top of page

DRAMA & TEATER 2023-24 

Benjamin Sode Larsen

Idræt, Engelsk, Medie, Drama.

Med drama fanger jeg elevernes interesse, fastholder den med gode mediekundskaber og sparker liv i klassen med idræt. Som lærer vil jeg trække på min ledelseserfaring hos Falk, og gøre brug af mine kompetencer fra SGK Holbæk. Med min interesse for Esport, brætspil og fysisk træning vil jeg gå til eleverne i øjenhøjde og motivere til en aktiv og inddragende undervisning.

Kontakt

31318761

Bolette Kiilsholm Lühr

Musik, drama, engelsk, dansk

Kreativ sjæl, modig og sej
Øje for fællesskab, læring og leg
Drama, dansk, engelsk, musik
Historie-fortælling om tiden der gik
Disse er ting der gode at lære. Men vigtigst af alt -
Skolen skal være et rart sted at være

Kontakt

52426066

Clara Emilie Ballisager Pedersen

Religion, Dansk, Historie/samfundsfag, friluftsliv, Drama

Energisk, sprudlende og oprigtigt interesseret i mennesker. Humor og grin er gennemgående elementer i mit virke som lærer.
Jeg stræber altid efter at møde mennesker med et åbent sind og lad det positive stå som front i mødet med verden
Jeg er kompromissøgende og løsningsorienteret og tror på at en mangfoldig skole skaber mangfoldige mennesker.

Kontakt

42320680

Eldina Gutic

Matematik, naturfag, mediefag og drama

Jeg er en glad og åben person, som holder meget af at være i naturen. Jeg håber at kunne bruge mine kompetencer indenfor f.eks. mediefag og drama som et tværfagligt indspark i de fag, jeg ellers skal undervise i. I min undervisning skal eleverne ikke udelukkende sidde på stolen, men også ud i verden og ned i kroppen.

Kontakt

31720654

Frederik Emil Gjerløff Hallberg

Dansk, musik, drama, mediefag

Jeg er et åbensindet og positivt indstillet menneske, som holder meget af at spille, synge, skrive og generelt at bruge mine evner kreativt. Jeg er glad for projektorienterede forløb og trives i vejen mod produktet. Jeg kan lide at eksperimentere og er ikke bange for også at lægge perfektionismen på hylden for at afprøve og blive klogere.

Kontakt

27511315

Hjalte S. Laursen

Engelsk, Drama, Naturfag og Friluftsliv

Undervisning kan være hvor som helst; foran tavlen, ude ved vandet, i byens centrum, eller i den store sal. Forskellige miljøer har meget at byde på, hvilket jeg opdagede gennem min opvækst i Grønland og Danmark. Hvis man skal lære om vores verden, skal man også kunne mærke den. Uanset hvor eller med hvem, forsøger jeg at puste liv i tingene (gerne med et skævt smil).

Kontakt

42710020

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Sebastian Nygaard Appel

Drama, Musik, Engelsk, Hist/samf

Engagement og ivrighed. Jeg giver alt hvad jeg har, specielt når det gælder lærergerningen. Elevernes læring og velvære vil altid være min første prioritet. Relationsarbejdet er et område jeg vægter højt, og det er en vigtig del af hvordan jeg vil undervise. Mit mål er at løfte selvtilliden og troen på egen evne hos eleverne gennem det kreative, som mine fag drama og musik.

Kontakt

20496415

Stinne Bjerregaard Laursen

Drama, mediefag, historie/samfundsfag, engelsk

En kreativ sjæl med en krøllet hjerne. Jeg er ivrig og nysgerrig på livet, mennesker og mine fag. En passioneret fotografi- og tekniknørd, med mange flere spændende interesser. Jeg er lærenem, videbegærlig, pålidelig og er ikke bange for en udfordring. Empatisk, venlig og med stor livserfaring som jeg gerne lærer fra mig.

Kontakt

31194926

bottom of page