Praktikanter - Alle

Amalie Valentin Donbæk

Engelsk, Musik, Drama og teater, Dansk

Jeg er en glad rollespillene dramalærer, med erfaringer indenfor kostumer, teatermakeup og at tage spejdermærker. Jeg er tidligere spejderleder, hvilket betyder, at jeg ikke er bange for at tage det udendørs med i undervisningen. Jeg har lærer erfaring efter at have været støttelærer / tilkaldevikar, derfor er jeg vant til at arbejde i et lærerteam og løfte i fælles flok.

Mail: amalie.donbaek@gmail.com

Mobil: 42913380

Alexander Ladegaard Storm

Engelsk, Musik, Drama og teater, Matematik

Rytmetosse og levende fortæller der finder leg i læring. Indskolingen er min hjemmebane, i det jeg ser mine elever i øjenhøjde og finder en ligevægt mellem min professionelle og personlige rolle. I musik er jeg teoretisk, fantasifuld og velfunderet. Jeg mener at musik er et sprog alle kan lære. Derudover er jeg er en habil morgensangspianist der kan instruere i fællessang.

Mail: alexanderladegaardstorm@gmail.com

Mobil: 30515299

Anne-Sofie Larsen

Engelsk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk

Jeg er en sprognørd med humor, kreative og aktive fag, som jeg bruger tværfagligt. Jeg har, igennem frivilligt arbejde på bl.a. et kvindekrisecenter og i en børneklub, fået et skærpet blik for børn og unge med særlige udfordringer. Jeg vægter højt, at alle får en plads i undervisningen og føler sig trykke. Jeg er lyttende og hjælpsom, og tager mine omgivelser alvorligt.

Mail: anne-sofie_larsen1995@hotmail.com

Mobil: 30864668

Astrid Marie Cecilie Lyngdorf-Knæhus

Engelsk, Idræt, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv

Jeg sætter stor pris på at være aktiv, kreativ og udleve mine interesser, indenfor de fag jeg har. De elementer vil jeg inddrage i min undervisning, fordi det kan motivere eleverne. Det jeg kan give, er et trygt klasserum, med plads til forskellighed. Et læringsrum, hvor der er plads til medbestemmelse, seriøsitet og humor.

Mail: astrid16@live.ca

Mobil: 93969605

Bjørka Ann Voigt Lassesen

Engelsk, Idræt, Medie, Dansk

Mail: berkana.dane@gmail.com - Mobil: 50720893

Carina Randløv Hansen

Tysk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk og svømning

Strømlinet vandpolospiller, der elsker det tyske sprog så meget, at det smitter. Vi skal sammen skabe et rum, hvor vi trygt kan lære, skabe, dele, begå fejl og udvikle os. Med en dramarelateret tilgang til undervisningen skal vi først og fremmest have det sjovt. Fordybelse og undren er nøgleord for mig, og jeg ønsker at inddrage naturen som klasserum i undervisningen.

Mail: carinarhansen@live.dk

Mobil: 71726243

Cecilie Kampmann Hansen

Idræt, Matematik, Friluftsliv, Fysik/Kemi, Naturfag

To dele ihærdighed og drivkraft. En god portion ansvarsbevidsthed. En masse oplevelseslyst. En snes kreativitet. En del projektledelse. Til slut tilsættes en stor portion humor. Alt dette blandes sammen med en god fagpakke, samt en bachelor i Natur og kulturformidling. Du står nu med en års praktikant, der elsker at bage og er klar på et fedt år med en masse udfordringer.

Mail: ceciliekampmannhansen@gmail.com

Mobil 26270134

Emilie Kristensen

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Dansk

Jeg er en musik- og teaterglad lærer. Jeg er en kreativ grammatiknørd, som har en stor kærlighed til de æstetiske lærerprocesser. Som tidligere afløser på et demensplejehjem har jeg lært, hvor meget man kan udvikle mennesker gennem musik og engagement i det som de skal lære. Jeg sætter stor pris på samarbejde, men mener samtidig at individuelt arbejde har sine forcer.

