top of page

Medie & Teknologiforståelse 2024-25

Anna Heise Pedersen

Dansk, Billedkunst, SSF, Naturfag, Medie og Tegnologiforståelse

Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Væbnet med tålmodige og bløde danskfaglige strøg, udforsker og oplever jeg med børnene naturfag og det nytænkende, kreative billedkunst samt det legende mediefag. Alt sammen i en solid ramme af sund struktur og farverig faglighed. Hvis jeg var et billede, var jeg malet af akvarel. Mild, bevægelig og med spræl.

Kontakt

51141842

Anton Sloth Bjerg

Engelsk, Drama, Dansk, Medie & Teknologiforståelse og Historie/Samfundsfag, samt Seksuel UV. og Fortælling.

Kreativt og passioneret menneske med et varmt og roligt sind. Jeg har mange års erfaring med at spille teater og har instrueret og været lyd/lys tekniker. Jeg har ligeledes års erfaring med at spille, planlægge og facilitere rollespil (bl.a. Dungeons and Dragons). Som samarbejdspartner værdisætter jeg åbenhed og ærlighed, og bestræber mig på at holde struktur og overblik.

Kontakt

26199548

Clemens Wedel Møberg- Poulsen

Tysk, Matematik, Håndværk og Design, Mediefag

ENGAGERET, NATIV TYSKLÆRER MED HÅNDVÆRKERBAGGRUND
- SOM BRÆNDER FOR GOD FORMIDLING OG GODE RELATIONER
Mit navn er Clemens Wedel Møberg-Poulsen. Jeg er 24 år og født i Tyskland af danske forældre - og er derfor vokset op tosproget. God undervisning, er, når elevernes og mit samspil giver mere energi, end det tager. Mine fag er matematik, tysk, mediefag og håndværk & design.

Kontakt

91857972

Esther Kjeldtoft Jeppesen

Dansk, Idræt, Medie- og teknologiforståelse, Drama, Seksualundervisning

Et hjerte der banker for teater, bevægelse, skrivekunst og litteratur. En levende lærer, der tror på god anderledeshed og frihed som praksisværdi. En nysgerrig tilgang til det at undervise, og et ønske om at tage fagligheden i den ene hånd og mine elever i den anden og derigennem kunne give dem mod og lyst til at opleve verden. Grundtig i Grundtvig og også god Åndline.

Kontakt

29924276

Frida Gusta Diamant Larsen

Musik, Drama, Naturfag, Mediefag og Instrumentalundervisning (klaver).

"Med drama, naturfag og musik i centrum udforsker vi vores indre og ydre verden gennem eksperimenter, sanser og kreativitet.

Frida er en erfaren og passioneret sangskriver som inspirerer til at udforske, opdage og lære på tværs af fag og baggrunde.

Kontakt

50564172

Julie Rose Maegaard Kristiansen

Tysk, Drama, Idræt og Mediefag

Jeg er en initiativrig, gøglende rollespils-entusiast! Jeg elsker at jonglere med flere projekter af gangen og går meget op i kreativ bevægelse, og inkorporerer det glædeligt i min undervisning. Som person er jeg varm og omsorgsfuld, og lægger energi i at skabe autentiske fællesskaber sammen med elever og kollegaer.

Kontakt

25707795

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Klara Thomsen Ladegaard

Dansk, Engelsk, Religion, Historie/Samfundsfag, Mediefag, Seksualundervisning

Jeg drømmer om et klasserum med plads til forskelligheder – for netop i kulturmødet lærer vi både noget om os selv og hinanden. Jeg er kulturfagslærer med forkærlighed for det sproglige, og jeg vægter relationsdannelse til mine elever højt. Jeg håber på at inspirere elever i mødet med omverdenen og hinanden.

Kontakt

23981650

Lars Jørgen Vedelslund

Håndværk & Design, Medie & Teknologiforståelse, Musik og Matematik

Jeg kan godt lide at udforske nye passioner og interesser, og jeg håber at jeg kan bruge det til at inpirere andre til at være nysgerrige, så de får udvidet deres horisonter. Det er vigtigt for mig at have en respektfuld relation til mine elever, hvor jeg stadig kan møde dem i øjenhøjde.

