top of page

ALLE ÅRPraktikanter 2023-24 

(Chili) Cecilie Loubjerg Andersen

(Chili) Cecilie Loubjerg Andersen

Dansk, engelsk, mediefag, religion og seksualundervisning

En kreativ og indlevende person, der nyder fællesskab og interaktion. Jeg har arbejdet med mange forskellige ting, som bl.a. den norske dronnings stuepige, tatovør og støttepædagog. Erfaringer har gjort mig jordnær, imødekommende og med overblik i pressede situationer. Jeg har fundet min hylde gennem arbejdet med børn, og glæder mig til mit fremtidige virke som lærer.

Kontakt

21354918

Agnes Roesvill Mazanti

Agnes Roesvill Mazanti

Billedkunst, naturfag, friluftsliv og dansk

eg er en lattermild ung kvinde, der er nysgerrig, omsorgsfuld og autentisk. Jeg er en voksende ildsjæl inden for billedkunst, og gennem hele mit liv har kreativiteten og naturen ikke blot været en lyst, men et behov. Mine hænder samarbejder med saks og ler, bøger og papir, reb og træer.

Kontakt

22986675

Alexander Günther Hansen

Alexander Günther Hansen

Håndværk og design, friluftsliv, idræt og naturfag

Friluftsinteresseret, indsigtsfuld mand med god energi. Med tidligere Cater-uddannelse i baggagen ser jeg frem til både at skrælle kartofler omkring bålet med eleverne og møde dem i klasselokalet. Gennem erfaring fra job på specialskole og egne udfordringer med ordblindhed, har jeg øje for elever med særlige behov. Det er især specialklasserne, der har min interesse.

Kontakt

29887726

Amalie	Krarup

Amalie Krarup

Mediefag, Dansk, Religion, Historie & Samfundsfag

Jeg er en varmhjertet og sanddru medienørd, som elsker en kreativ og dynamisk undervisning.
Jeg gør en dyd ud af at finde på nye og anderledes aktiviteter og inddrager gerne alt lige fra gaming til fortælling i min undervisning.
“Først oplive, så oplyse” - en sætning, der motiverer mig som underviser.

Kontakt

30553864

Anna Bjørn Brown

Anna Bjørn Brown

Billedkunst, Naturfag, Engelsk, Friluftsliv, SSF

Her får i en omsorgsfuld, tålmodig og kreativ fynbo som tror på det bedste i mennesker. Jeg er dygtig til fortællekunsten og gennem min erfaring med projektarbejde/ledelse, kulturudveksling og visuelle kunstneriske processer ønsker jeg at skabe et trygt rum til fordybelse, hvor mennesker kan møde hinanden ligeværdigt.

Kontakt

52395089

Benjamin Sode Larsen

Benjamin Sode Larsen

Idræt, Engelsk, Medie, Drama.

Med drama fanger jeg elevernes interesse, fastholder den med gode mediekundskaber og sparker liv i klassen med idræt. Som lærer vil jeg trække på min ledelseserfaring hos Falk, og gøre brug af mine kompetencer fra SGK Holbæk. Med min interesse for Esport, brætspil og fysisk træning vil jeg gå til eleverne i øjenhøjde og motivere til en aktiv og inddragende undervisning.

Kontakt

31318761

Bolette Kiilsholm Lühr

Bolette Kiilsholm Lühr

Musik, drama, engelsk, dansk

Kreativ sjæl, modig og sej
Øje for fællesskab, læring og leg
Drama, dansk, engelsk, musik
Historie-fortælling om tiden der gik
Disse er ting der gode at lære. Men vigtigst af alt -
Skolen skal være et rart sted at være

Kontakt

52426066

Cecilie	Dechau

Cecilie Dechau

Dansk, religion, friluftsliv, billedkunst, seksualundervisning

De fleste husker mig dækket af maling eller i spejderuniform, lugtende af bål. Det er der, at jeg kan slippe legebarnet inde i mig fri.
Udover at være spejderleder, har jeg erfaring med at arbejde med indlæringshæmmede og autistiske børn.
Jeg elsker nye projekter og udfordringer. På en arbejdsplads vil jeg komme med mine kreative inputs og gode energier. På spejderære.

Kontakt

27284785

Clara Emilie Ballisager Pedersen

Clara Emilie Ballisager Pedersen

Religion, Dansk, Historie/samfundsfag, friluftsliv, Drama

Energisk, sprudlende og oprigtigt interesseret i mennesker. Humor og grin er gennemgående elementer i mit virke som lærer.
Jeg stræber altid efter at møde mennesker med et åbent sind og lad det positive stå som front i mødet med verden
Jeg er kompromissøgende og løsningsorienteret og tror på at en mangfoldig skole skaber mangfoldige mennesker.