Mail: m.emilie.kristensen95@gmail.com

Mobil: 28159530

Emma Guldhammer Koch Nielsen

Billedkunst, Matematik, Medie, Naturfag

Jeg er en vandglad svømmelærer, som også er vild med at male med vandfarve, at undersøge livet i vandhuller og at løse vanvittig svære matematikproblemer. I mig får I en nysgerrig, engageret og humoristisk lærer, som både er kreativ og logisk tænkende. Jeg synes, at den undersøgende tilgang i undervisning er spændende. Der skal være plads til fejl – det er dem vi lærer af.

Mail: eguldhammer@gmail.com

Mobil: 28709500

Frederik Vasegaard Greve

Idræt, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Fysik/Kemi

Kan en ordblind være lærer, ja selvfølgelig! Det kan godt være, at jeg ikke er den bedste til at stave, men jeg vil gøre alt for at være verdens bedste lærer. Men hvem er jeg? Jeg er en passioneret nørd indenfor surf, mtb, mtbsporbygning, ski, lave/bygge ting, naturvidenskab, svømning, leg, natur og så selvfølgelig mine fag.

Mail: f-greve@hotmail.com

Mobil: 20842753

Hannah Lykke Godiksen

Idræt, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Positiv og grinende natur- og dramalærer, der giver plads til kreativ udfoldelse. Jeg er uddannet skovarbejder og bruger naturen som en selvfølgelighed i meget af min undervisning. Jeg er nærværende, engageret og tager udfordringer med et smil. Fortælling, humor og fællesskab er kerneværdier for mig.

Mail: hannahlykke@live.dk

Mobil 61793219

Jacob Jürgen Beck Jürgensen

Musik, Historie og samfundsfag, Medie, Fysik/Kemi

Efter at være vokset op på en gård i Sønderjylland, flyttede jeg til København og arbejde som lærervikar og spillede en masse musik. På DFL har jeg linjefagene, historie/samfundsfag, medie, musik og fysik. Jeg går som lærer meget op i at elevernes nysgerrighed og lyst til at lære blive vakt.

Mail: juergenjukebox@gmail.com

Mobil 26643816

Jasmin Philipsen

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Dansk

Erfaren danselærer og struktureret sprognørd. Danseline eller Dansk - jeg går aktivt til værks. Kommunikationsformer fascinerer mig, hvad end det er verbalt eller visuelt. Mit syn på læring er holistisk, og min undervisning er levende. Jeg forholder mig nyskabende og kritisk, og jeg kan blandt andet bidrage med alternative prøveformer.

Mail: jasminph@hotmail.com

Mobil: 20617534

Jeppe Ravn Augustsen

Idræt, Drama og teater, Matematik, Fysik/Kemi, Naturfag

Nørdet, nysgerrig og nem at snakke med. Jeg ønsker at mine elever skal dele den nysgerrighed jeg selv oplever. Desuden mener jeg, at man dannes både gennem krop og sind. Af førnævnte årsag mener jeg, at bevægelse og kropslighed er en meget vigtig del af al undervisning.

Mail: jeppe.augustsen@gmail.com

Mobil: 53582007

Jeppe Trinnerup Devantie

Engelsk, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Religion

Jeg er en religion og historienørd med en forkærlighed for både akademisk viden og praktisk håndværk. Så jeg elsker naturligvis at dykke dybt i emnerne og forklare alle sammenhængene. Men, jeg nyder også at lave noget kreativt med hænderne. Som lærer kan jeg tilbyde en bred faglig viden, et stort engagement og lidt erfaring med både E-sport, musik, spejderlivet og mere.

