top of page

MUSIK 2024-25

Anders Meyer Petersen

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Naturfag, Matematik

Musikspillende havemand. Uddannet fra Sonic College med særligt fokus på musikproduktion og studieteknik. Når jeg ikke sidder i musikstudiets mørke, bevæger jeg mig ud i solen og er i køkkenhaven, i træværkstedet eller på en sejlads.

Kontakt

28605341

Frida Gusta Diamant Larsen

Musik, Drama, Naturfag, Mediefag og Instrumentalundervisning (klaver).

"Med drama, naturfag og musik i centrum udforsker vi vores indre og ydre verden gennem eksperimenter, sanser og kreativitet.

Frida er en erfaren og passioneret sangskriver som inspirerer til at udforske, opdage og lære på tværs af fag og baggrunde.

Kontakt

50564172

Heidi Vineke

Dansk, Håndværk & design, Musik, Friluftsliv, Religion

Historisk klassisk Rideinstruktør og Hestehvisker gennem 20 år
Nysgerrighed passion og lærelyst der knyttes i det meningsfulde - i relation - og i relevans.
• Verdensbegejstring
• Livsglæde
• Det levende ord
• Historiefortællingen
Jeg ønsker at bidrage til elevens oplevelse af egen meningsfuldhed
– både i verden og i fællesskabet.
Flittige hænder, lys i øjnene, bevægelse i kroppen, frihed til refleksion, fantasi og kreativitet.
”Slip hestene løs og lad vognen stå”

Kontakt

Karen Østergaard Poulsen

Musik, Drama, Engelsk og Matematik

Jeg er en rummelig og nærværende person med et kreativt sind, der brænder for den fordybende, skabende og projektorienterede undervisning. Jeg er initiativrig og vægter at skabe tryghed for andre omkring mig, gerne med musik, bevægelse og sang. Jeg er altid klar på nye udfordringer og engagerer mig bedst, når det kan skabe værdi for andre.

Kontakt

41428844

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Musik, engelsk, religion og matematik

Ambitiøs musiklærer og historiefortæller der med ro og empati hører mine elever . Fagligt stærk med noder, tal og bogstaver . Trives i rollen som formidler og inspirator og fokus vil altid være eleverne og deres udgangspunkt. Kreativitet og fantasi skal næres i sindet , hvor leg også er en vej til læring.

Kontakt

61269888

Lars Jørgen Vedelslund

Håndværk & Design, Medie & Teknologiforståelse, Musik og Matematik

Jeg kan godt lide at udforske nye passioner og interesser, og jeg håber at jeg kan bruge det til at inpirere andre til at være nysgerrige, så de får udvidet deres horisonter. Det er vigtigt for mig at have en respektfuld relation til mine elever, hvor jeg stadig kan møde dem i øjenhøjde.

Kontakt

36201998

Malthe Bjerrum Feierskov

Dansk, musik, billedkunst, samfundsfag og historie

Jeg er meget kunstnerisk interesseret – deraf specialiseret indenfor musik og billedkunst. Her kan jeg drage nytte af mine erfaringer inden for sangskrivning, koncerter, studieindspilninger samt afholdelse af ferniseringer i undervisningen med eleverne. Jeg nyder også at læse god litteratur, spille fodbold og at slå til en volleyball i ny og næ.

Kontakt

24858693

Malthe Walz Pedersen

Historie/samfundsfag, religion, musik, drama, mediefag og Seksualundervisning.

Som person er jeg et meget livsglad menneske, der stræber efter, at alle skal have det så godt de kan. Relationer er noget af det dyrebareste for mig - jeg ser mennesker i øjenhøjde. Det får min undervisning til at sprudle af glæde, kreativitet og en vilje til at lære.

Kontakt

29893729

Mathias Bergishagen Dons Poelman

Musik, Drama, Samfundsfag, Historie, Naturfag

Energisk, glad og kreativ. Jeg elsker en udfordring og er med på det meste. Jeg har arbejdet med cirkus i 7 år og har igennem mit cirkusarbejde fået meget erfaring med udsatte børn. Jeg brænder for at lære fra mig og elsker at følge med i mine elevers udvikling. Indlæringsglæde og succesoplevelser er målet.

Kontakt

52398858

Mathies Vestergaard Fjord

Matematik, religion, filosofi, musik, drama, mediefag og teknologiforståelse

Det smukkeste ved menneskelivet er, at vi påvirker hinanden. I ethvert møde tager du noget fra det andet menneske med dig videre. Ethvert elevhold er en ”pulje af potentiale” – en energi, der venter på at blive realiseret. Det er denne energi jeg stræber efter. Derfor vil jeg være lærer.

Kontakt

26112215

Nikolaj Valentin Lassen

Drama, Engelsk, Musik, Mediefag, Tysk, Seksualundervisning, Svømning

Mangler I en lærer med kreativitet, energi og omsorg der kan spille morgensang? Så er jeg den helt rigtige for jer!
Jeg er en engageret, entusiastisk, udadvendt person der brænder for musik, skuespil og fremmedsprog, og derfor syntes jeg at fortællinger og leg er centralt for et godt læringsmiljø.

Kontakt

71705815

Thea Alberte Krabbe

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Matematik, Seksualundervisning, Fortælling.

Ivrig sangfugl i gummistøvler eller festskrud, søger en praktikplads hvor jeg kan kombinere struktur og kreativ udfoldelse i læringsrummet. Erfaring fra skovbørnehave har formet mig til at være tydelig, kærlig og en naturlig autoritet. Med min imødekommende tilgang bygger jeg broer til elever og kollegaer.
Jeg glæder mig.

Kontakt

60881862

bottom of page