top of page

IDRÆT 2023-24 

Alexander Günther Hansen

Håndværk og design, friluftsliv, idræt og naturfag

Friluftsinteresseret, indsigtsfuld mand med god energi. Med tidligere Cater-uddannelse i baggagen ser jeg frem til både at skrælle kartofler omkring bålet med eleverne og møde dem i klasselokalet. Gennem erfaring fra job på specialskole og egne udfordringer med ordblindhed, har jeg øje for elever med særlige behov. Det er især specialklasserne, der har min interesse.

Kontakt

29887726

Benjamin Sode Larsen

Idræt, Engelsk, Medie, Drama.

Med drama fanger jeg elevernes interesse, fastholder den med gode mediekundskaber og sparker liv i klassen med idræt. Som lærer vil jeg trække på min ledelseserfaring hos Falk, og gøre brug af mine kompetencer fra SGK Holbæk. Med min interesse for Esport, brætspil og fysisk træning vil jeg gå til eleverne i øjenhøjde og motivere til en aktiv og inddragende undervisning.

Kontakt

31318761

Ditlev Løth Bøcher

Engelsk, Idræt, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Entusiastisk underviser med passion for alt, der får gang i kroppen og hjertet til at pumpe. Uddannet ski-, snowboard- og gymnastikinstruktør, med flere års erfaring fra lokalforeninger og arbejde med børn i mange aldre. Derfor ville det perfekte miljø for mig være hvor fællesskab, trivsel og samvær står øverst på dagsordenen.

Kontakt

53772608

Freja Green Arvedlund

Idræt, friluftsliv, naturfag, religion og seksualundervisning. BA i religionsvidenskab og antropologi

Jeg træder ind i lærerfaget med høj faglighed, engagement og stærk empati. Jeg brænder for at gøre mine elever klogere på sig selv, på verden og på deres drømme. Livgivende fællesskaber og levende samtaler vægter jeg højt, for her kan horisonten udvides og nysgerrigheden vækkes. Mit hjerte banker for højskolebevægelsen.

Kontakt

21969576

Søren Frehr Holm Nielsen

Idræt, dansk, historie, samfundsfag og mediefag

Nærværende menneske, som tror på proces over resultat. Jeg vil med fokus på trivsel og samhørighed, klæde mine kommende elever på sådan, at de bedre kan tilegne sig livsfærdigheder – ikke kun for et arbejdsliv, men for et helt menneskeliv. Dette i et trygt læringsrum.
Jeg er kæmpeglad for sport og en aktiv livsstil. Dog nyder jeg også at fordybe mig i lidt keramik, kultur(historie) eller en god bog. Er tilmed blevet fortalt, at jeg er en god ”lytter”, en empatisk, rolig og rummelig gut.

Kontakt

26350792

bottom of page