Mail: jeppe.devantie@gmail.com

Mobil: 22645629

Johann Steen Boisen

Musik, Historie og samfundsfag, Medie, Religion

En klasse er for mig et samspil af forskellige individer. I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe et sagligt argumenterende miljø, hvilket især vil komme til udtryk i min idehistoriske tilgang til his/samf og religion. Læring opstår, efter min overbevisning, i et samspil mellem indre og ydre motivation. Derfor er elevinddragelse omdrejningspunkt i min undervisning. Fag jeg ellers kan undervise i: Madlavning og musikproduktion

Mail: johann.jsb@gmail.com - Mobil: 60461042

Karen Lykkegaard Møller

Idræt, Drama og teater, Matematik, Dansk, Religion

Learning by failure lyder hårdt, men jeg tror på det. Som tidligere crossfit-instruktør og pædagogmedhjælper på en specialskole, har jeg selv erfaret , hvor givtigt det er. Jeg er et legende struktur-menneske, der gerne kaster mig ud i ukendte områder. Det glæder jeg mig specielt til at gøre i et trygt og tillidsfuldt læringsrum, hvor mine elever og jeg tør at fumle sammen.

Mail: kan_lykke@hotmail.com

Mobil:

Karoline Henriksen

Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk, Religion og Seksualundervisning

Jeg er en jordnær og friluftsglad historieentusiast. Sammen med mine elever vil jeg udforske den kultur, historie og natur, der er omkring os. I min undervisning skal der være plads til at fejle, eksperimentere og fordybe sig. Gennem en inddragende og undersøgende tilgang vil jeg motivere eleverne til at bruge deres nysgerrighed, tænke nuanceret og tro på egne evner. Jeg har erfaring med klatreundervisning og er kajakinstruktør 1.

Mail: karoline.henriksen145@gmail.com

Mobil: 61741485

Kathrine Kajhøj Sørensen

Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Medie, Dansk

Aktivistisk lærer, der arbejder ambitiøst for at få eleverne til at tage stilling til omverdenen Målet er at fremme mod, vidensbegær og kritisk tænkning. Udgangspunktet er fællesskab, autonomi og selvtillid. Jeg kan desuden undervise i politik, filosofi, medborgerskab, projektmageri, køn, normkritik, trykkeri m.m. Min interesse er overbygningen, efterskoler og højskoler.

Mail: kaihoej@hotmail.com

Mobil: 22102663

Katrine Bonde-Hansen

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Dansk

Erfaren musiklærer og korleder med tidligere virke på friskole. En rutineret morgensangspiller, der arrangerer og akkompagnerer til sangaftner og morgensange. En imødekommende, engageret og ansvarsfuld person, der fra barnsben er gennemsyret af friskolers uundværlige kreativitet. Ivrig efter at videregive glæden ved skole og det fællesskab, vi måtte opbygge sammen.

Mail: bondehansenkatrine@gmail.com

Mobil: 29873221

Katrine Hjortholm Landgrebe-Nielsen

Tysk, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk

Jeg kommer med pædagogisk erfaring, begejstring for mine linjefag og god energi. Jeg er en nærværende, positiv person med gode relationskompetencer, struktur og gåpåmod. Jeg er sprognørd med mod på engelskfaget. Mit arbejde på en special efterskole er god erfaring i bagagen. Desuden er jeg en gymnastikdansende, klaverspillende, skiløbende, hæklende og berejst kvinde.

Mail: katrine.hjortholm@outlook.com

Mobil: 22482903

Kento Saito

Tysk, Musik, Håndværk og design, Matematik

Jeg kommer oprindeligt fra Japan og er fascineret af den Grundtvig-Koldske tænkning. Grundtvig sagde: Vi lærer for livet, ikke for skolen - det er min yndlingssætning. Jeg er uddannet saxofonist og musikpædagog fra musikkonservatoriet i Tokyo. Jeg er en tålmodig, nærværende og faglig dygtig lærer med masser af gåpåmod.

Mail: kenchi_66@icloud.com

Mobil 23846198

Lasse Allermann Johansen

Musik, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er en passioneret natursjæl med en bred håndværksmæssig og træfaglig viden, en flammende indre glød for friluftslivets og naturens muligheder, samt en uddannelse som kajakinstruktør 1. Med mig som lærer på en friskole eller efterskole får I en lærer med en aktiv, energisk og nysgerrig tilgang til at undervise, samt en stor glæde ved at gøre et grundigt stykke arbejde.

