top of page

DANSK 2024-25 

Anna Heise Pedersen

Dansk, Billedkunst, SSF, Naturfag, Medie og Tegnologiforståelse

Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Væbnet med tålmodige og bløde danskfaglige strøg, udforsker og oplever jeg med børnene naturfag og det nytænkende, kreative billedkunst samt det legende mediefag. Alt sammen i en solid ramme af sund struktur og farverig faglighed. Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Mild, bevægelig og med spræl.

Kontakt

51141842

Anton Sloth Bjerg

Engelsk, Drama, Dansk, Medie & Teknologiforståelse og Historie/Samfundsfag, samt Seksuel UV. og Fortælling.

Kreativt og passioneret menneske med et varmt og roligt sind. Jeg har mange års erfaring med at spille teater og har instrueret og været lyd/lys tekniker. Jeg har ligeledes års erfaring med at spille, planlægge og facilitere rollespil (bl.a. Dungeons and Dragons). Som samarbejdspartner værdisætter jeg åbenhed og ærlighed, og bestræber mig på at holde struktur og overblik.

Kontakt

26199548

Astrid Vogt Segerskog

Dansk, Naturfag, Historie/ Samfundsfag, Billedkunst og sexualundervisning

Med min legende og kreative tilgang til undervisning, bladre jeg mig igennem historiebogen og er altid klar på en snak om normer, følelser og biodiversitet. Med bare fødder og jord under neglene, er jeg samfundskritisk, spørgende og nysgerrig på alt det der sker omkring os i verden. Jeg tror på at en stærk relation, er vejen til et trygt og udviklende læringsrum.

Kontakt

60497568

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Religion/Filosofi, Idræt, Engelsk, Friluftsliv og Dansk

Ungdomslandstræner i amerikansk fodbold som tager udgangspunkt i styrkerne hos sine elever. Med stærk empati og fokus på den personlige relation støtter jeg hver enkelt elev i deres udvikling. Jeg ser alle udfordringer som læringsmuligheder og glæder mig til at blive udfordret!

Kontakt

61786115

Ditte Grosen Svenningsen

Dansk, Håndværk og Design, Naturfag, Historie, Samfundsfag, Seksualundervisning

Ønsker I en imødekommende, opfindsom og ansvarsfuld lærer med passion for danskfaget? Min mission er meningsfuld og nærværende undervisning! Håndværk ligger mit hjerte nært. Som jordemoder er jeg vant til at arbejde selvstændigt med omsorg for den enkelte, og jeg er hurtig til at danne gode relationer – også i pressede situationer. Jeg varetager med glæde seksualundervisning på alle klassetrin.

Kontakt

30242910

Emil Buus Bille

Dansk, Matematik, Friluftsliv, SSF, Madkundskab

Jeg drømmer om både hånden, ånden og hjertets dannelse. Om det er ligninger, lingvistik, lejrliv eller Løgstrup, så får I hos mig en rolig og tålmodig person, som er både kokkererende, klog, kammeratlig og altid klar på (fodbold)kamp. Desuden har jeg et års arbejdserfaring fra Baunehøj Efterskole (21/22).

Kontakt

60806251

Freja Beckert Lauridsen

Håndværk & design, Dansk, Friluftsliv, Idræt og seksualundervisning

Positiv og med et glimt i øjet - går jeg med en kreativ og legende tilgang til værks. Mit hjerte banker for det sanselige, mødet med forskellige mennesker og lysten til fællesskabet. Jeg er nysgerrig og ambitiøs på mine medmenneskers vegne.

Jeg har tidligere erfaring med at arbejde på en efterskole samt være hjælpelærer for elever med særlige udfordringer og funktionsnedsættelser.

Kontakt

29926246

Heidi Vineke

Dansk, Håndværk & design, Musik, Friluftsliv, Religion

Historisk klassisk Rideinstruktør og Hestehvisker gennem 20 år
Nysgerrighed passion og lærelyst der knyttes i det meningsfulde - i relation - og i relevans.
• Verdensbegejstring
• Livsglæde
• Det levende ord
• Historiefortællingen
Jeg ønsker at bidrage til elevens oplevelse af egen meningsfuldhed
– både i verden og i fællesskabet.
Flittige hænder, lys i øjnene, bevægelse i kroppen, frihed til refleksion, fantasi og kreativitet.
”Slip hestene løs og lad vognen stå”

Kontakt

Jens Sandbjerg Larsen

Dansk, Drama, Historie/samfundsfag og Naturfag

Jeg er meget passioneret inden for historie, og kan godt lide at nørde rundt med det og gå i dybden. Jeg er en dansklærer, der går op i sproglig udvikling hos eleverne. Samtidig er jeg en natur nysgerrig naturfagslærer. Hos mig får i en lærer, der elsker at være i sammenspil med sine kollegaer.

