top of page

BILLEDKUNST 2024-25 

Amanda Isaksen Brøchner

Matematik, Engelsk, Billedkunst, Naturfag og Friluftsliv

Jeg er en kreativ rollespilsentusiast, en sprogglad matematiknørd og et humoristisk friluftsmenneske, fyldt med gåpåmod. I mig får I en omsorgsfuld, engageret og åbensindet lærer, der med både kreative og boglige fag i rygsækken, drømmer om at skabe et klasserum, hvor kreativitet, leg og læring kan gå hånd i hånd.

Kontakt

22620029

Anna Heise Pedersen

Dansk, Billedkunst, SSF, Naturfag, Medie og Tegnologiforståelse

Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Væbnet med tålmodige og bløde danskfaglige strøg, udforsker og oplever jeg med børnene naturfag og det nytænkende, kreative billedkunst samt det legende mediefag. Alt sammen i en solid ramme af sund struktur og farverig faglighed. Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Mild, bevægelig og med spræl.

Kontakt

51141842

Astrid Vogt Segerskog

Dansk, Naturfag, Historie/ Samfundsfag, Billedkunst og sexualundervisning

Med min legende og kreative tilgang til undervisning, bladre jeg mig igennem historiebogen og er altid klar på en snak om normer, følelser og biodiversitet. Med bare fødder og jord under neglene, er jeg samfundskritisk, spørgende og nysgerrig på alt det der sker omkring os i verden. Jeg tror på at en stærk relation, er vejen til et trygt og udviklende læringsrum.

Kontakt

60497568

Benjamin Maier Wind

Tysk, Historie/Samfundsfag, Religion, Billedkunst

 Jeg et dynamisk menneske i konstant bevægelse, der altid higer efter at se, hvad der findes på den anden side. Denne nysgerrighed ønsker jeg at vække i mine elever og være med dem i processen. Med mig på holdet får I et kærligt, kreativt menneske, der sætter farve på hverdagen og ikke bange for at male uden for stregerne.

Kontakt

29850346

Jon Kolbjørn Aspe

Idræt, Tysk, Matematik og Billedkunst

"Et passioneret hobbymenneske. I min fritid tegner jeg, spiller volleyball og underviser i parkour.
Mit mål er at lave en undervisningen, hvor tiden ikke står stille. En form for hands-on undervisning, hvor der inddrages varierende øvelser, lege og opgaver, med plads til fordybelse i større projekter. Som lærer vil jeg skabe muligheder og støtte mine elever.
"

Kontakt

61 13 42 95

Julie Elise Hejberg Sørensen

Engelsk, Naturfag, Billedkunst og Idræt

Jeg er en engageret og strukturskabende kvinde. Jeg sprudler af glæde, og håber på at bringe mit positive livs- og læringssyn videre i andre. Jeg bestræber mig på at se kvaliteten i alt kreativt arbejde, som jeg elsker at udforske og nørkle i. Jeg er meget åben og vægter højt at have en god relation med kollegaer og elever.

Kontakt

30863905

Klara Mathilde Borum Thorhauge

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Billedkunst, Friluftsliv, Seksualundervsining

Jeg er den umiddelbare balletdansende billedkunstlærer, der med en dévéloppé udfolder mig gennem danskfaget. Ved hjælp af de fem positioner formidler jeg filuftslivet og videre i et spagat springer jeg med glæde, let og elegant, til samfundsfag/historie og op i en respektfuld relevé i religionsfaget. Jeg slutter altid af i et fælleskabende og hjertevarmt kompliment.

Kontakt

29918421

Lea Nørby Jensen

Dansk, billedkunst, friluftsliv, historie/samfundsfag og SSF

Jeg er et hjertevarmt naturmenneske, der tror på vigtigheden i at sætte sig selv i spil. Vi skal i kanoen, selvom den kan kæntre og turde male det blanke lærred. Jeg vil sætte litteratur og ler under lup og nørde med mine elever. Vi skal ud med stedbaseret dansk, sanse og være nysgerrige på hinanden og verden omkring os.

Kontakt

29296625

Malthe Bjerrum Feierskov

Dansk, musik, billedkunst, samfundsfag og historie

Jeg er meget kunstnerisk interesseret – deraf specialiseret indenfor musik og billedkunst. Her kan jeg drage nytte af mine erfaringer inden for sangskrivning, koncerter, studieindspilninger samt afholdelse af ferniseringer i undervisningen med eleverne. Jeg nyder også at læse god litteratur, spille fodbold og at slå til en volleyball i ny og næ.

Kontakt

24858693

Mia Berrig Rasmussen

Dansk, billedkunst, idræt, friluftsliv og seksualundervisning

Pensel på lærred og ture i det fri,
Sved på panden og skrive kan jeg li’.
Før arkitektstuderende og gymnast,
Nu instruktør som sætter kursen fast.
Fordi jeg altid har malet, er målet klart,
Jeg vil skabe, undervise og ha’ det rart.

Kontakt

31240848

Nanna Sofie Bender Kilt

Dansk, Billedkunst, Naturfag, Historie & Samfund og Sundheds- og Seksualundervisning

Jeg er dansklæreren, der sætter fokus på samfundet og mennesket. Jeg er den bæredygtige naturfagslærer med jord under neglene. Jeg er en kreativ provokatør, altid på udkig efter nye skævheder og uligheder at belyse i billedkunst. Og så er jeg glad for at trække i overtrækstøjet og tage min undervisning med udenfor.

Kontakt

20122119

Regitze Marie Krabbe

Dansk, Tysk, Historie, Samfundsfag, Billedkunst, Medie & Teknologiforståelse

Kreativ og kunstnerisk tænkende, personligt, pædagogisk og didaktisk. Omsorgsfuld og opløftende og lader alle i min nærhed mærke det. Hårdtarbejdende og ambitiøs, på mine egne og mine elevers vegne. Struktureret og organiseret, en smule kaotisk og let at begejstre. Erfaren og tryg i rollen som underviser, med lyst til at inspirere.

Kontakt

60613380

Rolf Navntoft Antonsen

Historie - Samfundsfag - Religion - Tysk - Billedkunst - Mediefag

Jeg er en frisk og finurlig type, der gerne sætter et kreativt præg på hvad jeg laver. Jeg er en historieentusiast af nogen kaliber, og drømmer om at kunne dele min passion for faget med andre, særligt gennem praktiske øvelser der levendegør fortiden. Målet er at vække lysten til læring.

Kontakt

29877586

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Virgil Bendixen

Fysik/Kemi, Håndværk/Design, Matematik, Billedkunst, Naturfag.

Den der skole hvor faglighed og kreativitet ikke er modsætninger, hvor lærerkollegiet er sammen om at drive en skole, hvor børnene ikke kun skal lære, men også være og hvor forældrene, lokalområdet naturen tænkes med; Hvad var det nu den hed?

Kontakt

23663565

bottom of page