top of page

ENGELSK 2024-25 

Amanda Isaksen Brøchner

Matematik, Engelsk, Billedkunst, Naturfag og Friluftsliv

Jeg er en kreativ rollespilsentusiast, en sprogglad matematiknørd og et humoristisk friluftsmenneske, fyldt med gåpåmod. I mig får I en omsorgsfuld, engageret og åbensindet lærer, der med både kreative og boglige fag i rygsækken, drømmer om at skabe et klasserum, hvor kreativitet, leg og læring kan gå hånd i hånd.

Kontakt

22620029

Anton Sloth Bjerg

Engelsk, Drama, Dansk, Medie & Teknologiforståelse og Historie/Samfundsfag, samt Seksuel UV. og Fortælling.

Kreativt og passioneret menneske med et varmt og roligt sind. Jeg har mange års erfaring med at spille teater og har instrueret og været lyd/lys tekniker. Jeg har ligeledes års erfaring med at spille, planlægge og facilitere rollespil (bl.a. Dungeons and Dragons). Som samarbejdspartner værdisætter jeg åbenhed og ærlighed, og bestræber mig på at holde struktur og overblik.

Kontakt

26199548

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Religion/Filosofi, Idræt, Engelsk, Friluftsliv og Dansk

Ungdomslandstræner i amerikansk fodbold som tager udgangspunkt i styrkerne hos sine elever. Med stærk empati og fokus på den personlige relation støtter jeg hver enkelt elev i deres udvikling. Jeg ser alle udfordringer som læringsmuligheder og glæder mig til at blive udfordret!

Kontakt

61786115

Frederik Calundan Derosche

Engelsk, Historie, Samfundsfag, Religion, Håndværk & Design og Friluftsliv, Seksualundervisning, Svømmetræner

En energisk nordjyde med benene plantet solidt i den jyske muld. En boglig fyr med trang til eventyr og spænding. En friluftsentusiast med en forkærlighed for vandsport og livet i skoven. En historie-freak med glæden for at udforske nye kulturer og livssyn. En kreativ knægt med hænderne skruet rigtigt på og evnen til at lærer fra mig.

Kontakt

24892921

Freja Vibe Bergmann Koldbæk

Engelsk, Naturfag, Drama og Friluftsliv

Jeg er et sjovt og kreativt menneske med stor omsorg for alle omkring mig. Jeg er fuld af energi og elsker at finde på kreative og finurlige løsninger på de problemer jeg skulle støde på. Jeg er et meget ekspressivt og dramatisk menneske, men kan også være seriøs når det gælder.

Kontakt

51510691

Julie Elise Hejberg Sørensen

Engelsk, Naturfag, Billedkunst og Idræt

Jeg er en engageret og strukturskabende kvinde. Jeg sprudler af glæde, og håber på at bringe mit positive livs- og læringssyn videre i andre. Jeg bestræber mig på at se kvaliteten i alt kreativt arbejde, som jeg elsker at udforske og nørkle i. Jeg er meget åben og vægter højt at have en god relation med kollegaer og elever.

Kontakt

30863905

Karen Østergaard Poulsen

Musik, Drama, Engelsk og Matematik

Jeg er en rummelig og nærværende person med et kreativt sind, der brænder for den fordybende, skabende og projektorienterede undervisning. Jeg er initiativrig og vægter at skabe tryghed for andre omkring mig, gerne med musik, bevægelse og sang. Jeg er altid klar på nye udfordringer og engagerer mig bedst, når det kan skabe værdi for andre.

Kontakt

41428844

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Kasper Primdal Jørgensen

Dansk, Engelsk, Friluftsliv, Håndværk & Design, naturfag

Fantasifuld fyr med forkærlighed for fried rice, fotografi og finurlige friluftsaktiviteter. Jeg er en ansvarsfuld holdspiller, som både nyder de rolige øjeblikke og eventyrsuset, man får i trækroner eller på havets bund. Jeg vægter stabilitet, tillid og et behageligt undervisningsrum højt. I mine lektioner vil eleverne opleve en åben lærer, som møder dem i øjenhøjde.

Kontakt

28609304

Klara Thomsen Ladegaard

Dansk, Engelsk, Religion, Historie/Samfundsfag, Mediefag, Seksualundervisning

Jeg drømmer om et klasserum med plads til forskelligheder – for netop i kulturmødet lærer vi både noget om os selv og hinanden. Jeg er kulturfagslærer med forkærlighed for det sproglige, og jeg vægter relationsdannelse til mine elever højt. Jeg håber på at inspirere elever i mødet med omverdenen og hinanden.

Kontakt

23981650

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Musik, engelsk, religion og matematik

Ambitiøs musiklærer og historiefortæller der med ro og empati hører mine elever . Fagligt stærk med noder, tal og bogstaver . Trives i rollen som formidler og inspirator og fokus vil altid være eleverne og deres udgangspunkt. Kreativitet og fantasi skal næres i sindet , hvor leg også er en vej til læring.

Kontakt

61269888

Louise Møller Jørgensen

Dansk, drama, religion, historie/samfundsfag, engelsk og seksualundervisning

Jeg er draget af historiens vingesus, religioners finurligheder, samfundsfaget aktualitet, fordybelsen i dansk, og dramafagets mod og alsidighed. Jeg er stabil, vægter tryghed og tillid, og samtidig er jeg fantasidrevet, eventyrlysten og grænsesøgende i min undervisning. For mig er det vigtigt med et rum, hvor der er plads til både latter og sårbarhed.

Kontakt

20987196

Lærke Gabriel Salvig

Dansk, engelsk, religion, friluftsliv og seksualundervisning

Med en passion for religion, en fortid som spejder og en rygsæk fyldt med erfaringer og minder gennem frivilligt arbejde i Tanzania, får I en frisk og farverig årspraktikant med masser af gåpåmod og et smil på læben. Jeg mener, at læring og social trivsel er tæt forbundne, og derfor vægter jeg et trygt skolemiljø højt.

Kontakt

26824980

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Medie og teknologiforståelse

Jeg er en super nørd, som udover den igangværende læreruddannelse har en kandidatgrad fra Uni med i bagagen. Min undervisning er i alle fag kendetegnet ved en undersøgende humoristisk tilgang, hvor jeg altid søger de kulturelle og tværfaglige sammenhænge. Desuden er det min drøm at koble fagligheden i fagene med den gode fortælling, da jeg mener, at det styrker elevernes læring.

Kontakt

60661155

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske

Kontakt

50 55 91 87

Nikolaj Valentin Lassen

Drama, Engelsk, Musik, Mediefag, Tysk, Seksualundervisning, Svømning

Mangler I en lærer med kreativitet, energi og omsorg der kan spille morgensang? Så er jeg den helt rigtige for jer!
Jeg er en engageret, entusiastisk, udadvendt person der brænder for musik, skuespil og fremmedsprog, og derfor syntes jeg at fortællinger og leg er centralt for et godt læringsmiljø.

Kontakt

71705815

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Tine Smidt

Dansk, Engelsk, Matematik, Friluftsliv

Digtende dansklærer med glæde for bl.a. natur og grammatik. Jeg elsker at opdage nye interesseemner, men også at nørde i især lege og bevægelse. Med ben i næsen og et glimt i øjet, møder jeg verden med et smil. Jeg vil i samarbejde med mine elever udforske og udfordre grænserne for vores læring, for at skabe nysgerrighed og læringsglæde.

Kontakt

60617348

bottom of page