Mail: lasseallermanden@gmail.com

Mobil: 28934238

László Tamás Órás-Kupsa

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Educated programmer and aspiring teacher with international background and a maker mentality. I’m looking forward to combine IT nerdery (LEGO robots, 3D printing, laser cutting) with my favourite subjects and passions (permaculture, fermentation, cooking, sustainability, photography) to engage and inspire students. Jeg taler også lidt dansk :)

Mail: oraslaci@gmail.com

Mobil: 31188294

Laura Bjørnø Kåg

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er en ildsjæl med evnen til at holde hovedet koldt. Med en historisk-poetisk tilgang ønsker jeg at fremelske elevernes naturlige skaberlyst med nærvær i fokus. Man erfarer med alle sanser, og derfor er det kreative arbejde med hænderne en mærkesag for mig. Jeg har maskinkørekort og erfaring med bæredygtigt byggeri, hjemkundskab, permakultur og socialpædagogisk arbejde.

Mail: laurabjorno@gmail.com

Mobil: 61362939

Line Højsgaard Brink

Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Fysik/Kemi, Naturfag og Seksualundervisning

Jeg brænder for natur, kreativitet og nytænkning. Jeg tror på vigtigheden af gode relationer og på fællesskabets styrke. Jeg ønsker at være en del af en skolekultur, der bygger på ligeværd og respekt. Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent samt designteknolog med speciale i markedsføring, og er vant til at arbejde struktureret, projektorienteret og bevare overblikket.

Mail: linehbrink@gmail.com

Mobil: 26823184

Linnea Bak Ivarsson

Billedkunst, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk og Seksualundervisning

Derudover kan jeg undervise i projektledelse, fortælling, kommunikation, design og håndarbejde. Jeg er en stor naturnyder med mange års projektledererfaring. Gennem kreative, skabende processer vil jeg give eleverne lyst og mod til at undersøge de mange muligheder verden byder på. Jeg er ansvarsbevidst, velovervejet og har hjertet på det rette sted.

Mail: ilinnea@yahoo.dk

Mobil: 28892168

Mads Bockelund

Idræt, Matematik, Friluftsliv, Fysik/Kemi, Religion og Svømmelæreruddannelsen.

Jeg har stor erfaring som lærervikar, aktivitetsperson på en efterskole med specialelever og rejseleder på en højskole. Det er vigtigt for mig at skabe et læringsrum med nysgerrighed, humor og tryghed. Jeg er rolig, engageret og er vant til at have meget ansvar. Jeg er en naturvidenskabelig idrætsnørd, der har en træneruddannelse i fodbold og svømmelæreruddannelsen.

Mail: mads.bockelund@live.dk

Mobil: 26789006

Mads Støvring Jørgensen

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Uhøjtidelig sportsglad friluftsmand, som nyder aktiviteter indendørs såvel som i naturen. Med mit tålmodige, nysgerrige og nærværende sind underviser jeg med en tryghedsskabende og inkluderende tilgang. Jeg vil inspirere mine elever til at undersøge ny viden gennem fortælling, leg og udeskole. Jeg har havkajakinstruktør 1 og erfaring med sejlads.

Mail: mads.stoevring@gmail.com

Mobil: 22267083

Mads Zacharias Richter

Engelsk, Idræt, Friluftsliv, Religion

Tålmodig og boldspillende Nordjyde, som ligger stor værdi i selvforståelse, relationer og samarbejde. Klasserummet er et sted vi er sammen om at gøre inspirerende, trygt og medrivende. Da jeg er en erfaren træner, med en historik som professionel sportsudøver, nyder jeg at dele min glæde til idrætten. Derudover er jeg snowboardinstruktør og tager gerne med på skiferie.

