top of page

DANSK 2023-24 

(Chili) Cecilie Loubjerg Andersen

Dansk, engelsk, mediefag, religion og seksualundervisning

En kreativ og indlevende person, der nyder fællesskab og interaktion. Jeg har arbejdet med mange forskellige ting, som bl.a. den norske dronnings stuepige, tatovør og støttepædagog. Erfaringer har gjort mig jordnær, imødekommende og med overblik i pressede situationer. Jeg har fundet min hylde gennem arbejdet med børn, og glæder mig til mit fremtidige virke som lærer.

Kontakt

21354918

Agnes Roesvill Mazanti

Billedkunst, naturfag, friluftsliv og dansk

eg er en lattermild ung kvinde, der er nysgerrig, omsorgsfuld og autentisk. Jeg er en voksende ildsjæl inden for billedkunst, og gennem hele mit liv har kreativiteten og naturen ikke blot været en lyst, men et behov. Mine hænder samarbejder med saks og ler, bøger og papir, reb og træer.

Kontakt

22986675

Amalie Krarup

Mediefag, Dansk, Religion, Historie & Samfundsfag

Jeg er en varmhjertet og sanddru medienørd, som elsker en kreativ og dynamisk undervisning.
Jeg gør en dyd ud af at finde på nye og anderledes aktiviteter og inddrager gerne alt lige fra gaming til fortælling i min undervisning.
“Først oplive, så oplyse” - en sætning, der motiverer mig som underviser.

Kontakt

30553864

Bolette Kiilsholm Lühr

Musik, drama, engelsk, dansk

Kreativ sjæl, modig og sej
Øje for fællesskab, læring og leg
Drama, dansk, engelsk, musik
Historie-fortælling om tiden der gik
Disse er ting der gode at lære. Men vigtigst af alt -
Skolen skal være et rart sted at være

Kontakt

52426066

Cecilie Dechau

Dansk, religion, friluftsliv, billedkunst, seksualundervisning

De fleste husker mig dækket af maling eller i spejderuniform, lugtende af bål. Det er der, at jeg kan slippe legebarnet inde i mig fri.
Udover at være spejderleder, har jeg erfaring med at arbejde med indlæringshæmmede og autistiske børn.
Jeg elsker nye projekter og udfordringer. På en arbejdsplads vil jeg komme med mine kreative inputs og gode energier. På spejderære.

Kontakt

27284785

Clara Emilie Ballisager Pedersen

Religion, Dansk, Historie/samfundsfag, friluftsliv, Drama

Energisk, sprudlende og oprigtigt interesseret i mennesker. Humor og grin er gennemgående elementer i mit virke som lærer.
Jeg stræber altid efter at møde mennesker med et åbent sind og lad det positive stå som front i mødet med verden
Jeg er kompromissøgende og løsningsorienteret og tror på at en mangfoldig skole skaber mangfoldige mennesker.

Kontakt

42320680

Frederik Emil Gjerløff Hallberg

Dansk, musik, drama, mediefag

Jeg er et åbensindet og positivt indstillet menneske, som holder meget af at spille, synge, skrive og generelt at bruge mine evner kreativt. Jeg er glad for projektorienterede forløb og trives i vejen mod produktet. Jeg kan lide at eksperimentere og er ikke bange for også at lægge perfektionismen på hylden for at afprøve og blive klogere.

Kontakt

27511315

Julie Nørgaard Larsen

Dansk, matematik, håndværk og design, engelsk, tysk og mediefag

Jeg er nysgerrig, struktureret og af den overbevisning, at vi sammen kan mere. I et klasserum med højt til loftet skal vi skabe med hænder og hoveder. Jeg lægger stor vægt på det relationelle arbejde og ønsker at videregive et livs- og læringsgåpåmod vha. humor, fordybelse og leg.

Kontakt

28700633

Julie Præstkær Jørgensen

Dansk, billedkunst, mediefag, historie/samfundsfag, seksualundervisning samt sundhed, krop og bevægelse fra pædagogudannelsen.

Livsklog, hjertevarm, pædagoguddannet lærerstuderende tilbyder en buffet af kompetencer. Jeg stræber efter, at min undervisning er en varieret kost, bestående af spændende fagligt indhold, krydret med kreativitet og bevægelse, serveret så det er spiseligt for den enkelte elev. Min fornemmeste opgave er at vække elevernes nysgerrighed og livsmod i et trivselsfremmende fællesskab.

Kontakt

31499411

Kasper Kurek Jensen

Dansk, engelsk, billedkunst & medie

Jeg er en stor personlighed som er drevet af en passion for film, tegning og det nørdede. Jeg arbejdede i mediebranchen indtil for nyligt, men mente at jeg havde brug for en ny arena. Derfor vil jeg nu dele ud af mine tidligere arbejdserfaringer og inddrage mit unikke perspektiv ind i en skolesammenhæng.

Kontakt

21286443

Mads Flintegaard Olsen

Dansk, tysk, historie, samfundsfag, friluftsliv

Inddragende og idérig. Humoristisk og historiekyndig. Nysgerrig og nærværende. Det er nogle af de ord, der bedst beskriver mig. Jeg vil i min rolle som lærer tage eleverne med på en udfordrende og udfoldende rejse, hvor hver elev får øjnene op for sit eget værd – og meget gerne i tæt samspil med naturen.

Kontakt

42947061

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Philippa Spanger-Ries

Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Naturfag

Ambitiøs og interkulturelt orienteret:
- Dansklærer med stor interesse for børnelitteratur
- Naturfagslærer med kærlighed til ‘Krop og Sundhed’ og ‘Bæredygtighed’
- Engelsklærer med indblik i børns digitale engelsksprogede verden
- Håndværkslærer med fokus på elevernes personlige udtryk
Søger job hvor dannelse går forud for uddannelse og den trygge relation er vejen til læring.

Kontakt

52536474

Sarah Holm Nielsen

Dansk/ Samfundsfag og historie/Håndværk og design/religion/seksualundervisning.

Med en baggrund indenfor kunsthåndværk og museumsformidling, er kreativitet, struktur og uderumsundervisning mine grundsøjler. Mit mål er at støtte mine elever når de former deres fortælling og udfolder deres følelser og fantasi. Mine elever beskriver mig som rolig, tryg og en rar energi. Jeg kan særligt tilbyde forløb i grøn sløjd og udflugtsbaseret religionsundervisning.

Kontakt

52166336

Søren Frehr Holm Nielsen

Idræt, dansk, historie, samfundsfag og mediefag

Nærværende menneske, som tror på proces over resultat. Jeg vil med fokus på trivsel og samhørighed, klæde mine kommende elever på sådan, at de bedre kan tilegne sig livsfærdigheder – ikke kun for et arbejdsliv, men for et helt menneskeliv. Dette i et trygt læringsrum.
Jeg er kæmpeglad for sport og en aktiv livsstil. Dog nyder jeg også at fordybe mig i lidt keramik, kultur(historie) eller en god bog. Er tilmed blevet fortalt, at jeg er en god ”lytter”, en empatisk, rolig og rummelig gut.

Kontakt

26350792

Søren Holberg Seidelin Andersen

Dansk, musik, billedkunst og mediefag

En musik og kunst nørd der elsker at videregive min passion gennem lærer-gerningen. Jeg er rolig, sjov og omsorgsfuld som person, og i min lærergerning tager jeg meget af det med ind. Det er vigtigt for mig, at kommunikationen mellem lærer og elev er åbent og foranderligt, så man fælles kan finde ståbund. *ups, spiller også op til morgensamling ;)

Kontakt

28769757

bottom of page