top of page

IDRÆT 2024-25 

Daniel Fredensborg Gammelgaard

Religion/Filosofi, Idræt, Engelsk, Friluftsliv og Dansk

Ungdomslandstræner i amerikansk fodbold som tager udgangspunkt i styrkerne hos sine elever. Med stærk empati og fokus på den personlige relation støtter jeg hver enkelt elev i deres udvikling. Jeg ser alle udfordringer som læringsmuligheder og glæder mig til at blive udfordret!

Kontakt

61786115

Fabian Havmøller Møberg

Matematik, Naturfag, Fysik/Kemi, Idræt, Seksualundervisning

Jeg er et kaotisk ordensmenneske, som ønsker en fleksibel og struktureret hverdag. Som person er jeg typisk meget stille og rolig, medmindre jeg ser mit snit til at snakke om alle mine hjemmelavede natureksperimenter med syltetøjsterrarier, eksplosioner og strøm. Jeg håber på at kunne smitte så mange som muligt med min gælde for naturvidenskaben.

Kontakt

50546697

Freja Beckert Lauridsen

Håndværk & design, Dansk, Friluftsliv, Idræt og seksualundervisning

Positiv og med et glimt i øjet - går jeg med en kreativ og legende tilgang til værks. Mit hjerte banker for det sanselige, mødet med forskellige mennesker og lysten til fællesskabet. Jeg er nysgerrig og ambitiøs på mine medmenneskers vegne.

Jeg har tidligere erfaring med at arbejde på en efterskole samt være hjælpelærer for elever med særlige udfordringer og funktionsnedsættelser.

Kontakt

29926246

Jon Kolbjørn Aspe

Idræt, Tysk, Matematik og Billedkunst

"Et passioneret hobbymenneske. I min fritid tegner jeg, spiller volleyball og underviser i parkour.
Mit mål er at lave en undervisningen, hvor tiden ikke står stille. En form for hands-on undervisning, hvor der inddrages varierende øvelser, lege og opgaver, med plads til fordybelse i større projekter. Som lærer vil jeg skabe muligheder og støtte mine elever.
"

Kontakt

61 13 42 95

Julie Elise Hejberg Sørensen

Engelsk, Naturfag, Billedkunst og Idræt

Jeg er en engageret og strukturskabende kvinde. Jeg sprudler af glæde, og håber på at bringe mit positive livs- og læringssyn videre i andre. Jeg bestræber mig på at se kvaliteten i alt kreativt arbejde, som jeg elsker at udforske og nørkle i. Jeg er meget åben og vægter højt at have en god relation med kollegaer og elever.

Kontakt

30863905

Julie Rose Maegaard Kristiansen

Tysk, Drama, Idræt og Mediefag

Jeg er en initiativrig, gøglende rollespils-entusiast! Jeg elsker at jonglere med flere projekter af gangen og går meget op i kreativ bevægelse, og inkorporerer det glædeligt i min undervisning. Som person er jeg varm og omsorgsfuld, og lægger energi i at skabe autentiske fællesskaber sammen med elever og kollegaer.

Kontakt

25707795

Line Hykkelbjerg Jensen

Tysk, historie, samfundsfag, religion, idræt og friluftsliv

Livsglad, begejstret lærer med lun humor og glimt i øjet. Med afsæt i gymnastikken skal der farver på dagen, og vi skal op at stå. Jeg er et myreflittigt naturmenneske med ben i næsen og vestenvinden i kinderne. Min drøm er at vække børn og unges nysgerrighed på det foranderlige samfund og den dyrebare natur, vi er en del af. 

Kontakt

71775689

Mia Berrig Rasmussen

Dansk, billedkunst, idræt, friluftsliv og seksualundervisning

Pensel på lærred og ture i det fri,
Sved på panden og skrive kan jeg li’.
Før arkitektstuderende og gymnast,
Nu instruktør som sætter kursen fast.
Fordi jeg altid har malet, er målet klart,
Jeg vil skabe, undervise og ha’ det rart.

Kontakt

31240848

Sebastian Johan Hillbrandt

Matematik - Fysik/Kemi - Idræt & Friluftsliv

Outdoortype med stor lyst til at lære fra sig. Jeg er dybt fascineret af hvad det udendørs rum kan gøre ved en undervisningssituation og nyder at undersøge hvordan sammenspillet med praksiserfaring kan komme til at fungere med den teoretiske undervisning.

Kontakt

Sofie Koefoed

Tysk, dansk, idræt, historie, samfundsfag

Jeg søger en 50-60 % stilling på Fyn. Alternativt en stilling jeg kan dele med en anden årspraktikant. Jeg er nysgerrig af natur og glæder mig til at undervise, danne relationer og tage del i skolelivet. Jeg er spændt på at opleve, hvordan lærerskolens teori og tanker kan møde virkeligheden.

Kontakt

29936499

Viktoria Spang-Hansen

Tysk, Idræt, Historie, Samfundsfag, Religion, Seksualundervisning

Melodi: Se Venedig og dø

Leg og gymnastik det bruger jeg hver dag
Og min undervisning er en aktiv sag
Energi og smil er motiverende
På en skitur vil jeg vær’ pulserende
Jeg er nørdet og min barnlige sjæl er stor
Jeg er god til snakke, kram, omsorg og kærlige ord

Vi skal være, ambitiøse og lære
Alle i fællesskab
-
Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kontakt

42741640

bottom of page