top of page

BILLEDKUNST 2023-24 

Agnes Roesvill Mazanti

Billedkunst, naturfag, friluftsliv og dansk

eg er en lattermild ung kvinde, der er nysgerrig, omsorgsfuld og autentisk. Jeg er en voksende ildsjæl inden for billedkunst, og gennem hele mit liv har kreativiteten og naturen ikke blot været en lyst, men et behov. Mine hænder samarbejder med saks og ler, bøger og papir, reb og træer.

Kontakt

22986675

Anna Bjørn Brown

Billedkunst, Naturfag, Engelsk, Friluftsliv, SSF

Her får i en omsorgsfuld, tålmodig og kreativ fynbo som tror på det bedste i mennesker. Jeg er dygtig til fortællekunsten og gennem min erfaring med projektarbejde/ledelse, kulturudveksling og visuelle kunstneriske processer ønsker jeg at skabe et trygt rum til fordybelse, hvor mennesker kan møde hinanden ligeværdigt.

Kontakt

52395089

Cecilie Dechau

Dansk, religion, friluftsliv, billedkunst, seksualundervisning

De fleste husker mig dækket af maling eller i spejderuniform, lugtende af bål. Det er der, at jeg kan slippe legebarnet inde i mig fri.
Udover at være spejderleder, har jeg erfaring med at arbejde med indlæringshæmmede og autistiske børn.
Jeg elsker nye projekter og udfordringer. På en arbejdsplads vil jeg komme med mine kreative inputs og gode energier. På spejderære.

Kontakt

27284785

Julie Præstkær Jørgensen

Dansk, billedkunst, mediefag, historie/samfundsfag, seksualundervisning samt sundhed, krop og bevægelse fra pædagogudannelsen.

Livsklog, hjertevarm, pædagoguddannet lærerstuderende tilbyder en buffet af kompetencer. Jeg stræber efter, at min undervisning er en varieret kost, bestående af spændende fagligt indhold, krydret med kreativitet og bevægelse, serveret så det er spiseligt for den enkelte elev. Min fornemmeste opgave er at vække elevernes nysgerrighed og livsmod i et trivselsfremmende fællesskab.

Kontakt

31499411

Kasper Kurek Jensen

Dansk, engelsk, billedkunst & medie

Jeg er en stor personlighed som er drevet af en passion for film, tegning og det nørdede. Jeg arbejdede i mediebranchen indtil for nyligt, men mente at jeg havde brug for en ny arena. Derfor vil jeg nu dele ud af mine tidligere arbejdserfaringer og inddrage mit unikke perspektiv ind i en skolesammenhæng.

Kontakt

21286443

Mette Villadsen

Engelsk, Naturfag, Fysik/kemi, Billedkunst, Sundheds- og seksualundervisning

Jeg har erfaring med at undervise teenagere – og ved derfor at der ofte skal mere end en PowerPoint til for at motivere dem. Jeg videregiver min passion for naturen, sprog og det kreative på min egen nørdede og sjove måde, og derfor kan der godt dukke både levende dyr, spil og Legoklodser op i min undervisning. Jeg trækker på min erfaring som formidler og hjælpelærer.

Kontakt

40732613

Søren Holberg Seidelin Andersen

Dansk, musik, billedkunst og mediefag

En musik og kunst nørd der elsker at videregive min passion gennem lærer-gerningen. Jeg er rolig, sjov og omsorgsfuld som person, og i min lærergerning tager jeg meget af det med ind. Det er vigtigt for mig, at kommunikationen mellem lærer og elev er åbent og foranderligt, så man fælles kan finde ståbund. *ups, spiller også op til morgensamling ;)

Kontakt

28769757

bottom of page