Praktikanter - Håndværk & design

Jeg har stort gåpåmod og fødderne solidt plantet i jorden. Jeg elsker at dele min glæde ved det danske sprog og ønsker at fremelske elevernes naturlige nysgerrighed og skaberlyst. Man erfarer og lærer gennem alle sine sanser og derfor er det at bruge kroppen, være i naturen, samt arbejde med hænderne en mærkesag for mig. Jeg har maskinkørekort og erfaring med møbelsnedkeri og kunsthåndværk.

Dansk, Håndværk og design, Friluftsliv, Musik

Gry Luna Larsen

Kontakt

28729075

Jeg er en religion og historienørd med en forkærlighed for både akademisk viden og praktisk håndværk. Så jeg elsker naturligvis at dykke dybt i emnerne og forklare alle sammenhængene. Men, jeg nyder også at lave noget kreativt med hænderne. Som lærer kan jeg tilbyde en bred faglig viden, et stort engagement og lidt erfaring med både E-sport, musik, spejderlivet og mere.

Engelsk, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Religion

Jeppe Trinnerup Devantie

Kontakt

22645629

Ambitiøs og aktivistisk lærer, der får eleverne til at tage stilling til dem selv, og verden udenfor. Jeg skaber fællesskaber, der giver grobund for mod, skabertrang og kritisk tænkning. Jeg kan desuden undervise i politik, aktivisme, filosofi, medborgerskab, projektmageri, køn, normkritik, trykkeriværksted m.m. Min interesse er overbygningen, efterskoler og højskoler.

Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Dansk og Seksualundervisning

Kathrine Kajhøj Sørensen

Kontakt

22102663

Jeg kommer oprindeligt fra Japan og er fascineret af den Grundtvig-Koldske tænkning. Grundtvig sagde: Vi lærer for livet, ikke for skolen - det er min yndlingssætning. Jeg er uddannet saxofonist og musikpædagog fra musikkonservatoriet i Tokyo. Jeg er en tålmodig, nærværende og faglig dygtig lærer med masser af gåpåmod.

Tysk, Musik, Håndværk og design, Matematik, Japansk

Kento Saito-Madsen

Kontakt

23846198

Educated programmer and aspiring teacher with international background and a maker mentality. I’m looking forward to combine IT nerdery (LEGO robots, 3D printing, laser cutting) with my favourite subjects and passions (permaculture, fermentation, cooking, sustainability, photography) to engage and inspire students. Jeg taler også lidt dansk :)

Engelsk, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

László Tamás Órás-Kupsa

Kontakt

31188294

Tekst på vej

Musik, Håndværk og design, Matematik, Friluftsliv, Naturfag

Magnus Peder Svenningsen

Kontakt

29923367

Musik- og naturelsker. Jeg er en nysgerrig, positiv og lyttende lærerperson. Erfaring med at strukturere og udføre kreative undervisningsforløb. Masser af øvelser og lege i ærmet, der fremmer kreativ udfoldelse, samarbejde og kommunikation. Jeg finder stor mening i at bidrage til et helhedsorienteret verdenssyn, der vækker lyst til at deltage i en bæredygtig omstilling.

Musik, Håndværk og design, Friluftsliv, Naturfag

Sidsel Geysner Hvidberg

Kontakt

26369079