Kontakt

42320680

Clara Lindholm Larsen

Clara Lindholm Larsen

Håndværk og design, naturfag, seksualundervisning, matematik, friluftsliv

Verden kalder på handlekraftige børn og unge, som gennem erfaring og oplevelser i naturen finder en indre lyst til at passe på vores klode. I min undervisning, skabes plads til at eleverne kan undersøge og lære i naturen, samtidig med at de kan udvikle sig i et tillidsskabende rum, hvor der lægges vægt på fællesskab, kreativitet samt den indre og ydre bæredygtighed.

Kontakt

20349599

Ditlev Løth Bøcher

Ditlev Løth Bøcher

Engelsk, Idræt, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Entusiastisk underviser med passion for alt, der får gang i kroppen og hjertet til at pumpe. Uddannet ski-, snowboard- og gymnastikinstruktør, med flere års erfaring fra lokalforeninger og arbejde med børn i mange aldre. Derfor ville det perfekte miljø for mig være hvor fællesskab, trivsel og samvær står øverst på dagsordenen.

Kontakt

53772608

Eldina	Gutic

Eldina Gutic

Matematik, naturfag, mediefag og drama

Jeg er en glad og åben person, som holder meget af at være i naturen. Jeg håber at kunne bruge mine kompetencer indenfor f.eks. mediefag og drama som et tværfagligt indspark i de fag, jeg ellers skal undervise i. I min undervisning skal eleverne ikke udelukkende sidde på stolen, men også ud i verden og ned i kroppen.

Kontakt

31720654

Eva Sødring Elbrønd

Eva Sødring Elbrønd

Matematik, fysik/kemi, naturfag, håndværk&design, friluftsliv, seksualundervisning

Alle skal stimuleres og løftes; både fagligt og menneskeligt. Vi skal lege, opdage og undersøge. Vi skal fejle, lære og vokse. Som lærer skaber jeg rammer for dette gennem god formidling, struktur samt inddragelse af elever og natur. Jeg engagerer mig i og ser hver enkelt elev. Beta på boulder-væggen, beregninger og bundsenbrændere, brændenælder og bål. Dét giver mening.

Kontakt

21950235

Frederik Emil Gjerløff	Hallberg

Frederik Emil Gjerløff Hallberg

Dansk, musik, drama, mediefag

Jeg er et åbensindet og positivt indstillet menneske, som holder meget af at spille, synge, skrive og generelt at bruge mine evner kreativt. Jeg er glad for projektorienterede forløb og trives i vejen mod produktet. Jeg kan lide at eksperimentere og er ikke bange for også at lægge perfektionismen på hylden for at afprøve og blive klogere.

Kontakt

27511315

Freja Green Arvedlund

Freja Green Arvedlund

Idræt, friluftsliv, naturfag, religion og seksualundervisning. BA i religionsvidenskab og antropologi

Jeg træder ind i lærerfaget med høj faglighed, engagement og stærk empati. Jeg brænder for at gøre mine elever klogere på sig selv, på verden og på deres drømme. Livgivende fællesskaber og levende samtaler vægter jeg højt, for her kan horisonten udvides og nysgerrigheden vækkes. Mit hjerte banker for højskolebevægelsen.

Kontakt

21969576

Hjalte S. Laursen

Hjalte S. Laursen

Engelsk, Drama, Naturfag og Friluftsliv

Undervisning kan være hvor som helst; foran tavlen, ude ved vandet, i byens centrum, eller i den store sal. Forskellige miljøer har meget at byde på, hvilket jeg opdagede gennem min opvækst i Grønland og Danmark. Hvis man skal lære om vores verden, skal man også kunne mærke den. Uanset hvor eller med hvem, forsøger jeg at puste liv i tingene (gerne med et skævt smil).

Kontakt

42710020

Julie Nørgaard	Larsen

Julie Nørgaard Larsen

Dansk, matematik, håndværk og design, engelsk, tysk og mediefag

Jeg er nysgerrig, struktureret og af den overbevisning, at vi sammen kan mere. I et klasserum med højt til loftet skal vi skabe med hænder og hoveder. Jeg lægger stor vægt på det relationelle arbejde og ønsker at videregive et livs- og læringsgåpåmod vha. humor, fordybelse og leg.

