ÅRPraktikanter 2021-22- Dansk

Anders Stokkebye Faurhøj Winkler

Friluftsliv, Naturfag, Musik og Dansk

Smilende spillemand, musikproducer, eventkoordinator og friluftsmenneske med en sansende og åben måde at være i tilværelsen på. Drømmen findes langt fra præstationskulturen i et motiverende og sundt fællesskab, hvor vi ubekymrede og frie kan udvikle os inden for nærværende og inspirerende rammer. Fokus: æstetiske læreprocesser, fortælling, nørderi, melodi og poesi.

Kontakt

26 36 97 63

Anna Hovland Rasmussen

Dansk, billedkunst, samfundsfag/historie, religion, seksualundervisning

Lad os udtrykke os kreativt, være nærværende sammen, udvikle os og engagere os i den verden vi er en del af. Vha. mine linjefag, en igangværende yogauddannelse og min store nysgerrighed på mennesker, vil jeg udforske livet i et trygt og ærligt rum sammen med unge mennesker. Jeg brænder for at styrke individet og fællesskabet.

Kontakt

60176047

Anna Stærke

Dansk, Engelsk, Naturfag, Mediefag


Læring er en leg, hvis blot undervisningen er god – og i mig finder du både en dedikeret lærer og et indre legebarn. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe en tryg stemning og drysse lidt humor ind over timerne.

Kontakt

60158700

Anne Mette Foldager

Drama, idræt, dansk og mediefag. jeg kan også tilbyde: Projektvejledning, fortælling og madkundskab

Humoristisk, engageret og kreativ!
Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg selv er fortæller og ser store pædagogiske muligheder i at få eleverne til at fortælle. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Kontakt

61 65 19 07

Ask Emil Ørum Christensen

Dansk, Idræt, Religion, Historie-Samfundsfag, Håndværk-Design, Seksualundervisning

Friluftsuddannet ved Paul Petersens Idrætsinstitut 
Sundhedsfaglig bachelor i Klinisk Biomekanik ved SDU

Halvt uddannet og helt optaget af lærergerningen. Ejer mere friluftsgrej end boliginventar, og formår at fange færre fisk end jeg har fiskestænger. Foretrækker dialoger, og stiller flere spørgsmål, end jeg giver svar.
 Ansæt mig, Du vil fortryde det, ansæt mig ikke, Du vil også fortryde det.


Kontakt

20213007

Clara Wittus Skottfelt

Dansk, engelsk, idræt, billedkunst, medie, seksualundervisning

Jeg kommer med et bredt smil og tålmodigt sind; med masser af gode idéer, og evnerne til at udføre dem.
For at sikre elevernes læring vil jeg, gennem fælles oplevelser, udendørs leg og bevægelse opbygge et stærkt klassefællesskab, hvor vi tør tage chancer og det er tilladt at fejle.

Kontakt

40441645

Diana Lund

idræt, naturfag, dansk, friluftsliv, Seksualundervisning. Kostvejleder, crossgym og ropeskipping

Jeg er en dedikeret aktiv sundhedsnørd som tror på at bevægelse og læring hænger sammen. Med min naturlige autoritet er jeg ambitiøs på mig selv og mine elevers vejene. Med års erfaring som ansat på skole og som instruktør i foreningslivet ved jeg at fællesskabet skal vægtes højt.

Kontakt

21203698

Ditte Eg Pedersen

Drama, dansk, historie/samfundsfag, idræt, mediefag, seksualundervisning

Jeg elsker at gøre rent, jeg er vokset op med Tintin og jeg citerer ofte Svend Brinkmann. Jeg vil gerne lære børn og unge at en karakterskala ikke definerer fremtiden, og at instagram er langt fra virkeligheden. Det hele skal nok gå i sidste ende. Det vil jeg gerne fortælle dem.

Kontakt

21749556

Frederik Hametner

Tysk, dansk, drama, idræt, matematik, seksual- og sundhedsundervisning

Jeg skal opleves! En langemand til janteloven, og sagt med vestjysk lune og smittende latter. Ich bin nicht ein Berliner, men jeg er forelsket i tyskfaget. Mine elever skal lære at heppe på hinanden, og de skal glæde sig til at komme i skole hver eneste dag. Det er mit altoverskyggende mål.

