top of page

ENGELSK 2023-24 

(Chili) Cecilie Loubjerg Andersen

Dansk, engelsk, mediefag, religion og seksualundervisning

En kreativ og indlevende person, der nyder fællesskab og interaktion. Jeg har arbejdet med mange forskellige ting, som bl.a. den norske dronnings stuepige, tatovør og støttepædagog. Erfaringer har gjort mig jordnær, imødekommende og med overblik i pressede situationer. Jeg har fundet min hylde gennem arbejdet med børn, og glæder mig til mit fremtidige virke som lærer.

Kontakt

21354918

Anna Bjørn Brown

Billedkunst, Naturfag, Engelsk, Friluftsliv, SSF

Her får i en omsorgsfuld, tålmodig og kreativ fynbo som tror på det bedste i mennesker. Jeg er dygtig til fortællekunsten og gennem min erfaring med projektarbejde/ledelse, kulturudveksling og visuelle kunstneriske processer ønsker jeg at skabe et trygt rum til fordybelse, hvor mennesker kan møde hinanden ligeværdigt.

Kontakt

52395089

Benjamin Sode Larsen

Idræt, Engelsk, Medie, Drama.

Med drama fanger jeg elevernes interesse, fastholder den med gode mediekundskaber og sparker liv i klassen med idræt. Som lærer vil jeg trække på min ledelseserfaring hos Falk, og gøre brug af mine kompetencer fra SGK Holbæk. Med min interesse for Esport, brætspil og fysisk træning vil jeg gå til eleverne i øjenhøjde og motivere til en aktiv og inddragende undervisning.

Kontakt

31318761

Bolette Kiilsholm Lühr

Musik, drama, engelsk, dansk

Kreativ sjæl, modig og sej
Øje for fællesskab, læring og leg
Drama, dansk, engelsk, musik
Historie-fortælling om tiden der gik
Disse er ting der gode at lære. Men vigtigst af alt -
Skolen skal være et rart sted at være

Kontakt

52426066

Ditlev Løth Bøcher

Engelsk, Idræt, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Entusiastisk underviser med passion for alt, der får gang i kroppen og hjertet til at pumpe. Uddannet ski-, snowboard- og gymnastikinstruktør, med flere års erfaring fra lokalforeninger og arbejde med børn i mange aldre. Derfor ville det perfekte miljø for mig være hvor fællesskab, trivsel og samvær står øverst på dagsordenen.

Kontakt

53772608

Hjalte S. Laursen

Engelsk, Drama, Naturfag og Friluftsliv

Undervisning kan være hvor som helst; foran tavlen, ude ved vandet, i byens centrum, eller i den store sal. Forskellige miljøer har meget at byde på, hvilket jeg opdagede gennem min opvækst i Grønland og Danmark. Hvis man skal lære om vores verden, skal man også kunne mærke den. Uanset hvor eller med hvem, forsøger jeg at puste liv i tingene (gerne med et skævt smil).

Kontakt

42710020

Julie Nørgaard Larsen

Dansk, matematik, håndværk og design, engelsk, tysk og mediefag

Jeg er nysgerrig, struktureret og af den overbevisning, at vi sammen kan mere. I et klasserum med højt til loftet skal vi skabe med hænder og hoveder. Jeg lægger stor vægt på det relationelle arbejde og ønsker at videregive et livs- og læringsgåpåmod vha. humor, fordybelse og leg.

Kontakt

28700633

Kasper Kurek Jensen

Dansk, engelsk, billedkunst & medie

Jeg er en stor personlighed som er drevet af en passion for film, tegning og det nørdede. Jeg arbejdede i mediebranchen indtil for nyligt, men mente at jeg havde brug for en ny arena. Derfor vil jeg nu dele ud af mine tidligere arbejdserfaringer og inddrage mit unikke perspektiv ind i en skolesammenhæng.

Kontakt

21286443

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Mediefag

Jeg er en glad historienørd, som vil tale til fagligheden og fortællingen, så det bliver deres historie. Udover Lærerskolen har jeg en kandidat i Historie med i bagagen. Tværfaglige sammenhænge, vores fælles kulturarv og en undersøgende tilgang, kendetegner min undervisning. Jeg mener at dette styrker elevernes motivation og er vejen til læring - vi kommer længst sammen.

Kontakt

60661155

Melissa Carmen Ludvigsen

Engelsk, matematik, håndværk og design, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en initiativrig og pligtopfyldende person, dette er evner som kendetegner mig som lærer. Desuden
glædes jeg ved de unges personlige og faglige udvikling og være en aktiv del af den.
Jeg har hænderne ordentligt skruet på og et flair for organisering af både den daglige undervisning og
større events.

Kontakt

28907586

Mette Villadsen

Engelsk, Naturfag, Fysik/kemi, Billedkunst, Sundheds- og seksualundervisning

Jeg har erfaring med at undervise teenagere – og ved derfor at der ofte skal mere end en PowerPoint til for at motivere dem. Jeg videregiver min passion for naturen, sprog og det kreative på min egen nørdede og sjove måde, og derfor kan der godt dukke både levende dyr, spil og Legoklodser op i min undervisning. Jeg trækker på min erfaring som formidler og hjælpelærer.

Kontakt

40732613

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske.

Kontakt

Matematikmikkelmikkelmikkel@hotmail.com (det er 3x mikkel, hvis man skulle være i tvivl.)

50559187

Philippa Spanger-Ries

Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Naturfag

Ambitiøs og interkulturelt orienteret:
- Dansklærer med stor interesse for børnelitteratur
- Naturfagslærer med kærlighed til ‘Krop og Sundhed’ og ‘Bæredygtighed’
- Engelsklærer med indblik i børns digitale engelsksprogede verden
- Håndværkslærer med fokus på elevernes personlige udtryk
Søger job hvor dannelse går forud for uddannelse og den trygge relation er vejen til læring.

Kontakt

52536474

Sebastian Nygaard Appel

Drama, Musik, Engelsk, Hist/samf

Engagement og ivrighed. Jeg giver alt hvad jeg har, specielt når det gælder lærergerningen. Elevernes læring og velvære vil altid være min første prioritet. Relationsarbejdet er et område jeg vægter højt, og det er en vigtig del af hvordan jeg vil undervise. Mit mål er at løfte selvtilliden og troen på egen evne hos eleverne gennem det kreative, som mine fag drama og musik.

Kontakt

20496415

Stinne Bjerregaard Laursen

Drama, mediefag, historie/samfundsfag, engelsk

En kreativ sjæl med en krøllet hjerne. Jeg er ivrig og nysgerrig på livet, mennesker og mine fag. En passioneret fotografi- og tekniknørd, med mange flere spændende interesser. Jeg er lærenem, videbegærlig, pålidelig og er ikke bange for en udfordring. Empatisk, venlig og med stor livserfaring som jeg gerne lærer fra mig.

Kontakt

31194926

bottom of page