Kontakt

28700633

Julie Præstkær Jørgensen

Julie Præstkær Jørgensen

Dansk, billedkunst, mediefag, historie/samfundsfag, seksualundervisning samt sundhed, krop og bevægelse fra pædagogudannelsen.

Livsklog, hjertevarm, pædagoguddannet lærerstuderende tilbyder en buffet af kompetencer. Jeg stræber efter, at min undervisning er en varieret kost, bestående af spændende fagligt indhold, krydret med kreativitet og bevægelse, serveret så det er spiseligt for den enkelte elev. Min fornemmeste opgave er at vække elevernes nysgerrighed og livsmod i et trivselsfremmende fællesskab.

Kontakt

31499411

Kasper Kurek	Jensen

Kasper Kurek Jensen

Dansk, engelsk, billedkunst & medie

Jeg er en stor personlighed som er drevet af en passion for film, tegning og det nørdede. Jeg arbejdede i mediebranchen indtil for nyligt, men mente at jeg havde brug for en ny arena. Derfor vil jeg nu dele ud af mine tidligere arbejdserfaringer og inddrage mit unikke perspektiv ind i en skolesammenhæng.

Kontakt

21286443

Laust Ditlev Asmussen

Laust Ditlev Asmussen

Fysik/Kemi, Naturfag, Mediefag og Historie/Samfundsfag

Humor er et kæmpe omdrejningspunkt i mit liv, og jeg har det altid med mig. Jeg bestræber mig altid for at have et positivt blik på sagerne. Kæmpe fan af John Dewey.

Kontakt

29885521

Mads Flintegaard Olsen

Mads Flintegaard Olsen

Dansk, tysk, historie, samfundsfag, friluftsliv

Inddragende og idérig. Humoristisk og historiekyndig. Nysgerrig og nærværende. Det er nogle af de ord, der bedst beskriver mig. Jeg vil i min rolle som lærer tage eleverne med på en udfordrende og udfoldende rejse, hvor hver elev får øjnene op for sit eget værd – og meget gerne i tæt samspil med naturen.

Kontakt

42947061

Magnus Bech	Jørgensen

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Mediefag

Jeg er en glad historienørd, som vil tale til fagligheden og fortællingen, så det bliver deres historie. Udover Lærerskolen har jeg en kandidat i Historie med i bagagen. Tværfaglige sammenhænge, vores fælles kulturarv og en undersøgende tilgang, kendetegner min undervisning. Jeg mener at dette styrker elevernes motivation og er vejen til læring - vi kommer længst sammen.

Kontakt

60661155

Martin Jøhnke Albertsen

Martin Jøhnke Albertsen

Religion, Historie/Samfundsfag, Fysik/kemi og Friluftsliv

Gennem tidligere pædagogisk
arbejde og uddannelse indenfor
arabisk og islam studier er jeg blevet
specielt interesseret i kulturforskelle
og forskellighed generelt, samt
hvordan vi kan forstå hinanden fra
forskellige ståsteder. Jeg vil gerne
være med til at åbne verden op for
eleverne og igennem ny indsigt
flytte og udfordre eleverne og deres
perspektiv på verden, hinanden og
sig selv.

Kontakt

28734391

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Melissa Carmen Ludvigsen

Melissa Carmen Ludvigsen

Engelsk, matematik, håndværk og design, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en initiativrig og pligtopfyldende person, dette er evner som kendetegner mig som lærer. Desuden
glædes jeg ved de unges personlige og faglige udvikling og være en aktiv del af den.
Jeg har hænderne ordentligt skruet på og et flair for organisering af både den daglige undervisning og
større events.

Kontakt

28907586

Mette	Villadsen

Mette Villadsen

Engelsk, Naturfag, Fysik/kemi, Billedkunst, Sundheds- og seksualundervisning

Jeg har erfaring med at undervise teenagere – og ved derfor at der ofte skal mere end en PowerPoint til for at motivere dem. Jeg videregiver min passion for naturen, sprog og det kreative på min egen nørdede og sjove måde, og derfor kan der godt dukke både levende dyr, spil og Legoklodser op i min undervisning. Jeg trækker på min erfaring som formidler og hjælpelærer.

Kontakt

40732613

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Mikkel Baastrup Huus

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske.

Kontakt

Matematikmikkelmikkelmikkel@hotmail.com (det er 3x mikkel, hvis man skulle være i tvivl.)

50559187

Oscar Rocha Grum-Schwensen

Oscar Rocha Grum-Schwensen

Friluftsliv, Matematik, Naturfag, Håndværk og Design, Seksualundervisning.

