ÅRsPraktikanter 2021-22- Alle

Anders Stokkebye Faurhøj Winkler

Friluftsliv, Naturfag, Musik og Dansk

Smilende spillemand, musikproducer, eventkoordinator og friluftsmenneske med en sansende og åben måde at være i tilværelsen på. Drømmen findes langt fra præstationskulturen i et motiverende og sundt fællesskab, hvor vi ubekymrede og frie kan udvikle os inden for nærværende og inspirerende rammer. Fokus: æstetiske læreprocesser, fortælling, nørderi, melodi og poesi.

Kontakt

26 36 97 63

Anna Hovland Rasmussen

Dansk, billedkunst, samfundsfag/historie, religion, seksualundervisning

Lad os udtrykke os kreativt, være nærværende sammen, udvikle os og engagere os i den verden vi er en del af. Vha. mine linjefag, en igangværende yogauddannelse og min store nysgerrighed på mennesker, vil jeg udforske livet i et trygt og ærligt rum sammen med unge mennesker. Jeg brænder for at styrke individet og fællesskabet.

Kontakt

60176047

Anna Stærke

Dansk, Engelsk, Naturfag, Mediefag


Læring er en leg, hvis blot undervisningen er god – og i mig finder du både en dedikeret lærer og et indre legebarn. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe en tryg stemning og drysse lidt humor ind over timerne.

Kontakt

60158700

Anne Mette Foldager

Drama, idræt, dansk og mediefag. jeg kan også tilbyde: Projektvejledning, fortælling og madkundskab

Humoristisk, engageret og kreativ!
Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg selv er fortæller og ser store pædagogiske muligheder i at få eleverne til at fortælle. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Kontakt

61 65 19 07

Ask Emil Ørum Christensen

Dansk, Idræt, Religion, Historie-Samfundsfag, Håndværk-Design, Seksualundervisning

Friluftsuddannet ved Paul Petersens Idrætsinstitut 
Sundhedsfaglig bachelor i Klinisk Biomekanik ved SDU

Halvt uddannet og helt optaget af lærergerningen. Ejer mere friluftsgrej end boliginventar, og formår at fange færre fisk end jeg har fiskestænger. Foretrækker dialoger, og stiller flere spørgsmål, end jeg giver svar.
 Ansæt mig, Du vil fortryde det, ansæt mig ikke, Du vil også fortryde det.


Kontakt

20213007

Aurore Braase

Håndværk og Design, Naturfag, Engelsk, Fransk og Historie/Samfundsfag.

Mine linjefag fylder ikke kun i skolen, men er en naturlig del af min hverdag. Jeg har erfaring med professionel madlavning, bæredygtigt byggeri og køkkenhave. Jeg ser min undervisning bygget op om fortælling, leg og livsglæde. Det faglige har lige så stor betydning, som det at dyrke det naturlige gode i mennesket.

Kontakt

42 22 91 81

Bjørn Kragelund Olsen

Engelsk, Fysik og Kemi, Håndværk og Design, Naturfag, Matematik og Seksualundervisning.

Jeg er et barn af de frie skoler, som sætter pris på og deltager aktivt i fællesskabet omkring skolen. Jeg vil, med min velovervejede og rolige personlighed, udfordre og udvide mine elevers horisonter om det almenmenneskelige. Jeg er desuden en Viking med interesse for naturen, håndværket og det historiske.

Kontakt

40449147

Christoffer Bladt

Drama, naturfag, friluftsliv, idræt, madkunstskab

Jeg vil dele min fascination af virkeligheden og kan facilitere trygge rammer for undersøgelse og kreativ udfoldelse. Jeg er fuld af idéer, har masser af teatererfaring og åbner verdener med fortælling. Æstetiske læreprocesser er min kæphest, og jeg er passioneret indenfor drama, natur, bevægelse og madlavning.

Kontakt

71797775

Clara Wittus Skottfelt

Dansk, engelsk, idræt, billedkunst, medie, seksualundervisning

Jeg kommer med et bredt smil og tålmodigt sind; med masser af gode idéer, og evnerne til at udføre dem.
For at sikre elevernes læring vil jeg, gennem fælles oplevelser, udendørs leg og bevægelse opbygge et stærkt klassefællesskab, hvor vi tør tage chancer og det er tilladt at fejle.

