top of page

Mediefag 2023-24

(Chili) Cecilie Loubjerg Andersen

Dansk, engelsk, mediefag, religion og seksualundervisning

En kreativ og indlevende person, der nyder fællesskab og interaktion. Jeg har arbejdet med mange forskellige ting, som bl.a. den norske dronnings stuepige, tatovør og støttepædagog. Erfaringer har gjort mig jordnær, imødekommende og med overblik i pressede situationer. Jeg har fundet min hylde gennem arbejdet med børn, og glæder mig til mit fremtidige virke som lærer.

Kontakt

21354918

Amalie Krarup

Mediefag, Dansk, Religion, Historie & Samfundsfag

Jeg er en varmhjertet og sanddru medienørd, som elsker en kreativ og dynamisk undervisning.
Jeg gør en dyd ud af at finde på nye og anderledes aktiviteter og inddrager gerne alt lige fra gaming til fortælling i min undervisning.
“Først oplive, så oplyse” - en sætning, der motiverer mig som underviser.

Kontakt

30553864

Benjamin Sode Larsen

Idræt, Engelsk, Medie, Drama.

Med drama fanger jeg elevernes interesse, fastholder den med gode mediekundskaber og sparker liv i klassen med idræt. Som lærer vil jeg trække på min ledelseserfaring hos Falk, og gøre brug af mine kompetencer fra SGK Holbæk. Med min interesse for Esport, brætspil og fysisk træning vil jeg gå til eleverne i øjenhøjde og motivere til en aktiv og inddragende undervisning.

Kontakt

31318761

Ditlev Løth Bøcher

Engelsk, Idræt, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Entusiastisk underviser med passion for alt, der får gang i kroppen og hjertet til at pumpe. Uddannet ski-, snowboard- og gymnastikinstruktør, med flere års erfaring fra lokalforeninger og arbejde med børn i mange aldre. Derfor ville det perfekte miljø for mig være hvor fællesskab, trivsel og samvær står øverst på dagsordenen.

Kontakt

53772608

Eldina Gutic

Matematik, naturfag, mediefag og drama

Jeg er en glad og åben person, som holder meget af at være i naturen. Jeg håber at kunne bruge mine kompetencer indenfor f.eks. mediefag og drama som et tværfagligt indspark i de fag, jeg ellers skal undervise i. I min undervisning skal eleverne ikke udelukkende sidde på stolen, men også ud i verden og ned i kroppen.

Kontakt

31720654

Frederik Emil Gjerløff Hallberg

Dansk, musik, drama, mediefag

Jeg er et åbensindet og positivt indstillet menneske, som holder meget af at spille, synge, skrive og generelt at bruge mine evner kreativt. Jeg er glad for projektorienterede forløb og trives i vejen mod produktet. Jeg kan lide at eksperimentere og er ikke bange for også at lægge perfektionismen på hylden for at afprøve og blive klogere.

Kontakt

27511315

Julie Nørgaard Larsen

Dansk, matematik, håndværk og design, engelsk, tysk og mediefag

Jeg er nysgerrig, struktureret og af den overbevisning, at vi sammen kan mere. I et klasserum med højt til loftet skal vi skabe med hænder og hoveder. Jeg lægger stor vægt på det relationelle arbejde og ønsker at videregive et livs- og læringsgåpåmod vha. humor, fordybelse og leg.

Kontakt

28700633

Julie Præstkær Jørgensen

Dansk, billedkunst, mediefag, historie/samfundsfag, seksualundervisning samt sundhed, krop og bevægelse fra pædagogudannelsen.

Livsklog, hjertevarm, pædagoguddannet lærerstuderende tilbyder en buffet af kompetencer. Jeg stræber efter, at min undervisning er en varieret kost, bestående af spændende fagligt indhold, krydret med kreativitet og bevægelse, serveret så det er spiseligt for den enkelte elev. Min fornemmeste opgave er at vække elevernes nysgerrighed og livsmod i et trivselsfremmende fællesskab.

