top of page

NATURFAG 2024-25 

Amanda Isaksen Brøchner

Matematik, Engelsk, Billedkunst, Naturfag og Friluftsliv

Jeg er en kreativ rollespilsentusiast, en sprogglad matematiknørd og et humoristisk friluftsmenneske, fyldt med gåpåmod. I mig får I en omsorgsfuld, engageret og åbensindet lærer, der med både kreative og boglige fag i rygsækken, drømmer om at skabe et klasserum, hvor kreativitet, leg og læring kan gå hånd i hånd.

Kontakt

22620029

Anders Meyer Petersen

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Naturfag, Matematik

Musikspillende havemand. Uddannet fra Sonic College med særligt fokus på musikproduktion og studieteknik. Når jeg ikke sidder i musikstudiets mørke, bevæger jeg mig ud i solen og er i køkkenhaven, i træværkstedet eller på en sejlads.

Kontakt

28605341

Anna Heise Pedersen

Dansk, Billedkunst, SSF, Naturfag, Medie og Tegnologiforståelse

Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Væbnet med tålmodige og bløde danskfaglige strøg, udforsker og oplever jeg med børnene naturfag og det nytænkende, kreative billedkunst samt det legende mediefag. Alt sammen i en solid ramme af sund struktur og farverig faglighed. Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Mild, bevægelig og med spræl.

Kontakt

51141842

Asbjørn Sebastian Steinthorsson

Naturfag, Friluftsliv, Fysik/kemi og Billedekunst

Min kærlighed til naturen og et liv præget af cirkus og gøgl, har skabt en grounded dynamisk person med en evne til at finde kreative løsninger, og så er jeg absurd god til at falde og lande på benene igen. Jeg stræber efter en undervisning, der er fyldt med leg og nysgerrighed, hvor eleverne får mulighed for at udforske og opdage verden omkring dem med mig som guide.

Kontakt

30118626

Astrid Vogt Segerskog

Dansk, Naturfag, Historie/ Samfundsfag, Billedkunst og sexualundervisning

Med min legende og kreative tilgang til undervisning, bladre jeg mig igennem historiebogen og er altid klar på en snak om normer, følelser og biodiversitet. Med bare fødder og jord under neglene, er jeg samfundskritisk, spørgende og nysgerrig på alt det der sker omkring os i verden. Jeg tror på at en stærk relation, er vejen til et trygt og udviklende læringsrum.

Kontakt

60497568

Ditte Grosen Svenningsen

Dansk, Håndværk og Design, Naturfag, Historie, Samfundsfag, Seksualundervisning

Ønsker I en imødekommende, opfindsom og ansvarsfuld lærer med passion for danskfaget? Min mission er meningsfuld og nærværende undervisning! Håndværk ligger mit hjerte nært. Som jordemoder er jeg vant til at arbejde selvstændigt med omsorg for den enkelte, og jeg er hurtig til at danne gode relationer – også i pressede situationer. Jeg varetager med glæde seksualundervisning på alle klassetrin.

Kontakt

30242910

Fabian Havmøller Møberg

Matematik, Naturfag, Fysik/Kemi, Idræt, Seksualundervisning

Jeg er et kaotisk ordensmenneske, som ønsker en fleksibel og struktureret hverdag. Som person er jeg typisk meget stille og rolig, medmindre jeg ser mit snit til at snakke om alle mine hjemmelavede natureksperimenter med syltetøjsterrarier, eksplosioner og strøm. Jeg håber på at kunne smitte så mange som muligt med min gælde for naturvidenskaben.

Kontakt

50546697

Freja Vibe Bergmann Koldbæk

Engelsk, Naturfag, Drama og Friluftsliv

Jeg er et sjovt og kreativt menneske med stor omsorg for alle omkring mig. Jeg er fuld af energi og elsker at finde på kreative og finurlige løsninger på de problemer jeg skulle støde på. Jeg er et meget ekspressivt og dramatisk menneske, men kan også være seriøs når det gælder.

Kontakt

51510691

Frida Gusta Diamant Larsen

Musik, Drama, Naturfag, Mediefag og Instrumentalundervisning (klaver).

"Med drama, naturfag og musik i centrum udforsker vi vores indre og ydre verden gennem eksperimenter, sanser og kreativitet.

