Praktikanter - friluftsliv

Jeg har stort gåpåmod og fødderne solidt plantet i jorden. Jeg elsker at dele min glæde ved det danske sprog og ønsker at fremelske elevernes naturlige nysgerrighed og skaberlyst. Man erfarer og lærer gennem alle sine sanser og derfor er det at bruge kroppen, være i naturen, samt arbejde med hænderne en mærkesag for mig. Jeg har maskinkørekort og erfaring med møbelsnedkeri og kunsthåndværk.

Dansk, Håndværk og design, Friluftsliv, Musik

Gry Luna Larsen

Kontakt

28729075

Ambitiøs og aktivistisk lærer, der får eleverne til at tage stilling til dem selv, og verden udenfor. Jeg skaber fællesskaber, der giver grobund for mod, skabertrang og kritisk tænkning. Jeg kan desuden undervise i politik, aktivisme, filosofi, medborgerskab, projektmageri, køn, normkritik, trykkeriværksted m.m. Min interesse er overbygningen, efterskoler og højskoler.

Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk og Seksualundervisning

Kathrine Kajhøj Sørensen

Kontakt

22102663

Educated programmer and aspiring teacher with international background and a maker mentality. I’m looking forward to combine IT nerdery (LEGO robots, 3D printing, laser cutting) with my favourite subjects and passions (permaculture, fermentation, cooking, sustainability, photography) to engage and inspire students. Jeg taler også lidt dansk :)

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

László Tamás Órás-Kupsa

Kontakt

31188294

Tekst på vej

Musik, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Naturfag

Magnus Peder Svenningsen

Kontakt

29923367

Musik- og naturelsker. Jeg er en nysgerrig, positiv og lyttende lærerperson. Erfaring med at strukturere og udføre kreative undervisningsforløb. Masser af øvelser og lege i ærmet, der fremmer kreativ udfoldelse, samarbejde og kommunikation. Jeg finder stor mening i at bidrage til et helhedsorienteret verdenssyn, der vækker lyst til at deltage i en bæredygtig omstilling.

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Sidsel Geysner Hvidberg

Kontakt

26369079

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Søren Vogsen Pedersen

Kontakt

28341852

Jeg er en uddannet økologisk landkvinde, der har hænderne skruet rigtigt godt på. Jeg laver bæredygtig undervisning og udeskole. Jeg har let til smil og med en legende tilgang til undervisning, mener jeg der er bedst mulig grobund for fællesskab og åndsfrihed. Jeg har projektledererfaring og kan stå for stå for billedkunst og seksualundervisning

Engelsk, Drama og teater, Friluftsliv, Dansk

Viktoria Emmeli Rueløkke Maleshyn

Kontakt

53544215