Kontakt

40441645

Diana Lund

idræt, naturfag, dansk, friluftsliv, Seksualundervisning. Kostvejleder, crossgym og ropeskipping

Jeg er en dedikeret aktiv sundhedsnørd som tror på at bevægelse og læring hænger sammen. Med min naturlige autoritet er jeg ambitiøs på mig selv og mine elevers vejene. Med års erfaring som ansat på skole og som instruktør i foreningslivet ved jeg at fællesskabet skal vægtes højt.

Kontakt

21203698

Ditte Eg Pedersen

Drama, dansk, historie/samfundsfag, idræt, mediefag, seksualundervisning

Jeg elsker at gøre rent, jeg er vokset op med Tintin og jeg citerer ofte Svend Brinkmann. Jeg vil gerne lære børn og unge at en karakterskala ikke definerer fremtiden, og at instagram er langt fra virkeligheden. Det hele skal nok gå i sidste ende. Det vil jeg gerne fortælle dem.

Kontakt

21749556

Emil Asferg


Engelsk, samfundsfag, historie, mediefag og idræt.

Jeg er en glad, inspirerende og motiverende lærer med masser af undervisningsningserfaring og en fodboldtræneruddannelse som jeg nyder at gøre brug af . Jeg forsøger altid at indrage eleverne i mine lektioner, så de også føler ejerskab for undervisningen. Hos mig vil eleverne lære at være reflekterende medmennesker og verdensmennesker.

Kontakt

22 45 87 18

Frederik Hametner

Tysk, dansk, drama, idræt, matematik, seksual- og sundhedsundervisning

Jeg skal opleves! En langemand til janteloven, og sagt med vestjysk lune og smittende latter. Ich bin nicht ein Berliner, men jeg er forelsket i tyskfaget. Mine elever skal lære at heppe på hinanden, og de skal glæde sig til at komme i skole hver eneste dag. Det er mit altoverskyggende mål.

Kontakt

31 51 07 05

Hans Rasmussen

Drama, Engelsk, Matematik, Mediefag og Religion

En sprognørd med mod på engelskfaget og interesse for interkulturelle kompetencer. Jeg kan også regne den ud i matematik. I min undervisning skal der være plads til at fejle, eksperimentere og fordybe sig. I mig får I en struktureret og humoristisk lærer som interesserer sig for teater og kultur.

Kontakt

30608074

Henriette Hørning Hansen

Billedkunst, historie, samfundsfag, naturfag, madkundskab og mediefag

Alle spørgsmål fortjener et ordentlig svar. Jeg glæder mig til at lære og lære fra mig. Jeg er vild med at reflektere og debattere over den bedste tilgang. Undervisning er en kunst og jeg er bedst live. 


Kontakt

29461723.

Ida Olsen

tysk, musik, dansk, matematik, seksualundervisning

Jeg er en udadvendt og nærværende sønderjyde, som brænder for mine fag. At holde eleverne til ilden og fange deres nysgerrighed er essensen i min undervisning. Det skal slå gnister, når vi i tysk rapper os frem til sprogforståelse, og hvis noget går op i røg, lærer vi alle af det.

Kontakt

27684209

Illuna Jensen

Dansk, Historie/Samfundsfag, Naturfag, Billedkunst, Idræt og Seksualundervisning

Nysgerrighed er mit speciale,
og den er i orden med mit baggrundsmateriale. Fantasien som spontanitet,
kan udtrykkes i kreativitet.
Med mit optimistiske smittende gemyt
bliver eventyret nydt.
Vi skal ud i samfundet og se livet,
Naturen bliver ikke taget for givet.

Kontakt

40168264

Jakob Jønsson

Friluftsliv, Billedkunst, Musik og Dansk.

Omsorgsfuld billedkunstentusiast med rolig energi som smitter af på eleverne. Jeg ønsker som lærer, at eleverne tilegner sig viden og har det sjovt imens. Frisk og tilstedeværende lærer med musikalsk sprælskhed der bringer glæde i hverdagen. Vi kan ikke komme nok ud!

Kontakt

30251155

Jens Møller Jensen

Tysk, Fysik & kemi, Idræt og Friluftsliv

Jeg er fungerende musiker og har grundkursus som elektriker. Jeg underviser i musik og mat. i 0. klasse på friskole. Som lærer kommer jeg langt, når jeg etablerer den gode relation. Jeg har høj tillid til mine elever og oplever, at de har tillid til mig.Hobbyer: Sejlads, fiskeri, orgler.

