top of page

TYSK 2024-25

Benjamin Maier Wind

Tysk, Historie/Samfundsfag, Religion, Billedkunst

 Jeg et dynamisk menneske i konstant bevægelse, der altid higer efter at se, hvad der findes på den anden side. Denne nysgerrighed ønsker jeg at vække i mine elever og være med dem i processen. Med mig på holdet får I et kærligt, kreativt menneske, der sætter farve på hverdagen og ikke bange for at male uden for stregerne.

Kontakt

29850346

Clemens Wedel Møberg- Poulsen

Tysk, Matematik, Håndværk og Design, Mediefag

ENGAGERET, NATIV TYSKLÆRER MED HÅNDVÆRKERBAGGRUND
- SOM BRÆNDER FOR GOD FORMIDLING OG GODE RELATIONER
Mit navn er Clemens Wedel Møberg-Poulsen. Jeg er 24 år og født i Tyskland af danske forældre - og er derfor vokset op tosproget. God undervisning, er, når elevernes og mit samspil giver mere energi, end det tager. Mine fag er matematik, tysk, mediefag og håndværk & design.

Kontakt

91857972

Jon Kolbjørn Aspe

Idræt, Tysk, Matematik og Billedkunst

"Et passioneret hobbymenneske. I min fritid tegner jeg, spiller volleyball og underviser i parkour.
Mit mål er at lave en undervisningen, hvor tiden ikke står stille. En form for hands-on undervisning, hvor der inddrages varierende øvelser, lege og opgaver, med plads til fordybelse i større projekter. Som lærer vil jeg skabe muligheder og støtte mine elever.
"

Kontakt

61 13 42 95

Julie Rose Maegaard Kristiansen

Tysk, Drama, Idræt og Mediefag

Jeg er en initiativrig, gøglende rollespils-entusiast! Jeg elsker at jonglere med flere projekter af gangen og går meget op i kreativ bevægelse, og inkorporerer det glædeligt i min undervisning. Som person er jeg varm og omsorgsfuld, og lægger energi i at skabe autentiske fællesskaber sammen med elever og kollegaer.

Kontakt

25707795

Lea Mahima Sørensen

Dansk, tysk, naturfag og mediefag 

En smilende vestjyde med begge fødder solidt plantet i jorden. Jeg er tosset med floorball og gode samtaler. Jeg er et rummeligt, tålmodigt og lyttende væsen. Det er værdier, som jeg vil bringe med ind i min lærergerning. Jeg vil gerne skabe et rum for det sjove, det faglige og det sårbare. Der skal være plads og hjerterum til det hele.

Kontakt

40319917

Line Hykkelbjerg Jensen

Tysk, historie, samfundsfag, religion, idræt og friluftsliv

Livsglad, begejstret lærer med lun humor og glimt i øjet. Med afsæt i gymnastikken skal der farver på dagen, og vi skal op at stå. Jeg er et myreflittigt naturmenneske med ben i næsen og vestenvinden i kinderne. Min drøm er at vække børn og unges nysgerrighed på det foranderlige samfund og den dyrebare natur, vi er en del af. 

Kontakt

71775689

Regitze Marie Krabbe

Dansk, Tysk, Historie, Samfundsfag, Billedkunst, Medie & Teknologiforståelse

Kreativ og kunstnerisk tænkende, personligt, pædagogisk og didaktisk. Omsorgsfuld og opløftende og lader alle i min nærhed mærke det. Hårdtarbejdende og ambitiøs, på mine egne og mine elevers vegne. Struktureret og organiseret, en smule kaotisk og let at begejstre. Erfaren og tryg i rollen som underviser, med lyst til at inspirere.

Kontakt

60613380

Rolf Navntoft Antonsen

Historie - Samfundsfag - Religion - Tysk - Billedkunst - Mediefag

Jeg er en frisk og finurlig type, der gerne sætter et kreativt præg på hvad jeg laver. Jeg er en historieentusiast af nogen kaliber, og drømmer om at kunne dele min passion for faget med andre, særligt gennem praktiske øvelser der levendegør fortiden. Målet er at vække lysten til læring.

Kontakt

29877586

Sofie Koefoed

Tysk, dansk, idræt, historie, samfundsfag

Jeg søger en 50-60 % stilling på Fyn. Alternativt en stilling jeg kan dele med en anden årspraktikant. Jeg er nysgerrig af natur og glæder mig til at undervise, danne relationer og tage del i skolelivet. Jeg er spændt på at opleve, hvordan lærerskolens teori og tanker kan møde virkeligheden.

Kontakt

29936499

Viktoria Spang-Hansen

Tysk, Idræt, Historie, Samfundsfag, Religion, Seksualundervisning

Melodi: Se Venedig og dø

Leg og gymnastik det bruger jeg hver dag
Og min undervisning er en aktiv sag
Energi og smil er motiverende
På en skitur vil jeg vær’ pulserende
Jeg er nørdet og min barnlige sjæl er stor
Jeg er god til snakke, kram, omsorg og kærlige ord

Vi skal være, ambitiøse og lære
Alle i fællesskab
-
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kontakt

42741640

bottom of page