Praktikanter - drama & teater

Amalie Valentin Donbæk

Engelsk, Musik, Drama og teater, Dansk

Jeg er en glad rollespillene dramalærer, med erfaringer indenfor kostumer, teatermakeup og at tage spejdermærker. Jeg er tidligere spejderleder, hvilket betyder, at jeg ikke er bange for at tage det udendørs med i undervisningen. Jeg har lærer erfaring efter at have været støttelærer / tilkaldevikar, derfor er jeg vant til at arbejde i et lærerteam og løfte i fælles flok.

Mail: amalie.donbaek@gmail.com

Mobil: 42913380

Alexander Ladegaard Storm

Engelsk, Musik, Drama og teater, Matematik

Rytmetosse og levende fortæller der finder leg i læring. Indskolingen er min hjemmebane, i det jeg ser mine elever i øjenhøjde og finder en ligevægt mellem min professionelle og personlige rolle. I musik er jeg teoretisk, fantasifuld og velfunderet. Jeg mener at musik er et sprog alle kan lære. Derudover er jeg er en habil morgensangspianist der kan instruere i fællessang.

Mail: alexanderladegaardstorm@gmail.com

Mobil: 30515299

Anne-Sofie Larsen

Engelsk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk

Mail: anne-sofie_larsen1995@hotmail.com

Mobil: 30864668

Carina Randløv Hansen

Tysk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk og svømning

Strømlinet vandpolospiller, der elsker det tyske sprog så meget, at det smitter. Vi skal sammen skabe et rum, hvor vi trygt kan lære, skabe, dele, begå fejl og udvikle os. Med en dramarelateret tilgang til undervisningen skal vi først og fremmest have det sjovt. Fordybelse og undren er nøgleord for mig, og jeg ønsker at inddrage naturen som klasserum i undervisningen.

Mail: carinarhansen@live.dk

Mobil: 71726243

Emilie Kristensen

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Dansk

Jeg er en musik- og teaterglad lærer. Jeg er en kreativ grammatiknørd, som har en stor kærlighed til de æstetiske lærerprocesser. Som tidligere afløser på et demensplejehjem har jeg lært, hvor meget man kan udvikle mennesker gennem musik og engagement i det som de skal lære. Jeg sætter stor pris på samarbejde, men mener samtidig at individuelt arbejde har sine forcer.

Mail: m.emilie.kristensen95@gmail.com

Mobil: 28159530

Hannah Lykke Godiksen

Idræt, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Mail: hannahlykke@live.dk

Mobil 61793219

Jasmin Philipsen

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Dansk

Erfaren danselærer og struktureret sprognørd. Danseline eller Dansk - jeg går aktivt til værks. Kommunikationsformer fascinerer mig, hvad end det er verbalt eller visuelt. Mit syn på læring er holistisk, og min undervisning er levende. Jeg forholder mig nyskabende og kritisk, og jeg kan blandt andet bidrage med alternative prøveformer.

Mail: jasminph@hotmail.com

Mobil: 20617534

Jeppe Ravn Augustsen

Idræt, Drama og teater, Matematik, Fysik/Kemi, Naturfag

Mail: jeppe.augustsen@gmail.com

Mobil: 53582007

Karen Lykkegaard Møller

Idræt, Drama og teater, Matematik, Dansk, Religion

Mail: kan_lykke@hotmail.com

Mobil:

Maria Engholm Simonsen

Engelsk, Tysk, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Uddannet danser med hang til tysk og engelsk sprog-nørderi søger praktikplads, hvor det nære relationsarbejde er i fokus. Jeg lægger vægt på kreativ undervisning, god organisering og elevernes personlige og faglige udvikling. Udover dans underviser jeg også i rytmisk gymnastik og svømning. På storbytur til Berlin eller London guider jeg gerne hen til de fede danse-spots.