Mail: mads-richter@hotmail.com

Mobil: 60226034

Magnus Dvinge-Baun

Idræt, Billedkunst, Matematik, Fysik/Kemi

3 års skolerelevant erfaring. Jeg har faciliteret skole-hjem samtaler og afholdt konferencer med lærer og pædagoger. Fysikglad billedkunstner med stor passion for både æstetik og for E-sport, som jeg dagligt udlever ved at træner et hold drenge i. Matematiknørd, med stort engagement for at løse ligninger såvel som at undervise idræt. Høj faglighed og pålidelig pædagogik.

Mail: dvinge-baun@live.dk

Mobil: 29929691

Magnus Hjuler Højgaard

Idræt, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Naturfag, Seksualundervisning

Ud. Vi skal ud. Ud for at opleve, lege og lære gennem den levende fortælling. Bruge hinandens viden, dele erfaringer, blive opslugt af ”tørre” emner. Bygge ting, tænke bæredygtighed ind i undervisningen, spille og synge. Måske glemmer vi helt, at vi har undervisning?

'

Mail: magnushoejgaard@gmail.com

Mobil: 53802648

Magnus Peder Svenningsen

Musik, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Naturfag

 

Mail: amgnus@hotmail.com

Mobil: 29923367

Maja Lindgreen Hjermind

Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk, Religion

For mig opstår den gode undervisning i krydsfeltet mellem tillid, kreativitet og struktur. Det bidrager jeg med, når jeg velovervejet og med høj arbejdsmoral går ind i undervisningen. Jeg er litteratur- og naturglad og har masser af tålmodighed, gåpåmod og begejstring.

Mail: maja.hjermind@hotmail.com

Mobil 30635631

Maren Kirstine Bjørnholt Larsen

Musik, Håndværk og design, Matematik Friluftsliv, Naturfag

Naturnørd, der gerne bruger uderummet og leg til at sikre elevernes læring og udvikling. Et mål for mig er, gennem vekselvirkende undervisning, at dele min fascination af naturen med mine elever. I mig får I en dedikeret morgensangspianist, der håndterer både snitteknive, sangkor og stereolup. Projektledelseserfaring fra frivilligt NGO-arbejde og uddannet friluftsvejleder.

Mail: marenkirstine@hotmail.com

Mobil: 20672566

Maria Engholm Simonsen

Engelsk, Tysk, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Uddannet danser med hang til tysk og engelsk sprog-nørderi søger praktikplads, hvor det nære relationsarbejde er i fokus. Jeg lægger vægt på kreativ undervisning, god organisering og elevernes personlige og faglige udvikling. Udover dans underviser jeg også i rytmisk gymnastik og svømning. På storbytur til Berlin eller London guider jeg gerne hen til de fede danse-spots.

Mail: m.engholm.s@gmail.com

Mobil: 26280779

Marie Koefoed

Tysk, Idræt, Håndværk og design, Matematik

Jeg er en tysktalende sportsglad matematiknørd, der også elsker leg og relations arbejde. Jeg holder af at arbejde med kreative og skabende undervisningsformer og i praksis udvikle produkter og designs. Derudover er jeg vokset op som spejder og er derfor vild med natur og udfordringer. I mig får i en kreativ, engageret og struktureret lærer i højt humør.

Mail: koefoedmarie@gmail.com

Mobil: 23352240

Martha Emilie Lindhardt Gram

Idræt, Drama og teater, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er nysgerrig og legeglad af natur, struktureret og praktisk orienteret. Jeg er interesseret i kropsbevidsthed, alsidig bevægelse og motorisk udvikling. Jeg er efteruddannet i Gøssel Rytmik, og har en stor passion for verdensmusik, sang og dans. Jeg er interesseret i naturvidenskab, ny forskning og teori, skolehaver, naturkendskab og udeoplevelser.

