top of page

HISTORIE & SAMFUNDSFAG 2023-24 

Amalie Krarup

Mediefag, Dansk, Religion, Historie & Samfundsfag

Jeg er en varmhjertet og sanddru medienørd, som elsker en kreativ og dynamisk undervisning.
Jeg gør en dyd ud af at finde på nye og anderledes aktiviteter og inddrager gerne alt lige fra gaming til fortælling i min undervisning.
“Først oplive, så oplyse” - en sætning, der motiverer mig som underviser.

Kontakt

30553864

Clara Emilie Ballisager Pedersen

Religion, Dansk, Historie/samfundsfag, friluftsliv, Drama

Energisk, sprudlende og oprigtigt interesseret i mennesker. Humor og grin er gennemgående elementer i mit virke som lærer.
Jeg stræber altid efter at møde mennesker med et åbent sind og lad det positive stå som front i mødet med verden
Jeg er kompromissøgende og løsningsorienteret og tror på at en mangfoldig skole skaber mangfoldige mennesker.

Kontakt

42320680

Ditlev Løth Bøcher

Engelsk, Idræt, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Entusiastisk underviser med passion for alt, der får gang i kroppen og hjertet til at pumpe. Uddannet ski-, snowboard- og gymnastikinstruktør, med flere års erfaring fra lokalforeninger og arbejde med børn i mange aldre. Derfor ville det perfekte miljø for mig være hvor fællesskab, trivsel og samvær står øverst på dagsordenen.

Kontakt

53772608

Julie Præstkær Jørgensen

Dansk, billedkunst, mediefag, historie/samfundsfag, seksualundervisning samt sundhed, krop og bevægelse fra pædagogudannelsen.

Livsklog, hjertevarm, pædagoguddannet lærerstuderende tilbyder en buffet af kompetencer. Jeg stræber efter, at min undervisning er en varieret kost, bestående af spændende fagligt indhold, krydret med kreativitet og bevægelse, serveret så det er spiseligt for den enkelte elev. Min fornemmeste opgave er at vække elevernes nysgerrighed og livsmod i et trivselsfremmende fællesskab.

Kontakt

31499411

Laust Ditlev Asmussen

Fysik/Kemi, Naturfag, Mediefag og Historie/Samfundsfag

Humor er et kæmpe omdrejningspunkt i mit liv, og jeg har det altid med mig. Jeg bestræber mig altid for at have et positivt blik på sagerne. Kæmpe fan af John Dewey.

Kontakt

29885521

Mads Flintegaard Olsen

Dansk, tysk, historie, samfundsfag, friluftsliv

Inddragende og idérig. Humoristisk og historiekyndig. Nysgerrig og nærværende. Det er nogle af de ord, der bedst beskriver mig. Jeg vil i min rolle som lærer tage eleverne med på en udfordrende og udfoldende rejse, hvor hver elev får øjnene op for sit eget værd – og meget gerne i tæt samspil med naturen.

Kontakt

42947061

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Mediefag

Jeg er en glad historienørd, som vil tale til fagligheden og fortællingen, så det bliver deres historie. Udover Lærerskolen har jeg en kandidat i Historie med i bagagen. Tværfaglige sammenhænge, vores fælles kulturarv og en undersøgende tilgang, kendetegner min undervisning. Jeg mener at dette styrker elevernes motivation og er vejen til læring - vi kommer længst sammen.

Kontakt

60661155

Martin Jøhnke Albertsen

Religion, Historie/Samfundsfag, Fysik/kemi og Friluftsliv

Gennem tidligere pædagogisk
arbejde og uddannelse indenfor
arabisk og islam studier er jeg blevet
specielt interesseret i kulturforskelle
og forskellighed generelt, samt
hvordan vi kan forstå hinanden fra
forskellige ståsteder. Jeg vil gerne
være med til at åbne verden op for
eleverne og igennem ny indsigt
flytte og udfordre eleverne og deres
perspektiv på verden, hinanden og
sig selv.

Kontakt

28734391

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Sarah Holm Nielsen

Dansk/ Samfundsfag og historie/Håndværk og design/religion/seksualundervisning.

Med en baggrund indenfor kunsthåndværk og museumsformidling, er kreativitet, struktur og uderumsundervisning mine grundsøjler. Mit mål er at støtte mine elever når de former deres fortælling og udfolder deres følelser og fantasi. Mine elever beskriver mig som rolig, tryg og en rar energi. Jeg kan særligt tilbyde forløb i grøn sløjd og udflugtsbaseret religionsundervisning.

Kontakt

52166336

Stinne Bjerregaard Laursen

Drama, mediefag, historie/samfundsfag, engelsk

En kreativ sjæl med en krøllet hjerne. Jeg er ivrig og nysgerrig på livet, mennesker og mine fag. En passioneret fotografi- og tekniknørd, med mange flere spændende interesser. Jeg er lærenem, videbegærlig, pålidelig og er ikke bange for en udfordring. Empatisk, venlig og med stor livserfaring som jeg gerne lærer fra mig.

Kontakt

31194926

Søren Frehr Holm Nielsen

Idræt, dansk, historie, samfundsfag og mediefag

Nærværende menneske, som tror på proces over resultat. Jeg vil med fokus på trivsel og samhørighed, klæde mine kommende elever på sådan, at de bedre kan tilegne sig livsfærdigheder – ikke kun for et arbejdsliv, men for et helt menneskeliv. Dette i et trygt læringsrum.
Jeg er kæmpeglad for sport og en aktiv livsstil. Dog nyder jeg også at fordybe mig i lidt keramik, kultur(historie) eller en god bog. Er tilmed blevet fortalt, at jeg er en god ”lytter”, en empatisk, rolig og rummelig gut.

Kontakt

26350792

Thor Emil Søgaard Hansen

Naturfag, Samfundsfag, Historie, Mediefag og Håndværk og Design

Alle har brug for at være gode til noget, børn såvel som voksne. Jeg tror på, at læring og fællesskaber er centrale for at udvikle hvert menneskes særlige evner. Som underviser og medmenneske finder jeg relationer, tydelighed og ærlighed essentielt. Jeg møder andre med oprigtig interesse, tålmodighed og venlighed.

Kontakt

23985278

bottom of page