Kontakt

31 51 07 05

Ida Olsen

tysk, musik, dansk, matematik, seksualundervisning

Jeg er en udadvendt og nærværende sønderjyde, som brænder for mine fag. At holde eleverne til ilden og fange deres nysgerrighed er essensen i min undervisning. Det skal slå gnister, når vi i tysk rapper os frem til sprogforståelse, og hvis noget går op i røg, lærer vi alle af det.

Kontakt

27684209

Illuna Jensen

Dansk, Historie/Samfundsfag, Naturfag, Billedkunst, Idræt og Seksualundervisning

Nysgerrighed er mit speciale,
og den er i orden med mit baggrundsmateriale. Fantasien som spontanitet,
kan udtrykkes i kreativitet.
Med mit optimistiske smittende gemyt
bliver eventyret nydt.
Vi skal ud i samfundet og se livet,
Naturen bliver ikke taget for givet.

Kontakt

40168264

Jakob Jønsson

Friluftsliv, Billedkunst, Musik og Dansk.

Omsorgsfuld billedkunstentusiast med rolig energi som smitter af på eleverne. Jeg ønsker som lærer, at eleverne tilegner sig viden og har det sjovt imens. Frisk og tilstedeværende lærer med musikalsk sprælskhed der bringer glæde i hverdagen. Vi kan ikke komme nok ud!

Kontakt

30251155

Johanne Frederiksen

Dansk, historie, engelsk, religion, idræt

I mig får I en lærerstuderende med kroppen i bevægelse samt hænderne i jorden, bøgerne og strikketøjet. Krop og kreativitet skal være redskaber i min undervisning. I rygsækken er undervisningserfaring fra efterskolejobs og foreningslivet. Jeg glæder mig til at være lærer og tage del i fællesskaber, der skaber lyst til læring.

Kontakt

28722601

Kaspar Staufeldt

Dansk, historie/samf, idræt, mediefag, svømmelæreruddannelsen

Jeg er en humoristisk, energisk og pligtopfyldende sportsnørd, som også rummer en vilje for at gøre mine elever bedre for hver dag.
Jeg brænder for at udlevere min viden, uanset om det er sport, it eller boglige fag.
Jeg tror på humor som vigtigt værktøj i relationen mellem mennesker og på styrken i det forpligtende fællesskab.

Kontakt

24231310

Kasper Aagaard Troelsen

Dansk, engelsk, musik, mediefag

Som kommende lærer er jeg nysgerrig på, hvordan man får skabt en undervisning som motiverer og fanger børnenes fokus og interesse og hvordan man skaber en undervisning som både udvikler faglighed og personlig udvikling. Jeg tror på at hvis man har udgangspunkt i aktuelle elementer i elevens liv, kan det fremme motivationen og samtidig udvikle ikke kun de faglige færdigheder, men også de menneskelige aspekter såsom identitetsdannelse, empati og trivsel.

Kontakt

41819685

Laust Højholdt

Religion, Dansk, historie/samfundsfag, håndværk/design, friluftsliv samt stor viden inde for dysleksi med fodfæste i eget liv.

Når Ordene er få og tiden lige så, er digtet vejen at gå
Forårssol på næsetip, kilder blidt
Hvert år ved denne tid springer hun frem Erantis barn af moderjord
Utålmodig af natur
Presser hun sig op før den sidste frost Tros moderjord råber stop
Forårssol på næsetip, kilder blidt

Kontakt

60 81 19 94

Linette Christensen

Dansk, engelsk, religion, historie/samfundsfag, mediefag og seksualundervisning.

Jeg vil sammen med eleverne, gå på opdagelse i vores samfund og fællesskab. Forhåbentligt vække en gnist for deres læringslyst via refleksion, relation og humor. En struktureret, rummelig person er jeg til hverdag, men jeg vil støtte eleverne i at springe ud af rammerne, og træffe beslutninger på egne ben.