Mail: emilie_lindhardt@hotmail.com

Mobil: 23822996

Mathias Jensen

Engelsk, Musik, Drama og teater, Historie og samfundsfag

"Mangler I en lærer med ben i sin næse? Som lærer elever både historie, musik, og endda at læse? Så kommer jeg her; en rolig fyr. Med overblik, og evne til at stoppe det meste postyr. At ændre verden, en lektion ad gangen. Det er noget vi bedst gør sammen!"

Mail: rattisodde@hotmail.com

Mobil: 28703963

Michael Andersen

Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Som en ninjafilosof skære jeg skarpe teser. Med viljestyrke, smedet af tusind lag stål, formidler jeg visdom. Faglig viden ligeså skarp som et slebent sværd, lyser jeg op gennem mørket og viser vej. Som min beskrivelse antyder, brænder jeg for en kreativ og livsoplysende hverdag.

Mail: micker310891@live.dk

Mobil: 28723588

Mie Jørgensen

Matematik, Musik/kor, Medie, Billedkunst, Projekt og fodbold/håndboldinteresseret.

Jeg inspirerer gennem min faglige viden og mine musikalske kompetencer. Jeg er en engageret, struktureret og matematisk holdspiller. Elevernes medbestemmelse, debatkultur og respekt i klassemiljøet er vigtigt. Det fællesskab vi skaber i klassen, vil få betydning for eleverne - og for mig. ”Børn er stærke frø, som spirer” denne proces vil jeg gerne være en del af.

Mail: miejoergensen97@gmail.com

Mobil: 29380529

Mikkel Hedam Oksbjerre

Engelsk, Idræt, Historie og samfundsfag, Medie, Religion

Jeg er en passioneret idrætsnørd, der dækker alt fra simpel bevægelse til diverse bold sport. Jeg trækker på min erfaring fra min efterskoletid og flere højskoleophold samt flere instruktørkurser. Det vigtigt for mig at skabe et trykt men sjovt læringsrum, hvor eleverne er i centrum, da jeg tror på at leg og læring går hånd i hånd.

Mail: mikkeloksbjerre@outlook.dk

Mobil: 22493020

Mikkel Zacharias Balslev

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Jeg er en musiknørd med en kreativ form for humor, der drømmer om at arbejde på en højskole. Jeg har selv været på højskole både i Danmark og i Kenya, og har erfaring som medhjælper på en sommerhøjskole. Jeg elsker at eksperimentere med musikalske og dramapædagogiske former, for at se hvor det fører hen. Jeg starter helst med praktiske øvelser og gennemgår teori bagefter.

Mail: mikk9047@gmail.com

Mobil: 30295258

Miklas Søegaard Asmussen

Tysk, Idræt, Historie og samfundsfag, Medie

En ung energisk sønderjyde med mod på livet og en kærlighed for det tyske sprog. Jeg er et idrætsmenneske fra top til tå og dette er en naturlig tilgang i alle mine fag. Relationerne mellem lærer og elever er enestående, fascinerende og præger min læreridentitet. Mit hjerte brænder for efterskolelivet, da det efter min mening er der mennesket bliver dannet mest.

Mail: msasmussen@hotmail.com

Mobil: 50213160

Naja Birk Berger

Engelsk, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Medie, Dansk

I mit frivillige arbejde med udsatte unge fik jeg en forkærlighed for skæve eksistenser. Gode relationer og åbenhed er fundamentet for den gode undervisning. Det er min vigtigste opgave, at der er plads til alle, og at vi lærer mest muligt af vores forskelligheder. I mig får I en initiativrig, organiseret kollega med et sublimt overblik og altid mange bolde i luften.

Mail: naja.birkberger@gmail.com

 Mobil: 28592558

Naja Maria Hahn-Hundsdahl

Musik, Drama og teater, Matematik, Naturfag og Seksualundervisning

Musikalsk og sangentusiastisk musik- og matematiklærer, der har stor erfaring med kor, akkompagnement på kontrabas og klaver samt facilitering af sangaftener. En rolig, udadvendt og ærlig person, der vægter nærvær og tillidsfulde relationer. Dans, og især afrikansk dans, er min store passion, som bidrager til min sprudlende og legende personlighed.