Mail: m.engholm.s@gmail.com

Mobil: 26280779

Martha Emilie Lindhardt Gram

Idræt, Drama og teater, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er nysgerrig og legeglad af natur, struktureret og praktisk orienteret. Jeg er interesseret i kropsbevidsthed, alsidig bevægelse og motorisk udvikling. Jeg er efteruddannet i Gøssel Rytmik, og har en stor passion for verdensmusik, sang og dans. Jeg er interesseret i naturvidenskab, ny forskning og teori, skolehaver, naturkendskab og udeoplevelser.

Mail: emilie_lindhardt@hotmail.com

Mobil: 23822996

Mathias Jensen

Engelsk, Musik, Drama og teater, Historie og samfundsfag

"Mangler I en lærer med ben i sin næse? Som lærer elever både historie, musik, og endda at læse? Så kommer jeg her; en rolig fyr. Med overblik, og evne til at stoppe det meste postyr. At ændre verden, en lektion ad gangen. Det er noget vi bedst gør sammen!"

Mail: rattisodde@hotmail.com

Mobil: 28703963

Michael Andersen

Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Mail: micker310891@live.dk

Mobil: 28723588

Mikkel Zacharias Balslev

Musik, Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Jeg er en musiknørd med en kreativ form for humor, der drømmer om at arbejde på en højskole. Jeg har selv været på højskole både i Danmark og i Kenya, og har erfaring som medhjælper på en sommerhøjskole. Jeg elsker at eksperimentere med musikalske og dramapædagogiske former, for at se hvor det fører hen. Jeg starter helst med praktiske øvelser og gennemgår teori bagefter.

Mail: mikk9047@gmail.com

Mobil: 30295258

Naja Maria Hahn-Hundsdahl

Musik, Drama og teater, Matematik, Naturfag og Seksualundervisning

Musikalsk og sangentusiastisk musik- og matematiklærer, der har stor erfaring med kor, akkompagnement på kontrabas og klaver samt facilitering af sangaftener. En rolig, udadvendt og ærlig person, der vægter nærvær og tillidsfulde relationer. Dans, og især afrikansk dans, er min store passion, som bidrager til min sprudlende og legende personlighed.

Mail: najamhh@gmail.com

Mobil: 27635233

Nanna Baggestrøm Bech

Engelsk, Musik, Drama og teater, Historie og samfundsfag, Medie

Syngende kommende lærer, som elsker- og er en dramanørd, passionen er især musicals. Instruerede min årgangs dramaproduktion. Nærværende, struktureret, rolig, positiv. Jeg brænder for kreativ undervisning og det nære relationsarbejde, hvor eleverne mærker tryghed, udvikler sig og udfordres på deres fantasi. Derudover vil jeg kunne bruge mine tegneevner i billedkunstfaget.

Mail: nannabbech@gmail.com

Mobil: 27431704

Søren Kristiansen

Musik, Drama og teater, Matematik, Religion

Jeg er rolig, struktureret, hårdtarbejdende og god til at stille spørgsmål, der lægger op til refleksion hos eleverne. Udover mine linjefag vil jeg gerne undervise i filosofi, meditation og sang. Jeg har et års erfaring som lærervikar, og har læst psykologi i to år med et særligt fokus på læring. Jeg kan spille morgensamlingsklaver og -guitar.

Mail: srnk47@gmail.com

Mobil: 42789974

Vikthoria Hedvig Rasmussen

Engelsk, Idræt, Drama og teater, Matematik, Medie

Mail: Vikthoriahedvig@hotmail.com

Mobil: 22522261

Viktoria Emmeli Rueløkke Maleshyn

Engelsk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk

Mail: viktoriaemmeli@gmail.com

Mobil: 53544215

Anne Mette Foldager Kristiansen

Idræt, Drama og teater, Medie, Dansk, Projektvejledning, Fortælling og Hjemkundskab

Humoristisk, vejrmølleslående teatertosse søger praktikplads! Med tidligere lærererfaring, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg er landet på rette hylde. Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg vil desuden prioritere fortælling – det er magisk, uanset alder. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Mail: annemette.foldager@gmail.com

Mobil: 61651907