top of page

MUSIK 2023-24

Bolette Kiilsholm Lühr

Musik, drama, engelsk, dansk

Kreativ sjæl, modig og sej
Øje for fællesskab, læring og leg
Drama, dansk, engelsk, musik
Historie-fortælling om tiden der gik
Disse er ting der gode at lære. Men vigtigst af alt -
Skolen skal være et rart sted at være

Kontakt

52426066

Frederik Emil Gjerløff Hallberg

Dansk, musik, drama, mediefag

Jeg er et åbensindet og positivt indstillet menneske, som holder meget af at spille, synge, skrive og generelt at bruge mine evner kreativt. Jeg er glad for projektorienterede forløb og trives i vejen mod produktet. Jeg kan lide at eksperimentere og er ikke bange for også at lægge perfektionismen på hylden for at afprøve og blive klogere.

Kontakt

27511315

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Sebastian Nygaard Appel

Drama, Musik, Engelsk, Hist/samf

Engagement og ivrighed. Jeg giver alt hvad jeg har, specielt når det gælder lærergerningen. Elevernes læring og velvære vil altid være min første prioritet. Relationsarbejdet er et område jeg vægter højt, og det er en vigtig del af hvordan jeg vil undervise. Mit mål er at løfte selvtilliden og troen på egen evne hos eleverne gennem det kreative, som mine fag drama og musik.

Kontakt

20496415

Søren Holberg Seidelin Andersen

Dansk, musik, billedkunst og mediefag

En musik og kunst nørd der elsker at videregive min passion gennem lærer-gerningen. Jeg er rolig, sjov og omsorgsfuld som person, og i min lærergerning tager jeg meget af det med ind. Det er vigtigt for mig, at kommunikationen mellem lærer og elev er åbent og foranderligt, så man fælles kan finde ståbund. *ups, spiller også op til morgensamling ;)

Kontakt

28769757

bottom of page