Mail: najamhh@gmail.com

Mobil: 27635233

Nanna Baggestrøm Bech

Engelsk, Musik, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Syngende kommende lærer, som elsker- og er en dramanørd, passionen er især musicals. Instruerede min årgangs dramaproduktion. Nærværende, struktureret, rolig, positiv. Jeg brænder for kreativ undervisning og det nære relationsarbejde, hvor eleverne mærker tryghed, udvikler sig og udfordres på deres fantasi. Derudover vil jeg kunne bruge mine tegneevner i billedkunstfaget.

Mail: nannabbech@gmail.com

Mobil: 27431704

Nikolai Julius Mayland

Musik, Billedkunst, Matematik, Friluftsliv

3 hurtige om mig, hjælpsom, høflig og arbejdsom. Jeg har eget køretøj, stor kærlighed for springgymnastik og elsker at være under åben himmel. Jeg har mange gode ting med i bagagen, som Snow-boarding, spejderemblemer og sejlads. Derudover ønsker jeg at prøve kræfter med morgensang, samt undervise i eSport. Men vigtigst af alt er min legende tilgang til livet.

Mail: mayland2012@hotmail.com

Mobil: 60484551

Nikolaj Bak Kristensen

Idræt, Matematik, Medie, Naturfag og Svømning

Sportsglad matematiker der også kan lide at få olie på fingrene. Min taske er pakket med erfaring både fra efterskole-, friskole- og støttepædagogverdenen. Gennem grin og elevernes interesser, vil jeg gøre skoledagen både sjov og spændende. Med elevinddragelse finder jeg, i fællesskab med eleverne, den bedste tur gennem undervisningen.

Mail: niko6927@gmail.com

Mobil: 31344137

Rasmus Strøm Nielsen

Musik, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Religion

Jeg er en kæmpe litteraturnørd med interesse for klassikere, psykologi og filosofi. Æstetiske læreprocesser er derfor omdrejningspunkt for min undervisning, også ude i det fri. Jeg har megen erfaring med sang (kor), spiller guitar og klaver. Forundrings- og tryghedsskabende og rammesættende ritualer er vigtige for mig. Jeg kan også undervise i dansk og hist./samf.

Mail: rlunnemann@live.dk

Mobil: 53638991

Ronja Dahl Lentz Frederiksen

Engelsk, Billedkunst, Historie og samfundsfag, Medie, Religion og Seksualundervisning

Som lærer er jeg optimistisk og smilende, men også med en evne til, at bevare roen i pressede situationer. Jeg brænder for alle mine undervisningsfag, jeg har også erfaringer indenfor historisk formidling til børn og arbejde med tekstiler. Jeg er derudover god til at skabe mig overblik omkring mine elever, både i klasselokalet og i skolegården.

Mail: ronjadlf@outlook.dk

Mobil: 28780284

Sidsel Geysner Hvidberg

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Musik- og naturelsker. Jeg er en nysgerrig, positiv og lyttende lærerperson. Erfaring med at strukturere og udføre kreative undervisningsforløb. Masser af øvelser og lege i ærmet, der fremmer kreativ udfoldelse, samarbejde og kommunikation. Jeg finder stor mening i at bidrage til et helhedsorienteret verdenssyn, der vækker lyst til at deltage i en bæredygtig omstilling.

Mail: sidsel@eksperimentrum.dk

Mobil: 26369079

Sigurd Emil Sigaard t Hart

Engelsk, Historie og samfundsfag, Fysik/Kemi, Naturfag

Jeg er en biologi nørd med erfaring fra universitetet og som dyrepasser elev. Det er vigtigt at børn og unge får et naturligt forhold til verden omkring dem. De skal ud i naturen og have hænderne i jorden, så de kan se at vi også er en del af naturen. Rollespil er en stor del af mit liv og jeg vil bruge det i undervisningen. Jeg brænder for at sætte fantasien løs.