Indlevende naturfagslærer, som knytter bånd til Modernatur.
Med flair for godt håndværk skaber jeg et kreativt læringsrum, hvor der er plads til nysgerrighed og fordybelse.
Gennem en praktisk og legende tilgang til matematik, muliggøres en gennemskuelig perspektivering til nutiden.
Ud fra et erfarent og optimistisk livssyn, møder jeg verdenen med en omfavnende tilgang.

Kontakt

30331058

Philippa Spanger-Ries

Philippa Spanger-Ries

Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Naturfag

Ambitiøs og interkulturelt orienteret:
- Dansklærer med stor interesse for børnelitteratur
- Naturfagslærer med kærlighed til ‘Krop og Sundhed’ og ‘Bæredygtighed’
- Engelsklærer med indblik i børns digitale engelsksprogede verden
- Håndværkslærer med fokus på elevernes personlige udtryk
Søger job hvor dannelse går forud for uddannelse og den trygge relation er vejen til læring.

Kontakt

52536474

Sarah Holm Nielsen

Sarah Holm Nielsen

Dansk/ Samfundsfag og historie/Håndværk og design/religion/seksualundervisning.

Med en baggrund indenfor kunsthåndværk og museumsformidling, er kreativitet, struktur og uderumsundervisning mine grundsøjler. Mit mål er at støtte mine elever når de former deres fortælling og udfolder deres følelser og fantasi. Mine elever beskriver mig som rolig, tryg og en rar energi. Jeg kan særligt tilbyde forløb i grøn sløjd og udflugtsbaseret religionsundervisning.

Kontakt

52166336

Sebastian Nygaard Appel

Sebastian Nygaard Appel

Drama, Musik, Engelsk, Hist/samf

Engagement og ivrighed. Jeg giver alt hvad jeg har, specielt når det gælder lærergerningen. Elevernes læring og velvære vil altid være min første prioritet. Relationsarbejdet er et område jeg vægter højt, og det er en vigtig del af hvordan jeg vil undervise. Mit mål er at løfte selvtilliden og troen på egen evne hos eleverne gennem det kreative, som mine fag drama og musik.

Kontakt

20496415

Stinne Bjerregaard Laursen

Stinne Bjerregaard Laursen

Drama, mediefag, historie/samfundsfag, engelsk

En kreativ sjæl med en krøllet hjerne. Jeg er ivrig og nysgerrig på livet, mennesker og mine fag. En passioneret fotografi- og tekniknørd, med mange flere spændende interesser. Jeg er lærenem, videbegærlig, pålidelig og er ikke bange for en udfordring. Empatisk, venlig og med stor livserfaring som jeg gerne lærer fra mig.

Kontakt

31194926

Søren Frehr Holm Nielsen

Søren Frehr Holm Nielsen

Idræt, dansk, historie, samfundsfag og mediefag

Nærværende menneske, som tror på proces over resultat. Jeg vil med fokus på trivsel og samhørighed, klæde mine kommende elever på sådan, at de bedre kan tilegne sig livsfærdigheder – ikke kun for et arbejdsliv, men for et helt menneskeliv. Dette i et trygt læringsrum.
Jeg er kæmpeglad for sport og en aktiv livsstil. Dog nyder jeg også at fordybe mig i lidt keramik, kultur(historie) eller en god bog. Er tilmed blevet fortalt, at jeg er en god ”lytter”, en empatisk, rolig og rummelig gut.

Kontakt

26350792

Søren Holberg Seidelin Andersen

Søren Holberg Seidelin Andersen

Dansk, musik, billedkunst og mediefag

En musik og kunst nørd der elsker at videregive min passion gennem lærer-gerningen. Jeg er rolig, sjov og omsorgsfuld som person, og i min lærergerning tager jeg meget af det med ind. Det er vigtigt for mig, at kommunikationen mellem lærer og elev er åbent og foranderligt, så man fælles kan finde ståbund. *ups, spiller også op til morgensamling ;)

Kontakt

28769757

Thor Emil Søgaard Hansen

Thor Emil Søgaard Hansen

Naturfag, Samfundsfag, Historie, Mediefag og Håndværk og Design

Alle har brug for at være gode til noget, børn såvel som voksne. Jeg tror på, at læring og fællesskaber er centrale for at udvikle hvert menneskes særlige evner. Som underviser og medmenneske finder jeg relationer, tydelighed og ærlighed essentielt. Jeg møder andre med oprigtig interesse, tålmodighed og venlighed.

Kontakt

23985278

bottom of page