Kontakt

71788920

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Karl Rahbek Kamp

Dansk, Fysik og kemi, Historie, Samfundsfag, Friluftsliv

Jeg er en lærer der er vedholdende, engageret og som elsker dårligt vejr. En som med en kærlig jernhånd kan styre og udvikle store og små børn. En lærer der både kan tegne en blomst og styre en kran. En som, men entusiasme, kan se på verden både som en voksen og et barn.

Kontakt

22546163

Kasper Primdal Jørgensen

Dansk, Engelsk, Friluftsliv, Håndværk & Design, naturfag

Fantasifuld fyr med forkærlighed for fried rice, fotografi og finurlige friluftsaktiviteter. Jeg er en ansvarsfuld holdspiller, som både nyder de rolige øjeblikke og eventyrsuset, man får i trækroner eller på havets bund. Jeg vægter stabilitet, tillid og et behageligt undervisningsrum højt. I mine lektioner vil eleverne opleve en åben lærer, som møder dem i øjenhøjde.

Kontakt

28609304

Klara Mathilde Borum Thorhauge

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Billedkunst, Friluftsliv, Seksualundervsining

Jeg er den umiddelbare balletdansende billedkunstlærer, der med en dévéloppé udfolder mig gennem danskfaget. Ved hjælp af de fem positioner formidler jeg filuftslivet og videre i et spagat springer jeg med glæde, let og elegant, til samfundsfag/historie og op i en respektfuld relevé i religionsfaget. Jeg slutter altid af i et fælleskabende og hjertevarmt kompliment.

Kontakt

29918421

Klara Thomsen Ladegaard

Dansk, Engelsk, Religion, Historie/Samfundsfag, Mediefag, Seksualundervisning

Jeg drømmer om et klasserum med plads til forskelligheder – for netop i kulturmødet lærer vi både noget om os selv og hinanden. Jeg er kulturfagslærer med forkærlighed for det sproglige, og jeg vægter relationsdannelse til mine elever højt. Jeg håber på at inspirere elever i mødet med omverdenen og hinanden.

Kontakt

23981650

Lea Mahima Sørensen

Dansk, tysk, naturfag og mediefag 

En smilende vestjyde med begge fødder solidt plantet i jorden. Jeg er tosset med floorball og gode samtaler. Jeg er et rummeligt, tålmodigt og lyttende væsen. Det er værdier, som jeg vil bringe med ind i min lærergerning. Jeg vil gerne skabe et rum for det sjove, det faglige og det sårbare. Der skal være plads og hjerterum til det hele.

Kontakt

40319917

Lea Nørby Jensen

Dansk, billedkunst, friluftsliv, historie/samfundsfag og SSF

Jeg er et hjertevarmt naturmenneske, der tror på vigtigheden i at sætte sig selv i spil. Vi skal i kanoen, selvom den kan kæntre og turde male det blanke lærred. Jeg vil sætte litteratur og ler under lup og nørde med mine elever. Vi skal ud med stedbaseret dansk, sanse og være nysgerrige på hinanden og verden omkring os.

Kontakt

29296625

Lærke Gabriel Salvig

Dansk, engelsk, religion, friluftsliv og seksualundervisning

Med en passion for religion, en fortid som spejder og en rygsæk fyldt med erfaringer og minder gennem frivilligt arbejde i Tanzania, får I en frisk og farverig årspraktikant med masser af gåpåmod og et smil på læben. Jeg mener, at læring og social trivsel er tæt forbundne, og derfor vægter jeg et trygt skolemiljø højt.

Kontakt

26824980

Malthe Bjerrum Feierskov

Dansk, musik, billedkunst, samfundsfag og historie

Jeg er meget kunstnerisk interesseret – deraf specialiseret indenfor musik og billedkunst. Her kan jeg drage nytte af mine erfaringer inden for sangskrivning, koncerter, studieindspilninger samt afholdelse af ferniseringer i undervisningen med eleverne. Jeg nyder også at læse god litteratur, spille fodbold og at slå til en volleyball i ny og næ.