Mail: sigurdhart@gmail.com

Mobil: 61753127

Sissel Lykke Nygaard From

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Medie, Seksualundervisning og Fortælling

Teatertosset engelsklærer der elsker leg og bevægelse i undervisningen. Fællesskab, relationer, det at blomstre og hjælpsomhed er blandt de værdier der beskriver mine metoder og mig bedst som lærer. Det handler om at undervisningen skal være levende, alternativ og kreativ. Udover det kan jeg undervise i nybegynder-alpin, fortælling og yoga.

Mail: sisselfrom@hotmail.com - Mobil: 60556591

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Mail: sidsel@eksperimentrum.dk

Mobil: 26369079

Stine Hegaard Skytthe

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Religion

Mail: skytthe95@gmail.com

Mobil: 23261682

Søren Kristiansen

Musik, Drama og teater, Matematik, Religion

Jeg er rolig, struktureret, hårdtarbejdende og god til at stille spørgsmål, der lægger op til refleksion hos eleverne. Udover mine linjefag vil jeg gerne undervise i filosofi, meditation og sang. Jeg har et års erfaring som lærervikar, og har læst psykologi i to år med et særligt fokus på læring. Jeg kan spille morgensamlingsklaver og -guitar.

Mail: srnk47@gmail.com

Mobil: 42789974

Søren Vogsen Pedersen

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Mail: fodboldermitliv@live.dk

Mobil: 28341852

Tenna Damm

Idræt, Håndværk og design, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Jeg er en musiknørd med en kreativ form for humor, der drømmer om at arbejde på en højskole. Jeg har selv været på højskole både i Danmark og i Kenya, og har erfaring som medhjælper på en sommerhøjskole. Jeg elsker at eksperimentere med musikalske og dramapædagogiske former, for at se hvor det fører hen. Jeg starter helst med praktiske øvelser og gennemgår teori bagefter.

Mail: tennadamm@hotmail.com

Mobil: 30443843

Thor Frohn Pedersen

Musik, Historie og samfundsfag, Fysik/Kemi, Naturfag

Kæmpe nørd, med hang til tunge bøger, musik, rollespil og røverhistorier. Klasselokalet skal bygges på anerkendelse og sparring gennem dialog i øjenhøjde. Her skabes et læringsmiljø hvor tryghed, leg og nysgerrighed er i højsædet. Det er vigtigt at lave fejl og finde fordybelse i udfordringer. ”Fællesskab fødes når jeg bliver til os!”

Mail: thor.frohn@gmail.com

Mobil: 51239741

Vikthoria Hedvig Rasmussen

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Matematik, Medie

Rolig, struktureret og humoristisk person, der stræber efter trivsel og elevinddragelse i en varieret undervisning, med en aktiv og legende tilgang. Jeg trækker på mine erfaringer som spansklærer og synes, at sprog og kommunikation er med til at bringe os tættere sammen. Jeg elsker bevægelse, da det styrker sociale og faglige kompetencer, og hvordan vi agerer sammen.

Mail: Vikthoriahedvig@hotmail.com

Mobil: 22522261

Viktoria Emmeli Rueløkke Maleshyn

Engelsk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk

Læring for mig er drevet af forundring i fællesskab. Jeg vil variere min undervisning ved at lade mine fag (især drama) supplere hinanden, så indlevelse og det legende element driver værket. Jeg er yogaentusiast og har en holistisk og jordnær tilgang til mennesket og brænder for

Mail: viktoriaemmeli@gmail.com

Mobil: 53544215

Anne Mette Foldager Kristiansen

Idræt, Drama og teater, Medie, Dansk, Projektvejledning, Fortælling og Hjemkundskab

Humoristisk, vejrmølleslående teatertosse søger praktikplads! Med tidligere lærererfaring, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg er landet på rette hylde. Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg vil desuden prioritere fortælling – det er magisk, uanset alder. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Mail: annemette.foldager@gmail.com

Mobil: 61651907