Praktikanter - mediefag

Bjørka Ann Voigt Lassesen

Engelsk, Idræt, Medie, Dansk

Mail: berkana.dane@gmail.com - Mobil: 50720893

Emilie Kristensen

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Dansk

Jeg er en musik- og teaterglad lærer. Jeg er en kreativ grammatiknørd, som har en stor kærlighed til de æstetiske lærerprocesser. Som tidligere afløser på et demensplejehjem har jeg lært, hvor meget man kan udvikle mennesker gennem musik og engagement i det som de skal lære. Jeg sætter stor pris på samarbejde, men mener samtidig at individuelt arbejde har sine forcer.

Mail: m.emilie.kristensen95@gmail.com

Mobil: 28159530

Emma Guldhammer Koch Nielsen

Billedkunst, Matematik, Medie, Naturfag

Mail: eguldhammer@gmail.com

Mobil: 28709500

Jacob Jürgen Beck Jürgensen

Musik, Historie og samfundsfag, Medie, Fysik/Kemi

Mail: juergenjukebox@gmail.com

Mobil 26643816

Johann Steen Boisen

Musik, Historie og samfundsfag, Medie, Religion

Mail: johann.jsb@gmail.com - Mobil: 60461042

Kathrine Kajhøj Sørensen

Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Medie, Dansk

Aktivistisk lærer, der arbejder ambitiøst for at få eleverne til at tage stilling til omverdenen Målet er at fremme mod, vidensbegær og kritisk tænkning. Udgangspunktet er fællesskab, autonomi og selvtillid. Jeg kan desuden undervise i politik, filosofi, medborgerskab, projektmageri, køn, normkritik, trykkeri m.m. Min interesse er overbygningen, efterskoler og højskoler.

Mail: kaihoej@hotmail.com

Mobil: 22102663

Maria Engholm Simonsen

Engelsk, Tysk, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Uddannet danser med hang til tysk og engelsk sprog-nørderi søger praktikplads, hvor det nære relationsarbejde er i fokus. Jeg lægger vægt på kreativ undervisning, god organisering og elevernes personlige og faglige udvikling. Udover dans underviser jeg også i rytmisk gymnastik og svømning. På storbytur til Berlin eller London guider jeg gerne hen til de fede danse-spots.

Mail: m.engholm.s@gmail.com

Mobil: 26280779

Michael Andersen

Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Mail: micker310891@live.dk

Mobil: 28723588

Mie Jørgensen

Matematik, Musik/kor, Medie, Billedkunst, Projekt og fodbold/håndboldinteresseret.

Jeg inspirerer gennem min faglige viden og mine musikalske kompetencer. Jeg er en engageret, struktureret og matematisk holdspiller. Elevernes medbestemmelse, debatkultur og respekt i klassemiljøet er vigtigt. Det fællesskab vi skaber i klassen, vil få betydning for eleverne - og for mig. ”Børn er stærke frø, som spirer” denne proces vil jeg gerne være en del af.

Mail: miejoergensen97@gmail.com

Mobil: 29380529

Mikkel Hedam Oksbjerre

Engelsk, Idræt, Historie og samfundsfag, Medie, Religion

Jeg er en passioneret idrætsnørd, der dækker alt fra simpel bevægelse til diverse bold sport. Jeg trækker på min erfaring fra min efterskoletid og flere højskoleophold samt flere instruktørkurser. Det vigtigt for mig at skabe et trykt men sjovt læringsrum, hvor eleverne er i centrum, da jeg tror på at leg og læring går hånd i hånd.

Mail: mikkeloksbjerre@outlook.dk

Mobil: 22493020

Mikkel Zacharias Balslev

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Jeg er en musiknørd med en kreativ form for humor, der drømmer om at arbejde på en højskole. Jeg har selv været på højskole både i Danmark og i Kenya, og har erfaring som medhjælper på en sommerhøjskole. Jeg elsker at eksperimentere med musikalske og dramapædagogiske former, for at se hvor det fører hen. Jeg starter helst med praktiske øvelser og gennemgår teori bagefter.

Mail: mikk9047@gmail.com

Mobil: 30295258

Miklas Søegaard Asmussen

Tysk, Idræt, Historie og samfundsfag, Medie

Mail: msasmussen@hotmail.com

Mobil: 50213160

Naja Birk Berger

Engelsk, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Medie, Dansk

Mail: naja.birkberger@gmail.com

 Mobil: 28592558

Nanna Baggestrøm Bech

Engelsk, Musik, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Syngende kommende lærer, som elsker- og er en dramanørd, passionen er især musicals. Instruerede min årgangs dramaproduktion. Nærværende, struktureret, rolig, positiv. Jeg brænder for kreativ undervisning og det nære relationsarbejde, hvor eleverne mærker tryghed, udvikler sig og udfordres på deres fantasi. Derudover vil jeg kunne bruge mine tegneevner i billedkunstfaget.

Mail: nannabbech@gmail.com

Mobil: 27431704

Nikolaj Bak Kristensen

Idræt, Matematik, Medie, Naturfag og Svømning

Sportsglad matematiker der også kan lide at få olie på fingrene. Min taske er pakket med erfaring både fra efterskole-, friskole- og støttepædagogverdenen. Gennem grin og elevernes interesser, vil jeg gøre skoledagen både sjov og spændende. Med elevinddragelse finder jeg, i fællesskab med eleverne, den bedste tur gennem undervisningen.

Mail: niko6927@gmail.com

Mobil: 31344137

Ronja Dahl Lentz Frederiksen

Engelsk, Billedkunst, Historie og samfundsfag, Medie, Religion og Seksualundervisning

Som lærer er jeg optimistisk og smilende, men også med en evne til, at bevare roen i pressede situationer. Jeg brænder for alle mine undervisningsfag, jeg har også erfaringer indenfor historisk formidling til børn og arbejde med tekstiler. Jeg er derudover god til at skabe mig overblik omkring mine elever, både i klasselokalet og i skolegården.

Mail: ronjadlf@outlook.dk

Mobil: 28780284

Sissel Lykke Nygaard From

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Medie, Seksualundervisning og Fortælling

Teatertosset engelsklærer der elsker leg og bevægelse i undervisningen. Fællesskab, relationer, det at blomstre og hjælpsomhed er blandt de værdier der beskriver mine metoder og mig bedst som lærer. Det handler om at undervisningen skal være levende, alternativ og kreativ. Udover det kan jeg undervise i nybegynder-alpin, fortælling og yoga.

Mail: sisselfrom@hotmail.com - Mobil: 60556591

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Mail: sidsel@eksperimentrum.dk

Mobil: 26369079

Vikthoria Hedvig Rasmussen

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Matematik, Medie

Mail: Vikthoriahedvig@hotmail.com

Mobil: 22522261

Anne Mette Foldager Kristiansen

Idræt, Drama og teater, Medie, Dansk, Projektvejledning, Fortælling og Hjemkundskab

Humoristisk, vejrmølleslående teatertosse søger praktikplads! Med tidligere lærererfaring, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg er landet på rette hylde. Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg vil desuden prioritere fortælling – det er magisk, uanset alder. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Mail: annemette.foldager@gmail.com

Mobil: 61651907