top of page

MATEMATIK 2024-25 

Amanda Isaksen Brøchner

Matematik, Engelsk, Billedkunst, Naturfag og Friluftsliv

Jeg er en kreativ rollespilsentusiast, en sprogglad matematiknørd og et humoristisk friluftsmenneske, fyldt med gåpåmod. I mig får I en omsorgsfuld, engageret og åbensindet lærer, der med både kreative og boglige fag i rygsækken, drømmer om at skabe et klasserum, hvor kreativitet, leg og læring kan gå hånd i hånd.

Kontakt

22620029

Anders Meyer Petersen

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Naturfag, Matematik

Musikspillende havemand. Uddannet fra Sonic College med særligt fokus på musikproduktion og studieteknik. Når jeg ikke sidder i musikstudiets mørke, bevæger jeg mig ud i solen og er i køkkenhaven, i træværkstedet eller på en sejlads.

Kontakt

28605341

Clemens Wedel Møberg- Poulsen

Tysk, Matematik, Håndværk og Design, Mediefag

ENGAGERET, NATIV TYSKLÆRER MED HÅNDVÆRKERBAGGRUND
- SOM BRÆNDER FOR GOD FORMIDLING OG GODE RELATIONER
Mit navn er Clemens Wedel Møberg-Poulsen. Jeg er 24 år og født i Tyskland af danske forældre - og er derfor vokset op tosproget. God undervisning, er, når elevernes og mit samspil giver mere energi, end det tager. Mine fag er matematik, tysk, mediefag og håndværk & design.

Kontakt

91857972

Emil Buus Bille

Dansk, Matematik, Friluftsliv, SSF, Madkundskab

Jeg drømmer om både hånden, ånden og hjertets dannelse. Om det er ligninger, lingvistik, lejrliv eller Løgstrup, så får I hos mig en rolig og tålmodig person, som er både kokkererende, klog, kammeratlig og altid klar på (fodbold)kamp. Desuden har jeg et års arbejdserfaring fra Baunehøj Efterskole (21/22).

Kontakt

60806251

Fabian Havmøller Møberg

Matematik, Naturfag, Fysik/Kemi, Idræt, Seksualundervisning

Jeg er et kaotisk ordensmenneske, som ønsker en fleksibel og struktureret hverdag. Som person er jeg typisk meget stille og rolig, medmindre jeg ser mit snit til at snakke om alle mine hjemmelavede natureksperimenter med syltetøjsterrarier, eksplosioner og strøm. Jeg håber på at kunne smitte så mange som muligt med min gælde for naturvidenskaben.

Kontakt

50546697

Jon Kolbjørn Aspe

Idræt, Tysk, Matematik og Billedkunst

"Et passioneret hobbymenneske. I min fritid tegner jeg, spiller volleyball og underviser i parkour.
Mit mål er at lave en undervisningen, hvor tiden ikke står stille. En form for hands-on undervisning, hvor der inddrages varierende øvelser, lege og opgaver, med plads til fordybelse i større projekter. Som lærer vil jeg skabe muligheder og støtte mine elever.
"

Kontakt

61 13 42 95

Karen Østergaard Poulsen

Musik, Drama, Engelsk og Matematik

Jeg er en rummelig og nærværende person med et kreativt sind, der brænder for den fordybende, skabende og projektorienterede undervisning. Jeg er initiativrig og vægter at skabe tryghed for andre omkring mig, gerne med musik, bevægelse og sang. Jeg er altid klar på nye udfordringer og engagerer mig bedst, når det kan skabe værdi for andre.

Kontakt

41428844

Karl Emil Jakobsen

Dansk, Matematik, Engelsk, Religion og Mediefag.

Jeg brænder for litteratur og sprog, samfund og musik. Jeg befinder mig bedst i struktur og tydelige rammer. Jeg elsker at øve mig, senest på klaver, som er blevet til en glæde jeg kan dele med andre. Jeg lytter til eleverne, og finder den bedste undervisning i samspil med dem.

Kontakt

61693040

Kristoffer Jonathan Høgsberg

Musik, engelsk, religion og matematik

Ambitiøs musiklærer og historiefortæller der med ro og empati hører mine elever . Fagligt stærk med noder, tal og bogstaver . Trives i rollen som formidler og inspirator og fokus vil altid være eleverne og deres udgangspunkt. Kreativitet og fantasi skal næres i sindet , hvor leg også er en vej til læring.

