ÅRPraktikanter 2021-22 musik

Anders Stokkebye Faurhøj Winkler

Friluftsliv, Naturfag, Musik og Dansk

Smilende spillemand, musikproducer, eventkoordinator og friluftsmenneske med en sansende og åben måde at være i tilværelsen på. Drømmen findes langt fra præstationskulturen i et motiverende og sundt fællesskab, hvor vi ubekymrede og frie kan udvikle os inden for nærværende og inspirerende rammer. Fokus: æstetiske læreprocesser, fortælling, nørderi, melodi og poesi.

Kontakt

26 36 97 63

Ida Olsen

tysk, musik, dansk, matematik, seksualundervisning

Jeg er en udadvendt og nærværende sønderjyde, som brænder for mine fag. At holde eleverne til ilden og fange deres nysgerrighed er essensen i min undervisning. Det skal slå gnister, når vi i tysk rapper os frem til sprogforståelse, og hvis noget går op i røg, lærer vi alle af det.

Kontakt

27684209

Jakob Jønsson

Friluftsliv, Billedkunst, Musik og Dansk.

Omsorgsfuld billedkunstentusiast med rolig energi som smitter af på eleverne. Jeg ønsker som lærer, at eleverne tilegner sig viden og har det sjovt imens. Frisk og tilstedeværende lærer med musikalsk sprælskhed der bringer glæde i hverdagen. Vi kan ikke komme nok ud!

Kontakt

30251155

Kasper Aagaard Troelsen

Dansk, engelsk, musik, mediefag

Som kommende lærer er jeg nysgerrig på, hvordan man får skabt en undervisning som motiverer og fanger børnenes fokus og interesse og hvordan man skaber en undervisning som både udvikler faglighed og personlig udvikling. Jeg tror på at hvis man har udgangspunkt i aktuelle elementer i elevens liv, kan det fremme motivationen og samtidig udvikle ikke kun de faglige færdigheder, men også de menneskelige aspekter såsom identitetsdannelse, empati og trivsel.

Kontakt

41819685

Lasse Allermann Johansen

Musik, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er en passioneret natursjæl med en bred håndværksmæssig og træfaglig viden, en flammende indre glød for friluftslivets og naturens muligheder, samt en uddannelse som kajakinstruktør 1. Med mig som lærer på en friskole eller efterskole får I en lærer med en aktiv, energisk og nysgerrig tilgang til at undervise, samt en stor glæde ved at gøre et grundigt stykke arbejde.

Kontakt

28934238

Martha Marie Kjær

Historie, Samfundsfag, Håndværk og Design, Musik, Dansk og Sexualundervisning.

Kreativ ildsjæl med masser af gåpåmod, der bruger musik og fortælling som element i min undervisning. Jeg vægter den praktiske undervisning højt, når jeg med min livlige fantasi og lethed til latter prøver at levendegøre undervisningen. Der findes ikke uløselige problemer, kun praktiske arbejdsopgaver. Jeg har over et års erfaring.

Kontakt

50734243

Mattias Segalt Hansen

Musik, Naturfag, Håndværk Design, Mediefag

Jeg er musikken til jeres morgensamling. Energibomben på lærerværelset. Det sidste juletræ på skrabekalenderen. Trivsel er sat i mit højsæde og vi kan ikke komme nok ud i naturen!
Jeg er ikke kommet for at skabe borgere.
Jeg er kommet for at skabe mennesker.

Kontakt

60860676

Mikkel Nordfang Philipsen

Dansk, Drama, Musik, Religion, Mediefag

Kreativt, ambitiøst, engageret teater og filminstruktør/producer med sans for det æstetiske. Uddannet på Station Next Væksthus København. Mit mindset er at alle har talent og sans for noget og det skal bruges i undervingen som en fælles styrke

Kontakt

60191833

Thomas Anker

Friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Er vi selvkærlige åndsstærke mennesker, som tør at se indad? Det er, som kajakglad trommetosse, min intention at arbejde for dette - i og med naturen. Min undervisning er en dans, en sang, en fortælling, en vandring eller en stille meditation og tilbydes i friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Kontakt

60550335

Thure Risskov Lomaz Jørgensen

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Musik og Drama

Positiv, rolig, musikalsk mand med humor og stor rummelighed for alle. For mig er det vigtigt, at alle bliver inkluderet i et fællesskab, at relationer prioriteres samt at undervisning og læring er sjov. I min undervisning vægtes faglighed gennem kreativitet højt, hvilket gør undervisningen spændende og skaber motivation for læring.

Kontakt

42458822

William Sikker Kongshaug

Dansk, Musik, Mediefag, Drama

Jeg kan li’ at lege med sproget og at improvisere med bevægelser, tegning og især lyde.
Læreretik: Eleverne skal have lov at prøve en masse ting af, så de kan finde ud af hvad der fascinerer dem. Med andre ord: Æstetiske læreprocesser, kreativitet og projektorienterede forløb.
Jeg prioriterer social trivsel højere end fagligt målbare resultater, det talte ord højere end det skrevne og evnen til at være sig selv højere end at tilpasse sig.

Kontakt

81 44 42 11