Praktikanter - naturfag

Educated programmer and aspiring teacher with international background and a maker mentality. I’m looking forward to combine IT nerdery (LEGO robots, 3D printing, laser cutting) with my favourite subjects and passions (permaculture, fermentation, cooking, sustainability, photography) to engage and inspire students. Jeg taler også lidt dansk :)

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

László Tamás Órás-Kupsa

Kontakt

31188294

Tekst på vej

Musik, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Naturfag

Magnus Peder Svenningsen

Kontakt

29923367

Musik- og naturelsker. Jeg er en nysgerrig, positiv og lyttende lærerperson. Erfaring med at strukturere og udføre kreative undervisningsforløb. Masser af øvelser og lege i ærmet, der fremmer kreativ udfoldelse, samarbejde og kommunikation. Jeg finder stor mening i at bidrage til et helhedsorienteret verdenssyn, der vækker lyst til at deltage i en bæredygtig omstilling.

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Sidsel Geysner Hvidberg

Kontakt

26369079

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

Søren Vogsen Pedersen

Kontakt

28341852