Kontakt

27219977

Linnea Jessica Bergholt

Dansk, idræt, historie/samfundsfag, drama og seksualundervisning

Om det er i idrætshallen, dansktimerne eller i dramasalen, vil jeg bringe humor, nærvær, kreativitet og bevægelse ind i undervisningen. Jeg er en engageret, danseglad kommende lærer, som brænder for at videregive skoleglæden og fælleskabets kraft til mine elever. Udover mine linjefag har jeg erfaring med projektorienteret undervisning og smykkefremstilling.

Kontakt

40223483

Lærke Boa Noe

Dansk, billedkunst, historie, samfundsfag, religion, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en opfindsom og opmærksom kvinde med en forkærlighed for kunst, gode historier og de små finurligheder. Min erfaring siger mig, at skoleglæden ofte findes i trygge fællesskaber, fordybelsen og skaberlysten. Jeg ser frem til et godt samarbejde omkring vores børn og unge. De er det vigtigste vi har.

Kontakt

51183640

Maja Salhøj Liengaard

Dansk, friluftsliv, idræt, håndværk/design, historie/samfundsfag

Kan dansk faglighed og halvtreds ord, Stedfaste, at det er hos kanoinstruktøren græsset gror?
Skal jeg fortælle om idræt, ski eller friluftsliv? Der både er fag og mit solide stativ
Vi skal udenfor i seksualundervisning og håndværk/design Samt historie/samfundsfag meget af vejen

Kontakt

23676051

Malene Bank

Billedkunst, naturfag, friluftsliv, dansk, idræt og svømmetræner

Kreativ æstetiker og hands on typen, der gerne vil skabe en varieret undervisning med højt til loftet, hjerterum og plads til at fejle.

Særligt interesseret i bæredygtighed, mental og fysisk sundhed, natur, kunst, redesign og plantefarve.

Har erfaring fra møbelsnedker og skiltetekniker grundkursus, tekstilformidleruddannelsen, Den Skandinaviske Design Højskole, Dansk Talent Akademi og Odin Teatret.
God til at plantefarve, fortælle historier og Bæredygtig Jeg har en holistisk tilgang, og tror på en fremtidig bæredygtig skolegang med ligelig aktivering af hoved, krop og interaktion med omverden.

Kontakt

50981389

Martha Marie Kjær

Historie, Samfundsfag, Håndværk og Design, Musik, Dansk og Sexualundervisning.

Kreativ ildsjæl med masser af gåpåmod, der bruger musik og fortælling som element i min undervisning. Jeg vægter den praktiske undervisning højt, når jeg med min livlige fantasi og lethed til latter prøver at levendegøre undervisningen. Der findes ikke uløselige problemer, kun praktiske arbejdsopgaver. Jeg har over et års erfaring.

Kontakt

50734243

Mikkel Bønnelykke Sørensen

Drama, dansk, friluftsliv, historie/samfundsfag, seksualundervisning

Den fællesskabende undervisning er en central del af min lærerpersonlighed. Den udviklede jeg hurtigt i min tid som dramaunderviser. Læring uden et fællesskabende element styrker efter min mening ikke den enkelte elev og selvsagt ikke fællesskabet. Vi skal fælles skabe og sammen lære.

Kontakt

60959100

Mikkel Nordfang Philipsen

Dansk, Drama, Musik, Religion, Mediefag

Kreativt, ambitiøst, engageret teater og filminstruktør/producer med sans for det æstetiske. Uddannet på Station Next Væksthus København. Mit mindset er at alle har talent og sans for noget og det skal bruges i undervingen som en fælles styrke

Kontakt

60191833

Pernille Koch Nielsen

Drama, Dansk, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Passioneret dramaelsker med stor kropslig bevidsthed. En historienørd med blik for at gøre fortalte historier levende. Med mig på lærerteamet får I en smileglad kollega, som vægter det trygge undervisningsrum med plads til alt det skæve. Zoom igen… frygt ej, jeg er også medielærer.

