning er en aktiv sag
Energi og smil er motiverende
På en skitur vil jeg vær’ pulserende
Jeg er nørdet og min barnlige sjæl er stor
Jeg er god til snakke, kram, omsorg og kærlige ord

Vi skal være, ambitiøse og lære
Alle i fællesskab
-
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kontakt

42741640

Virgil Bendixen

Virgil Bendixen

Fysik/Kemi, Håndværk/Design, Matematik, Billedkunst, Naturfag.

Den der skole hvor faglighed og kreativitet ikke er modsætninger, hvor lærerkollegiet er sammen om at drive en skole, hvor børnene ikke kun skal lære, men også være og hvor forældrene, lokalområdet naturen tænkes med; Hvad var det nu den hed?

Kontakt

23663565

bottom of page