Kontakt

24858693

Mia Berrig Rasmussen

Dansk, billedkunst, idræt, friluftsliv og seksualundervisning

Pensel på lærred og ture i det fri,
Sved på panden og skrive kan jeg li’.
Før arkitektstuderende og gymnast,
Nu instruktør som sætter kursen fast.
Fordi jeg altid har malet, er målet klart,
Jeg vil skabe, undervise og ha’ det rart.

Kontakt

31240848

Mie My Berg Abildgaard Nielsen

Dansk, Håndværk/design, Friluftsliv, religion, Historie/samfundsfag, Seksualundervisning

I min undervisning håber jeg på at vi sammen skal undres, lære og lege. Jeg ønsker at levere en tilfredstillende undervisning, prøve nogle ting af og forhåbenligt lære en helt masse om mig selv, mine elever og om lærerfaget. Jeg er selvsikker, nyssgerrig og empatisk. Mit hjerte banker særligt for specialområdet, som jeg har været så heldig at arbejde indenfor i en årrække.

Kontakt

24448413

Mille Budde Magaard

Dansk, Naturfag, Håndværk & Design, Friluftsliv, fortælling, Seksualundervisning

En handlekraftig håndværkslærer. En dansende danskunderviser der diplomatisk dygtiggør. En naturfagsnørd der navigerer alt fra nedbørsnysgerrige nulteklasser til naturkatastofale niendeklasser. En fuldbefarren og fingernem flagknobsflittig, forårsgrøn friluftslærer og fortæller. Jeg vil være med til at lave skole!

Kontakt

22880284

Nanna Sofie Bender Kilt

Dansk, Billedkunst, Naturfag, Historie & Samfund og Sundheds- og Seksualundervisning

Jeg er dansklæreren, der sætter fokus på samfundet og mennesket. Jeg er den bæredygtige naturfagslærer med jord under neglene. Jeg er en kreativ provokatør, altid på udkig efter nye skævheder og uligheder at belyse i billedkunst. Og så er jeg glad for at trække i overtrækstøjet og tage min undervisning med udenfor.

Kontakt

20122119

Noah Skov Madsen

Dansk, Religion, Historie, Samfundsfag, Mediefag/Teknologiforståelse og eSport

Motiveret og engageret lærer med passion for undervisning samt talent inden for eSport. Jeg kombinerer kvalificeret erfaring som eSport træner og spiller, i min træningen med fokus på at løfte niveauet som hold ved hjælp af god kommunikation. Opsøgende, handlekraftig og relationsorienteret. Nyder samarbejdet med kollegaer og skaber et trygt fællesskab.

Kontakt

71140490

Regitze Marie Krabbe

Dansk, Tysk, Historie, Samfundsfag, Billedkunst, Medie & Teknologiforståelse

Kreativ og kunstnerisk tænkende, personligt, pædagogisk og didaktisk. Omsorgsfuld og opløftende og lader alle i min nærhed mærke det. Hårdtarbejdende og ambitiøs, på mine egne og mine elevers vegne. Struktureret og organiseret, en smule kaotisk og let at begejstre. Erfaren og tryg i rollen som underviser, med lyst til at inspirere.

Kontakt

60613380

Sofie Koefoed

Tysk, dansk, idræt, historie, samfundsfag

Jeg søger en 50-60 % stilling på Fyn. Alternativt en stilling jeg kan dele med en anden årspraktikant. Jeg er nysgerrig af natur og glæder mig til at undervise, danne relationer og tage del i skolelivet. Jeg er spændt på at opleve, hvordan lærerskolens teori og tanker kan møde virkeligheden.

Kontakt

29936499

Tine Smidt

Dansk, Engelsk, Matematik, Friluftsliv

Digtende dansklærer med glæde for bl.a. natur og grammatik. Jeg elsker at opdage nye interesseemner, men også at nørde i især lege og bevægelse. Med ben i næsen og et glimt i øjet, møder jeg verden med et smil. Jeg vil i samarbejde med mine elever udforske og udfordre grænserne for vores læring, for at skabe nysgerrighed og læringsglæde.

Kontakt

60617348

bottom of page