Frida er en erfaren og passioneret sangskriver som inspirerer til at udforske, opdage og lære på tværs af fag og baggrunde.

Kontakt

50564172

Jens Sandbjerg Larsen

Dansk, Drama, Historie/samfundsfag og Naturfag

Jeg er meget passioneret inden for historie, og kan godt lide at nørde rundt med det og gå i dybden. Jeg er en dansklærer, der går op i sproglig udvikling hos eleverne. Samtidig er jeg en natur nysgerrig naturfagslærer. Hos mig får i en lærer, der elsker at være i sammenspil med sine kollegaer.

Kontakt

71788920

Julie Elise Hejberg Sørensen

Engelsk, Naturfag, Billedkunst og Idræt

Jeg er en engageret og strukturskabende kvinde. Jeg sprudler af glæde, og håber på at bringe mit positive livs- og læringssyn videre i andre. Jeg bestræber mig på at se kvaliteten i alt kreativt arbejde, som jeg elsker at udforske og nørkle i. Jeg er meget åben og vægter højt at have en god relation med kollegaer og elever.

Kontakt

30863905

Kasper Primdal Jørgensen

Dansk, Engelsk, Friluftsliv, Håndværk & Design, naturfag

Fantasifuld fyr med forkærlighed for fried rice, fotografi og finurlige friluftsaktiviteter. Jeg er en ansvarsfuld holdspiller, som både nyder de rolige øjeblikke og eventyrsuset, man får i trækroner eller på havets bund. Jeg vægter stabilitet, tillid og et behageligt undervisningsrum højt. I mine lektioner vil eleverne opleve en åben lærer, som møder dem i øjenhøjde.

Kontakt

28609304

Lea Mahima Sørensen

Dansk, tysk, naturfag og mediefag 

En smilende vestjyde med begge fødder solidt plantet i jorden. Jeg er tosset med floorball og gode samtaler. Jeg er et rummeligt, tålmodigt og lyttende væsen. Det er værdier, som jeg vil bringe med ind i min lærergerning. Jeg vil gerne skabe et rum for det sjove, det faglige og det sårbare. Der skal være plads og hjerterum til det hele.

Kontakt

40319917

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske

Kontakt

50 55 91 87

Mille Budde Magaard

Dansk, Naturfag, Håndværk & Design, Friluftsliv, fortælling, Seksualundervisning

En handlekraftig håndværkslærer. En dansende danskunderviser der diplomatisk dygtiggør. En naturfagsnørd der navigerer alt fra nedbørsnysgerrige nulteklasser til naturkatastofale niendeklasser. En fuldbefarren og fingernem flagknobsflittig, forårsgrøn friluftslærer og fortæller. Jeg vil være med til at lave skole!

Kontakt

22880284

Nanna Sofie Bender Kilt

Dansk, Billedkunst, Naturfag, Historie & Samfund og Sundheds- og Seksualundervisning

Jeg er dansklæreren, der sætter fokus på samfundet og mennesket. Jeg er den bæredygtige naturfagslærer med jord under neglene. Jeg er en kreativ provokatør, altid på udkig efter nye skævheder og uligheder at belyse i billedkunst. Og så er jeg glad for at trække i overtrækstøjet og tage min undervisning med udenfor.

Kontakt

20122119

Pernille Højlund Nielsen

Historie, Samfundsfag, Naturfag, Friluftsliv, Seksualundervisning, Håndværk/design

Med skabelyst og hang til det kontroversielle, gør jeg mit for at strikke et inkluderende klasserum sammen, hvor varme og tryghed er rummets vægge. Som tidligere drama lærer og kreativ underviser går jeg efter et legende og kreativ fællesskab, med plads til nysgerrighed, impulsivitet og afprøvning af nye idéer og former.

Kontakt

28687708

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Virgil Bendixen

Fysik/Kemi, Håndværk/Design, Matematik, Billedkunst, Naturfag.

Den der skole hvor faglighed og kreativitet ikke er modsætninger, hvor lærerkollegiet er sammen om at drive en skole, hvor børnene ikke kun skal lære, men også være og hvor forældrene, lokalområdet naturen tænkes med; Hvad var det nu den hed?

Kontakt

23663565

bottom of page