Kontakt

42369961

Jeppe Trinnerup Devantie

Engelsk, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Religion

Jeg er en religion og historienørd med en forkærlighed for både akademisk viden og praktisk håndværk. Så jeg elsker naturligvis at dykke dybt i emnerne og forklare alle sammenhængene. Men, jeg nyder også at lave noget kreativt med hænderne. Som lærer kan jeg tilbyde en bred faglig viden, et stort engagement og lidt erfaring med både E-sport, musik, spejderlivet og mere.

Kontakt

22645629

Johanne Frederiksen

Dansk, historie, engelsk, religion, idræt

I mig får I en lærerstuderende med kroppen i bevægelse samt hænderne i jorden, bøgerne og strikketøjet. Krop og kreativitet skal være redskaber i min undervisning. I rygsækken er undervisningserfaring fra efterskolejobs og foreningslivet. Jeg glæder mig til at være lærer og tage del i fællesskaber, der skaber lyst til læring.

Kontakt

28722601

Karen A. S. Fløytrup

Engelsk, idræt, friluftsliv, matematik og fysik/kemi, svømmelærer

En grammatiknørd der trives i udeskolen, og står ved brugen af kroppen som værktøj i kognitiv læring. Behersker både malepenslen, kajakpagajen, knobene, ridetøjlerne og snowboardet. Med vind i håret og røde kinder, skal der etableres trygge rammer inde samt ude, så vi alle kan begå os uden at frygte fejl.

Kontakt

29766449

Kaspar Staufeldt

Dansk, historie/samf, idræt, mediefag, svømmelæreruddannelsen

Jeg er en humoristisk, energisk og pligtopfyldende sportsnørd, som også rummer en vilje for at gøre mine elever bedre for hver dag.
Jeg brænder for at udlevere min viden, uanset om det er sport, it eller boglige fag.
Jeg tror på humor som vigtigt værktøj i relationen mellem mennesker og på styrken i det forpligtende fællesskab.

Kontakt

24231310

Kasper Aagaard Troelsen

Dansk, engelsk, musik, mediefag

Som kommende lærer er jeg nysgerrig på, hvordan man får skabt en undervisning som motiverer og fanger børnenes fokus og interesse og hvordan man skaber en undervisning som både udvikler faglighed og personlig udvikling. Jeg tror på at hvis man har udgangspunkt i aktuelle elementer i elevens liv, kan det fremme motivationen og samtidig udvikle ikke kun de faglige færdigheder, men også de menneskelige aspekter såsom identitetsdannelse, empati og trivsel.

Kontakt

41819685

Kristian Oddfríður Bjørnsson Haraldsen

Drama, Matematik, Fysik & kemi, naturfag, mediefag og seksualundervisning

Trivsel er den vigtigste faktor for personlig udvikling, hvilket jeg vil facilitere med min nærværende, omsorgsfulde og til tider humoristiske personlighed. Gennem en undersøgende, inkluderende og levende undervisningen, vil jeg tage afsæt i elevernes egne interesser. Alle skal have lov til at blive set!

Kontakt

28911920

Lasse Allermann Johansen

Musik, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er en passioneret natursjæl med en bred håndværksmæssig og træfaglig viden, en flammende indre glød for friluftslivets og naturens muligheder, samt en uddannelse som kajakinstruktør 1. Med mig som lærer på en friskole eller efterskole får I en lærer med en aktiv, energisk og nysgerrig tilgang til at undervise, samt en stor glæde ved at gøre et grundigt stykke arbejde.

Kontakt

28934238

Laura Flyckt Hermeling

Billedkunst, Mediefag, Matematik, Tysk & Seksualundervisning

Jeg er en stolt kæmpenørd som har styr på sine kreative processer, computere og som elsker projekter.
I mine timer skal der være plads til grin, undren, fællesskabet og individuel fordybelse. Man erfarer med sanserne, så hovedet og hænderne skal også inddrages. Udover mine linjefag har jeg erfaring i køkkenet.

Kontakt

93909347

Laust Højholdt

Religion, Dansk, historie/samfundsfag, håndværk/design, friluftsliv samt stor viden inde for dysleksi med fodfæste i eget liv.