Kontakt

36201998

Lea Mahima Sørensen

Dansk, tysk, naturfag og mediefag 

En smilende vestjyde med begge fødder solidt plantet i jorden. Jeg er tosset med floorball og gode samtaler. Jeg er et rummeligt, tålmodigt og lyttende væsen. Det er værdier, som jeg vil bringe med ind i min lærergerning. Jeg vil gerne skabe et rum for det sjove, det faglige og det sårbare. Der skal være plads og hjerterum til det hele.

Kontakt

40319917

Lucas Holde Klint

Dansk, religion, historie, samfundsfag og mediefag

Finurlig fritidsviking med højt humør og stort gå-på-mod. Med min humoristiske sans forsøger jeg at skabe god stemning i klasserummet og i fritiden. Jeg brænder for at se individet og at skabe trygge rammer for dannelse med mit rolige væsen. Flair for historisk formidling, levende fortælling og spændende undervisning, og jeg griber gerne en guitar til morgensang.

Kontakt

42393430

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Medie og teknologiforståelse

Jeg er en super nørd, som udover den igangværende læreruddannelse har en kandidatgrad fra Uni med i bagagen. Min undervisning er i alle fag kendetegnet ved en undersøgende humoristisk tilgang, hvor jeg altid søger de kulturelle og tværfaglige sammenhænge. Desuden er det min drøm at koble fagligheden i fagene med den gode fortælling, da jeg mener, at det styrker elevernes læring.

Kontakt

60661155

Malthe Walz Pedersen

Historie/samfundsfag, religion, musik, drama, mediefag og Seksualundervisning.

Som person er jeg et meget livsglad menneske, der stræber efter, at alle skal have det så godt de kan. Relationer er noget af det dyrebareste for mig - jeg ser mennesker i øjenhøjde. Det får min undervisning til at sprudle af glæde, kreativitet og en vilje til at lære.

Kontakt

29893729

Mathies Vestergaard Fjord

Matematik, religion, filosofi, musik, drama, mediefag og teknologiforståelse

Det smukkeste ved menneskelivet er, at vi påvirker hinanden. I ethvert møde tager du noget fra det andet menneske med dig videre. Ethvert elevhold er en ”pulje af potentiale” – en energi, der venter på at blive realiseret. Det er denne energi jeg stræber efter. Derfor vil jeg være lærer.

Kontakt

26112215

Nikolaj Valentin Lassen

Drama, Engelsk, Musik, Mediefag, Tysk, Seksualundervisning, Svømning

Mangler I en lærer med kreativitet, energi og omsorg der kan spille morgensang? Så er jeg den helt rigtige for jer!
Jeg er en engageret, entusiastisk, udadvendt person der brænder for musik, skuespil og fremmedsprog, og derfor syntes jeg at fortællinger og leg er centralt for et godt læringsmiljø.

Kontakt

71705815

Noah Skov Madsen

Dansk, Religion, Historie, Samfundsfag, Mediefag/Teknologiforståelse og eSport

Motiveret og engageret lærer med passion for undervisning samt talent inden for eSport. Jeg kombinerer kvalificeret erfaring som eSport træner og spiller, i min træningen med fokus på at løfte niveauet som hold ved hjælp af god kommunikation. Opsøgende, handlekraftig og relationsorienteret. Nyder samarbejdet med kollegaer og skaber et trygt fællesskab.

Kontakt

71140490

Regitze Marie Krabbe

Dansk, Tysk, Historie, Samfundsfag, Billedkunst, Medie & Teknologiforståelse

Kreativ og kunstnerisk tænkende, personligt, pædagogisk og didaktisk. Omsorgsfuld og opløftende og lader alle i min nærhed mærke det. Hårdtarbejdende og ambitiøs, på mine egne og mine elevers vegne. Struktureret og organiseret, en smule kaotisk og let at begejstre. Erfaren og tryg i rollen som underviser, med lyst til at inspirere.

Kontakt

60613380

Rolf Navntoft Antonsen

Historie - Samfundsfag - Religion - Tysk - Billedkunst - Mediefag

Jeg er en frisk og finurlig type, der gerne sætter et kreativt præg på hvad jeg laver. Jeg er en historieentusiast af nogen kaliber, og drømmer om at kunne dele min passion for faget med andre, særligt gennem praktiske øvelser der levendegør fortiden. Målet er at vække lysten til læring.

Kontakt

29877586

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

bottom of page