Kontakt

31499411

Kasper Kurek Jensen

Dansk, engelsk, billedkunst & medie

Jeg er en stor personlighed som er drevet af en passion for film, tegning og det nørdede. Jeg arbejdede i mediebranchen indtil for nyligt, men mente at jeg havde brug for en ny arena. Derfor vil jeg nu dele ud af mine tidligere arbejdserfaringer og inddrage mit unikke perspektiv ind i en skolesammenhæng.

Kontakt

21286443

Laust Ditlev Asmussen

Fysik/Kemi, Naturfag, Mediefag og Historie/Samfundsfag

Humor er et kæmpe omdrejningspunkt i mit liv, og jeg har det altid med mig. Jeg bestræber mig altid for at have et positivt blik på sagerne. Kæmpe fan af John Dewey.

Kontakt

29885521

Magnus Bech Jørgensen

Engelsk, Historie/Samfundsfag, Religion og Mediefag

Jeg er en glad historienørd, som vil tale til fagligheden og fortællingen, så det bliver deres historie. Udover Lærerskolen har jeg en kandidat i Historie med i bagagen. Tværfaglige sammenhænge, vores fælles kulturarv og en undersøgende tilgang, kendetegner min undervisning. Jeg mener at dette styrker elevernes motivation og er vejen til læring - vi kommer længst sammen.

Kontakt

60661155

Melissa Carmen Ludvigsen

Engelsk, matematik, håndværk og design, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en initiativrig og pligtopfyldende person, dette er evner som kendetegner mig som lærer. Desuden
glædes jeg ved de unges personlige og faglige udvikling og være en aktiv del af den.
Jeg har hænderne ordentligt skruet på og et flair for organisering af både den daglige undervisning og
større events.

Kontakt

28907586

Stinne Bjerregaard Laursen

Drama, mediefag, historie/samfundsfag, engelsk

En kreativ sjæl med en krøllet hjerne. Jeg er ivrig og nysgerrig på livet, mennesker og mine fag. En passioneret fotografi- og tekniknørd, med mange flere spændende interesser. Jeg er lærenem, videbegærlig, pålidelig og er ikke bange for en udfordring. Empatisk, venlig og med stor livserfaring som jeg gerne lærer fra mig.

Kontakt

31194926

Søren Frehr Holm Nielsen

Idræt, dansk, historie, samfundsfag og mediefag

Nærværende menneske, som tror på proces over resultat. Jeg vil med fokus på trivsel og samhørighed, klæde mine kommende elever på sådan, at de bedre kan tilegne sig livsfærdigheder – ikke kun for et arbejdsliv, men for et helt menneskeliv. Dette i et trygt læringsrum.
Jeg er kæmpeglad for sport og en aktiv livsstil. Dog nyder jeg også at fordybe mig i lidt keramik, kultur(historie) eller en god bog. Er tilmed blevet fortalt, at jeg er en god ”lytter”, en empatisk, rolig og rummelig gut.

Kontakt

26350792

Søren Holberg Seidelin Andersen

Dansk, musik, billedkunst og mediefag

En musik og kunst nørd der elsker at videregive min passion gennem lærer-gerningen. Jeg er rolig, sjov og omsorgsfuld som person, og i min lærergerning tager jeg meget af det med ind. Det er vigtigt for mig, at kommunikationen mellem lærer og elev er åbent og foranderligt, så man fælles kan finde ståbund. *ups, spiller også op til morgensamling ;)

Kontakt

28769757

Thor Emil Søgaard Hansen

Naturfag, Samfundsfag, Historie, Mediefag og Håndværk og Design

Alle har brug for at være gode til noget, børn såvel som voksne. Jeg tror på, at læring og fællesskaber er centrale for at udvikle hvert menneskes særlige evner. Som underviser og medmenneske finder jeg relationer, tydelighed og ærlighed essentielt. Jeg møder andre med oprigtig interesse, tålmodighed og venlighed.

Kontakt

23985278

bottom of page