Når Ordene er få og tiden lige så, er digtet vejen at gå
Forårssol på næsetip, kilder blidt
Hvert år ved denne tid springer hun frem Erantis barn af moderjord
Utålmodig af natur
Presser hun sig op før den sidste frost Tros moderjord råber stop
Forårssol på næsetip, kilder blidt

Kontakt

60 81 19 94

Line Sofie Baecher

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Håndværk og design.

Certificeret TEFL underviser og har brugt det til at undervise engelsk i Kina. Tidligere frivillig i udvekslingsorganisationen YFU. Jeg er en kvinde med mange hobbyer og interesser inden for alt der omhandler det kreative, naturen, fysisk udfoldelse, mental og kropslig sundhed. Jeg glæder mig til at gøre brug af mine kompetencer som lærer.

Kontakt

91937098

Linette Christensen

Dansk, engelsk, religion, historie/samfundsfag, mediefag og seksualundervisning.

Jeg vil sammen med eleverne, gå på opdagelse i vores samfund og fællesskab. Forhåbentligt vække en gnist for deres læringslyst via refleksion, relation og humor. En struktureret, rummelig person er jeg til hverdag, men jeg vil støtte eleverne i at springe ud af rammerne, og træffe beslutninger på egne ben.

Kontakt

27219977

Linnea Jessica Bergholt

Dansk, idræt, historie/samfundsfag, drama og seksualundervisning

Om det er i idrætshallen, dansktimerne eller i dramasalen, vil jeg bringe humor, nærvær, kreativitet og bevægelse ind i undervisningen. Jeg er en engageret, danseglad kommende lærer, som brænder for at videregive skoleglæden og fælleskabets kraft til mine elever. Udover mine linjefag har jeg erfaring med projektorienteret undervisning og smykkefremstilling.

Kontakt

40223483

Lærke Boa Noe

Dansk, billedkunst, historie, samfundsfag, religion, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en opfindsom og opmærksom kvinde med en forkærlighed for kunst, gode historier og de små finurligheder. Min erfaring siger mig, at skoleglæden ofte findes i trygge fællesskaber, fordybelsen og skaberlysten. Jeg ser frem til et godt samarbejde omkring vores børn og unge. De er det vigtigste vi har.

Kontakt

51183640

Maja Salhøj Liengaard

Dansk, friluftsliv, idræt, håndværk/design, historie/samfundsfag

Kan dansk faglighed og halvtreds ord, Stedfaste, at det er hos kanoinstruktøren græsset gror?
Skal jeg fortælle om idræt, ski eller friluftsliv? Der både er fag og mit solide stativ
Vi skal udenfor i seksualundervisning og håndværk/design Samt historie/samfundsfag meget af vejen

Kontakt

23676051

Malene Bank

Billedkunst, naturfag, friluftsliv, dansk, idræt og svømmetræner

Kreativ æstetiker og hands on typen, der gerne vil skabe en varieret undervisning med højt til loftet, hjerterum og plads til at fejle.

Særligt interesseret i bæredygtighed, mental og fysisk sundhed, natur, kunst, redesign og plantefarve.

Har erfaring fra møbelsnedker og skiltetekniker grundkursus, tekstilformidleruddannelsen, Den Skandinaviske Design Højskole, Dansk Talent Akademi og Odin Teatret.
God til at plantefarve, fortælle historier og Bæredygtig Jeg har en holistisk tilgang, og tror på en fremtidig bæredygtig skolegang med ligelig aktivering af hoved, krop og interaktion med omverden.

Kontakt

50981389

Marie Schwartz

Matematik, Fysik/kemi, Idræt, Drama, Mediefag

“​Lad ikke dét, du ikke kan, komme i vejen for dét du kan.”
Jeg er en handlekraftig og initiativrig drengepige med en forkærlighed for leg og sport. Jeg brænder for undervisning hvor humor, nærvær og bevægelse er en del af undervisningen. Gennem gensidig respekt og fordybelse tror jeg dannelse opstår.

Kontakt

31546839

Martha Marie Kjær

Historie, Samfundsfag, Håndværk og Design, Musik, Dansk og Sexualundervisning.

Kreativ ildsjæl med masser af gåpåmod, der bruger musik og fortælling som element i min undervisning. Jeg vægter den praktiske undervisning højt, når jeg med min livlige fantasi og lethed til latter prøver at levendegøre undervisningen. Der findes ikke uløselige problemer, kun praktiske arbejdsopgaver. Jeg har over et års erfaring.

