Praktikanter - billedkunst

Emma Guldhammer Koch Nielsen

Billedkunst, Matematik, Medie, Naturfag

Mail: eguldhammer@gmail.com

Mobil: 28709500

Linnea Bak Ivarsson

Billedkunst, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk og Seksualundervisning

Derudover kan jeg undervise i projektledelse, fortælling, kommunikation, design og håndarbejde. Jeg er en stor naturnyder med mange års projektledererfaring. Gennem kreative, skabende processer vil jeg give eleverne lyst og mod til at undersøge de mange muligheder verden byder på. Jeg er ansvarsbevidst, velovervejet og har hjertet på det rette sted.

Mail: ilinnea@yahoo.dk

Mobil: 28892168

Magnus Dvinge-Baun

Idræt, Billedkunst, Matematik, Fysik/Kemi

3 års skolerelevant erfaring. Jeg har faciliteret skole-hjem samtaler og afholdt konferencer med lærer og pædagoger. Fysikglad billedkunstner med stor passion for både æstetik og for E-sport, som jeg dagligt udlever ved at træner et hold drenge i. Matematiknørd, med stort engagement for at løse ligninger såvel som at undervise idræt. Høj faglighed og pålidelig pædagogik.

Mail: dvinge-baun@live.dk

Mobil: 29929691

Mie Jørgensen

Matematik, Musik/kor, Medie, Billedkunst, Projekt og fodbold/håndboldinteresseret.

Jeg inspirerer gennem min faglige viden og mine musikalske kompetencer. Jeg er en engageret, struktureret og matematisk holdspiller. Elevernes medbestemmelse, debatkultur og respekt i klassemiljøet er vigtigt. Det fællesskab vi skaber i klassen, vil få betydning for eleverne - og for mig. ”Børn er stærke frø, som spirer” denne proces vil jeg gerne være en del af.

Mail: miejoergensen97@gmail.com

Mobil: 29380529

Nikolai Julius Mayland

Musik, Billedkunst, Matematik, Friluftsliv

Mail: mayland2012@hotmail.com

Mobil: 60484551

Ronja Dahl Lentz Frederiksen

Engelsk, Billedkunst, Historie og samfundsfag, Medie, Religion og Seksualundervisning

Som lærer er jeg optimistisk og smilende, men også med en evne til, at bevare roen i pressede situationer. Jeg brænder for alle mine undervisningsfag, jeg har også erfaringer indenfor historisk formidling til børn og arbejde med tekstiler. Jeg er derudover god til at skabe mig overblik omkring mine elever, både i klasselokalet og i skolegården.

Mail: ronjadlf@outlook.dk

Mobil: 28780284