top of page

FYSIK & KEMI 2024-25 

Asbjørn Sebastian Steinthorsson

Naturfag, Friluftsliv, Fysik/kemi og Billedekunst

Min kærlighed til naturen og et liv præget af cirkus og gøgl, har skabt en grounded dynamisk person med en evne til at finde kreative løsninger, og så er jeg absurd god til at falde og lande på benene igen. Jeg stræber efter en undervisning, der er fyldt med leg og nysgerrighed, hvor eleverne får mulighed for at udforske og opdage verden omkring dem med mig som guide.

Kontakt

30118626

Fabian Havmøller Møberg

Matematik, Naturfag, Fysik/Kemi, Idræt, Seksualundervisning

Jeg er et kaotisk ordensmenneske, som ønsker en fleksibel og struktureret hverdag. Som person er jeg typisk meget stille og rolig, medmindre jeg ser mit snit til at snakke om alle mine hjemmelavede natureksperimenter med syltetøjsterrarier, eksplosioner og strøm. Jeg håber på at kunne smitte så mange som muligt med min gælde for naturvidenskaben.

Kontakt

50546697

Karl Rahbek Kamp

Dansk, Fysik og kemi, Historie, Samfundsfag, Friluftsliv

Jeg er en lærer der er vedholdende, engageret og som elsker dårligt vejr. En som med en kærlig jernhånd kan styre og udvikle store og små børn. En lærer der både kan tegne en blomst og styre en kran. En som, men entusiasme, kan se på verden både som en voksen og et barn.

Kontakt

22546163

Sebastian Johan Hillbrandt

Matematik - Fysik/Kemi - Idræt & Friluftsliv

Outdoortype med stor lyst til at lære fra sig. Jeg er dybt fascineret af hvad det udendørs rum kan gøre ved en undervisningssituation og nyder at undersøge hvordan sammenspillet med praksiserfaring kan komme til at fungere med den teoretiske undervisning.

Kontakt

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Virgil Bendixen

Fysik/Kemi, Håndværk/Design, Matematik, Billedkunst, Naturfag.

Den der skole hvor faglighed og kreativitet ikke er modsætninger, hvor lærerkollegiet er sammen om at drive en skole, hvor børnene ikke kun skal lære, men også være og hvor forældrene, lokalområdet naturen tænkes med; Hvad var det nu den hed?

Kontakt

23663565

bottom of page