Kontakt

50734243

Mattias Segalt Hansen

Musik, Naturfag, Håndværk Design, Mediefag

Jeg er musikken til jeres morgensamling. Energibomben på lærerværelset. Det sidste juletræ på skrabekalenderen. Trivsel er sat i mit højsæde og vi kan ikke komme nok ud i naturen!
Jeg er ikke kommet for at skabe borgere.
Jeg er kommet for at skabe mennesker.

Kontakt

60860676

Michael Andersen

Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Som en ninjafilosof skære jeg skarpe teser. Med viljestyrke, smedet af tusind lag stål, formidler jeg visdom. Faglig viden ligeså skarp som et slebent sværd, lyser jeg op gennem mørket og viser vej. Som min beskrivelse antyder, brænder jeg for en kreativ og livsoplysende hverdag.

Kontakt

28723588

Mie Mogensen

Idræt, Matematik, Naturfag, Friluftsliv, Seksualundervisning, Svømmelæreruddannet, Håndværk og Design

Jeg er en nærværende energisk mødestabil lærer, med entusiasme inden for kreativitet og læring i praksis. Har et kært tilhørsforhold til den frie natur og kroppen i bevægelse. Jeg ser værdi og drivkraft i udvikling, og ønsker at vække elevernes nysgerrighed.

Kontakt

61602496

Mikkel Bønnelykke Sørensen

Drama, dansk, friluftsliv, historie/samfundsfag, seksualundervisning

Den fællesskabende undervisning er en central del af min lærerpersonlighed. Den udviklede jeg hurtigt i min tid som dramaunderviser. Læring uden et fællesskabende element styrker efter min mening ikke den enkelte elev og selvsagt ikke fællesskabet. Vi skal fælles skabe og sammen lære.

Kontakt

60959100

Mikkel Kortegaard Simonsen

Idræt, matematik, tysk, mediefag

I mig får i en reflekteret praktiker med pædagogisk erfaring - drevet af glæden ved at se andre lykkes. Midlet helliger målet. Jeg er nysgerrig og vild med at lege; i skoven, på skiferien og i undervisningen. Jeg vil være jer en engageret og ansvarsfuld kollega, med smil på læben

Kontakt

61717056

Mikkel Nordfang Philipsen

Dansk, Drama, Musik, Religion, Mediefag

Kreativt, ambitiøst, engageret teater og filminstruktør/producer med sans for det æstetiske. Uddannet på Station Next Væksthus København. Mit mindset er at alle har talent og sans for noget og det skal bruges i undervingen som en fælles styrke

Kontakt

60191833

Niels Engdal Pedersen


Matematik, Fysik & kemi,, Mediefag, Billedkunst

A long time ago, I was in Burma. The local government were trying to shut down the schools, by removing all the teachers. One day, I saw a child solving complex algebra. A teacher was taking a great risk educating this child. 
But some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied or reasoned with. 
Some men just want to watch the world learn.

Kontakt

28 87 02 06


Pernille Koch Nielsen

Drama, Dansk, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Passioneret dramaelsker med stor kropslig bevidsthed. En historienørd med blik for at gøre fortalte historier levende. Med mig på lærerteamet får I en smileglad kollega, som vægter det trygge undervisningsrum med plads til alt det skæve. Zoom igen… frygt ej, jeg er også medielærer.

Kontakt

61691896

Pil Josefine Nielsen

Drama og teater, Historie og samfundsfag,
Friluftsliv, Dansk, Idræt og Seksualundervisning

Uddannet skuespiller, kropsterapeut og fritids billedkunstner.
Læreretik: Æstetiske læreprocesser, kreativitet, aktivisme, og projektorienterede forløb.
Skabe grobund for grin og undring, for fællesskab og individualitet.
Kritisk tænkning, debatter og skabertrang. Særlig passion for emnerne: køn, kultur, identitet, politik, bæredygtighed, personlig udvikling og spiritualitet. Interesseret i højskole og efterskole.

Kontakt

91671712

Rasmus Arlund

Dansk, engelsk, historie/samfundsfag, mediefag.

Jeg vægter relationsarbejdet højt, og tror på at et trygt og inkluderende klasserum hvor leg, bevægelse og medbestemmelse som en central del af undervisningen, danner rammen for et motiveret og givende læringsmiljø.
Eleverne skal have lyst til at lære og plads til at fejle.

Kontakt

42324932

Sonja Skovgård Møller

Dansk, engelsk, billedkunst,
historie/samfundsfag og seksualundervisning.

