top of page

NATURFAG 2023-24 

Agnes Roesvill Mazanti

Billedkunst, naturfag, friluftsliv og dansk

eg er en lattermild ung kvinde, der er nysgerrig, omsorgsfuld og autentisk. Jeg er en voksende ildsjæl inden for billedkunst, og gennem hele mit liv har kreativiteten og naturen ikke blot været en lyst, men et behov. Mine hænder samarbejder med saks og ler, bøger og papir, reb og træer.

Kontakt

22986675

Alexander Günther Hansen

Håndværk og design, friluftsliv, idræt og naturfag

Friluftsinteresseret, indsigtsfuld mand med god energi. Med tidligere Cater-uddannelse i baggagen ser jeg frem til både at skrælle kartofler omkring bålet med eleverne og møde dem i klasselokalet. Gennem erfaring fra job på specialskole og egne udfordringer med ordblindhed, har jeg øje for elever med særlige behov. Det er især specialklasserne, der har min interesse.

Kontakt

29887726

Anna Bjørn Brown

Billedkunst, Naturfag, Engelsk, Friluftsliv, SSF

Her får i en omsorgsfuld, tålmodig og kreativ fynbo som tror på det bedste i mennesker. Jeg er dygtig til fortællekunsten og gennem min erfaring med projektarbejde/ledelse, kulturudveksling og visuelle kunstneriske processer ønsker jeg at skabe et trygt rum til fordybelse, hvor mennesker kan møde hinanden ligeværdigt.

Kontakt

52395089

Clara Lindholm Larsen

Håndværk og design, naturfag, seksualundervisning, matematik, friluftsliv

Verden kalder på handlekraftige børn og unge, som gennem erfaring og oplevelser i naturen finder en indre lyst til at passe på vores klode. I min undervisning, skabes plads til at eleverne kan undersøge og lære i naturen, samtidig med at de kan udvikle sig i et tillidsskabende rum, hvor der lægges vægt på fællesskab, kreativitet samt den indre og ydre bæredygtighed.

Kontakt

20349599

Eldina Gutic

Matematik, naturfag, mediefag og drama

Jeg er en glad og åben person, som holder meget af at være i naturen. Jeg håber at kunne bruge mine kompetencer indenfor f.eks. mediefag og drama som et tværfagligt indspark i de fag, jeg ellers skal undervise i. I min undervisning skal eleverne ikke udelukkende sidde på stolen, men også ud i verden og ned i kroppen.

Kontakt

31720654

Eva Sødring Elbrønd

Matematik, fysik/kemi, naturfag, håndværk&design, friluftsliv, seksualundervisning

Alle skal stimuleres og løftes; både fagligt og menneskeligt. Vi skal lege, opdage og undersøge. Vi skal fejle, lære og vokse. Som lærer skaber jeg rammer for dette gennem god formidling, struktur samt inddragelse af elever og natur. Jeg engagerer mig i og ser hver enkelt elev. Beta på boulder-væggen, beregninger og bundsenbrændere, brændenælder og bål. Dét giver mening.

Kontakt

21950235

Freja Green Arvedlund

Idræt, friluftsliv, naturfag, religion og seksualundervisning. BA i religionsvidenskab og antropologi

Jeg træder ind i lærerfaget med høj faglighed, engagement og stærk empati. Jeg brænder for at gøre mine elever klogere på sig selv, på verden og på deres drømme. Livgivende fællesskaber og levende samtaler vægter jeg højt, for her kan horisonten udvides og nysgerrigheden vækkes. Mit hjerte banker for højskolebevægelsen.

Kontakt

21969576

Hjalte S. Laursen

Engelsk, Drama, Naturfag og Friluftsliv

Undervisning kan være hvor som helst; foran tavlen, ude ved vandet, i byens centrum, eller i den store sal. Forskellige miljøer har meget at byde på, hvilket jeg opdagede gennem min opvækst i Grønland og Danmark. Hvis man skal lære om vores verden, skal man også kunne mærke den. Uanset hvor eller med hvem, forsøger jeg at puste liv i tingene (gerne med et skævt smil).

Kontakt

42710020

Laust Ditlev Asmussen

Fysik/Kemi, Naturfag, Mediefag og Historie/Samfundsfag

Humor er et kæmpe omdrejningspunkt i mit liv, og jeg har det altid med mig. Jeg bestræber mig altid for at have et positivt blik på sagerne. Kæmpe fan af John Dewey.

Kontakt

29885521

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Mette Villadsen

Engelsk, Naturfag, Fysik/kemi, Billedkunst, Sundheds- og seksualundervisning

Jeg har erfaring med at undervise teenagere – og ved derfor at der ofte skal mere end en PowerPoint til for at motivere dem. Jeg videregiver min passion for naturen, sprog og det kreative på min egen nørdede og sjove måde, og derfor kan der godt dukke både levende dyr, spil og Legoklodser op i min undervisning. Jeg trækker på min erfaring som formidler og hjælpelærer.

Kontakt

40732613

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske.

Kontakt

Matematikmikkelmikkelmikkel@hotmail.com (det er 3x mikkel, hvis man skulle være i tvivl.)

50559187

Oscar Rocha Grum-Schwensen

Friluftsliv, Matematik, Naturfag, Håndværk og Design, Seksualundervisning.

Indlevende naturfagslærer, som knytter bånd til Modernatur.
Med flair for godt håndværk skaber jeg et kreativt læringsrum, hvor der er plads til nysgerrighed og fordybelse.
Gennem en praktisk og legende tilgang til matematik, muliggøres en gennemskuelig perspektivering til nutiden.
Ud fra et erfarent og optimistisk livssyn, møder jeg verdenen med en omfavnende tilgang.

Kontakt

30331058

Philippa Spanger-Ries

Dansk, Engelsk, Håndværk og design, Naturfag

Ambitiøs og interkulturelt orienteret:
- Dansklærer med stor interesse for børnelitteratur
- Naturfagslærer med kærlighed til ‘Krop og Sundhed’ og ‘Bæredygtighed’
- Engelsklærer med indblik i børns digitale engelsksprogede verden
- Håndværkslærer med fokus på elevernes personlige udtryk
Søger job hvor dannelse går forud for uddannelse og den trygge relation er vejen til læring.

Kontakt

52536474

Thor Emil Søgaard Hansen

Naturfag, Samfundsfag, Historie, Mediefag og Håndværk og Design

Alle har brug for at være gode til noget, børn såvel som voksne. Jeg tror på, at læring og fællesskaber er centrale for at udvikle hvert menneskes særlige evner. Som underviser og medmenneske finder jeg relationer, tydelighed og ærlighed essentielt. Jeg møder andre med oprigtig interesse, tålmodighed og venlighed.

Kontakt

23985278

bottom of page