Kontakt

61269888

Lars Jørgen Vedelslund

Håndværk & Design, Medie & Teknologiforståelse, Musik og Matematik

Jeg kan godt lide at udforske nye passioner og interesser, og jeg håber at jeg kan bruge det til at inpirere andre til at være nysgerrige, så de får udvidet deres horisonter. Det er vigtigt for mig at have en respektfuld relation til mine elever, hvor jeg stadig kan møde dem i øjenhøjde.

Kontakt

36201998

Maja Tingkær

Matematik, friluftsliv, håndværk/design og samfundsfag/historie

Ansvarsfuld, initiativrig og rolig. Med min baggrund som multimediedesigner og min rejselyst og dertilhørende interesse for andre kulturer, prioriterer jeg at bringe kreativitet i spil i min undervisning. For mig er elevinddragelse en stor del af den sunde relation mellem lærer og elev.

Kontakt

21963518

Mathies Vestergaard Fjord

Matematik, religion, filosofi, musik, drama, mediefag og teknologiforståelse

Det smukkeste ved menneskelivet er, at vi påvirker hinanden. I ethvert møde tager du noget fra det andet menneske med dig videre. Ethvert elevhold er en ”pulje af potentiale” – en energi, der venter på at blive realiseret. Det er denne energi jeg stræber efter. Derfor vil jeg være lærer.

Kontakt

26112215

Mikkel Baastrup Huus

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Matematik

Legende lærer med kærlighed for rollespil og historiefortælling. Jeg er passioneret om mine fag og har en evne til at engagere elever gennem en blanding af faglighed, humor og utraditionel undervisning. Jeg nyder at finde broer mellem interesser, og møde elever der hvor vores verdener bindes sammen, også uden for det obligatoriske

Kontakt

50 55 91 87

Sebastian Johan Hillbrandt

Matematik - Fysik/Kemi - Idræt & Friluftsliv

Outdoortype med stor lyst til at lære fra sig. Jeg er dybt fascineret af hvad det udendørs rum kan gøre ved en undervisningssituation og nyder at undersøge hvordan sammenspillet med praksiserfaring kan komme til at fungere med den teoretiske undervisning.

Kontakt

Siobhan Judith Culleton

Billedkunst, Engelsk, Fysik/Kemi, Mediefag/Teknologiforståelse, håndværk og design, naturfag, matematik og koreansk

I mit klasseværelse blomstrer kreativitet og global forståelse, hvor ord og tanker danser i en forunderlig leg. Med passion for verdens mangfoldighed, lærer jeg og inspirerer. Gennem leg og læring udfolder vi vores kreative kræfter. For sprog og kunst er nøglen til at forstå verden, dens hjerte og dens værdier.

Kontakt

41601402

Thea Alberte Krabbe

Musik, Håndværk & Design, Friluftsliv, Matematik, Seksualundervisning, Fortælling.

Ivrig sangfugl i gummistøvler eller festskrud, søger en praktikplads hvor jeg kan kombinere struktur og kreativ udfoldelse i læringsrummet. Erfaring fra skovbørnehave har formet mig til at være tydelig, kærlig og en naturlig autoritet. Med min imødekommende tilgang bygger jeg broer til elever og kollegaer.
Jeg glæder mig.

Kontakt

60881862

Tine Smidt

Dansk, Engelsk, Matematik, Friluftsliv

Digtende dansklærer med glæde for bl.a. natur og grammatik. Jeg elsker at opdage nye interesseemner, men også at nørde i især lege og bevægelse. Med ben i næsen og et glimt i øjet, møder jeg verden med et smil. Jeg vil i samarbejde med mine elever udforske og udfordre grænserne for vores læring, for at skabe nysgerrighed og læringsglæde.

Kontakt

60617348

Virgil Bendixen

Fysik/Kemi, Håndværk/Design, Matematik, Billedkunst, Naturfag.

Den der skole hvor faglighed og kreativitet ikke er modsætninger, hvor lærerkollegiet er sammen om at drive en skole, hvor børnene ikke kun skal lære, men også være og hvor forældrene, lokalområdet naturen tænkes med; Hvad var det nu den hed?

Kontakt

23663565

bottom of page