Jeg er en kreativ pige, som knytter stærke bånd til andre. Jeg kan lide at gå i dybden med mine fag,
og lave undervisning hvor eleverne får lov at have hænderne i gang mens de arbejder, og
få mange sanser i spil.

Kontakt

61270199

Suphatcha Suetrong/

Håndværk/Design, Engelsk, Matematik, Naturfag, Friluftsliv & Seksualundervisning. PBA Design og Business

Brænder for kreativitet og bestræber mig altid på at skabe en aktiv og differentieret
undervisning. Jeg ønsker at fange elevernes livslyst og læringsgnist gennem kreativitet og nysgerrighed, herved skal mine elever opleve at udvikle og lære at styrke evnen til at træffe egne valg og gå nye veje.

Kontakt

50911544

Søren Krogh Caspersen

Matematik, dansk, idræt, håndværk/design, seksualundervisning, PBA. Medie, Sonokommunikation

Jeg er rolig, reflekteret, og det trygge rum, med plads til forskellighed, finder jeg meget vigtigt. Med en baggrund som lyddesigner er jeg meget optaget af, hvordan medier kan indgå i undervisningen, og bruges bedst.
Undervisningen bør i min optik afspejle den virkelige verden, med plads til bevægelse og nørderi.

Kontakt

81 28 36 45

Søren Vogsen Pedersen

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Kontakt

28341852

Tenna Wahl

Matematik, Fysik/Kemi, Dansk, Idræt & Mediefag

Filmskaber & E-Sport-træner. Skiløber & forfatter. Kær lærer har mange interesser. Har en stor forkærlighed for at se individets behov og udvikle derefter. Tror på at bevægelse og leg skaber de bedste forhold i et læringsrum, da fantasien her ingen grænser vil få og friheden til at skabe er størst. På barsel indtil foråret 2022

Kontakt

2484 2728

Thomas Anker

Friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Er vi selvkærlige åndsstærke mennesker, som tør at se indad? Det er, som kajakglad trommetosse, min intention at arbejde for dette - i og med naturen. Min undervisning er en dans, en sang, en fortælling, en vandring eller en stille meditation og tilbydes i friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Kontakt

60550335

Thure Risskov Lomaz Jørgensen

Dansk, Religion, Historie/Samfundsfag, Musik og Drama

Positiv, rolig, musikalsk mand med humor og stor rummelighed for alle. For mig er det vigtigt, at alle bliver inkluderet i et fællesskab, at relationer prioriteres samt at undervisning og læring er sjov. I min undervisning vægtes faglighed gennem kreativitet højt, hvilket gør undervisningen spændende og skaber motivation for læring.

Kontakt

42458822

Tinne Wulf Nielsen

Dansk, matematik, naturfag, håndværk og design

Jeg er en ambitiøs og engageret lærer, som er særligt optaget af normkritik og bæredygtighed. Derudover en glad nørkler og sprognørd, som let lader mig begejstre over ting som diagramstrik, plantefarvning og kommasnakke. Har over et års undervisningserfaring, særligt med matematik i indskolingen og med dansk som andetsprog.

Kontakt

60651920

Troels Lund Stokholm

Idræt, Tysk, Naturfag, Friluftsliv og Håndværk og Design

I mig får i en robust og engageret lærer, som brænder for at skabe en god professionel relation. Gåpåmod, glæde og nysgerrighed beskriver mig bedst, og den effekt jeg har på andre. Jeg er en sports og sundheds-nørd, som elsker at have projekter og lege i gang, og udfordre mig selv på fodboldbanen, i skoven eller på de hvidklædte pister. Du vil også kunne finde mig med en god ven eller kollega over en kop kaffe med en snak om livet og læring.

Kontakt

40158434

William Sikker Kongshaug

Dansk, Musik, Mediefag, Drama

Jeg kan li’ at lege med sproget og at improvisere med bevægelser, tegning og især lyde.
Læreretik: Eleverne skal have lov at prøve en masse ting af, så de kan finde ud af hvad der fascinerer dem. Med andre ord: Æstetiske læreprocesser, kreativitet og projektorienterede forløb.
Jeg prioriterer social trivsel højere end fagligt målbare resultater, det talte ord højere end det skrevne og evnen til at være sig selv højere end at tilpasse sig.

Kontakt

81 44 42 11