Kontakt

61691896

Pil Josefine Nielsen

Drama og teater, Historie og samfundsfag,
Friluftsliv, Dansk, Idræt og Seksualundervisning

Uddannet skuespiller, kropsterapeut og fritids billedkunstner.
Læreretik: Æstetiske læreprocesser, kreativitet, aktivisme, og projektorienterede forløb.
Skabe grobund for grin og undring, for fællesskab og individualitet.
Kritisk tænkning, debatter og skabertrang. Særlig passion for emnerne: køn, kultur, identitet, politik, bæredygtighed, personlig udvikling og spiritualitet. Interesseret i højskole og efterskole.

Kontakt

91671712

Rasmus Arlund

Dansk, engelsk, historie/samfundsfag, mediefag.

Jeg vægter relationsarbejdet højt, og tror på at et trygt og inkluderende klasserum hvor leg, bevægelse og medbestemmelse som en central del af undervisningen, danner rammen for et motiveret og givende læringsmiljø.
Eleverne skal have lyst til at lære og plads til at fejle.

Kontakt

42324932

Sonja Skovgård Møller

Dansk, engelsk, billedkunst,
historie/samfundsfag og seksualundervisning.

Jeg er en kreativ pige, som knytter stærke bånd til andre. Jeg kan lide at gå i dybden med mine fag,
og lave undervisning hvor eleverne får lov at have hænderne i gang mens de arbejder, og
få mange sanser i spil.

Kontakt

61270199

Søren Krogh Caspersen

Matematik, dansk, idræt, håndværk/design, seksualundervisning, PBA. Medie, Sonokommunikation

Jeg er rolig, reflekteret, og det trygge rum, med plads til forskellighed, finder jeg meget vigtigt. Med en baggrund som lyddesigner er jeg meget optaget af, hvordan medier kan indgå i undervisningen, og bruges bedst.
Undervisningen bør i min optik afspejle den virkelige verden, med plads til bevægelse og nørderi.

Kontakt

81 28 36 45

Søren Vogsen Pedersen

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Kontakt

28341852

Tenna Wahl

Matematik, Fysik/Kemi, Dansk, Idræt & Mediefag

Filmskaber & E-Sport-træner. Skiløber & forfatter. Kær lærer har mange interesser. Har en stor forkærlighed for at se individets behov og udvikle derefter. Tror på at bevægelse og leg skaber de bedste forhold i et læringsrum, da fantasien her ingen grænser vil få og friheden til at skabe er størst. På barsel indtil foråret 2022

Kontakt

2484 2728

Thure Risskov Lomaz Jørgensen

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Musik og Drama

Positiv, rolig, musikalsk mand med humor og stor rummelighed for alle. For mig er det vigtigt, at alle bliver inkluderet i et fællesskab, at relationer prioriteres samt at undervisning og læring er sjov. I min undervisning vægtes faglighed gennem kreativitet højt, hvilket gør undervisningen spændende og skaber motivation for læring.

Kontakt

42458822

Tinne Wulf Nielsen

Dansk, matematik, naturfag, håndværk og design

Jeg er en ambitiøs og engageret lærer, som er særligt optaget af normkritik og bæredygtighed. Derudover en glad nørkler og sprognørd, som let lader mig begejstre over ting som diagramstrik, plantefarvning og kommasnakke. Har over et års undervisningserfaring, særligt med matematik i indskolingen og med dansk som andetsprog.

Kontakt

60651920

William Sikker Kongshaug

Dansk, Musik, Mediefag, Drama

Jeg kan li’ at lege med sproget og at improvisere med bevægelser, tegning og især lyde.
Læreretik: Eleverne skal have lov at prøve en masse ting af, så de kan finde ud af hvad der fascinerer dem. Med andre ord: Æstetiske læreprocesser, kreativitet og projektorienterede forløb.
Jeg prioriterer social trivsel højere end fagligt målbare resultater, det talte ord højere end det skrevne og evnen til at være sig selv højere end at tilpasse sig.

Kontakt

81 44 42 11