ÅRPraktikanter 2021-22- naturfag

Anders Stokkebye Faurhøj Winkler

Friluftsliv, Naturfag, Musik og Dansk

Smilende spillemand, musikproducer, eventkoordinator og friluftsmenneske med en sansende og åben måde at være i tilværelsen på. Drømmen findes langt fra præstationskulturen i et motiverende og sundt fællesskab, hvor vi ubekymrede og frie kan udvikle os inden for nærværende og inspirerende rammer. Fokus: æstetiske læreprocesser, fortælling, nørderi, melodi og poesi.

Kontakt

26 36 97 63

Anna Stærke

Dansk, Engelsk, Naturfag, Mediefag


Læring er en leg, hvis blot undervisningen er god – og i mig finder du både en dedikeret lærer og et indre legebarn. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe en tryg stemning og drysse lidt humor ind over timerne.

Kontakt

60158700

Aurore Braase

Håndværk og Design, Naturfag, Engelsk, Fransk og Historie/Samfundsfag.

Mine linjefag fylder ikke kun i skolen, men er en naturlig del af min hverdag. Jeg har erfaring med professionel madlavning, bæredygtigt byggeri og køkkenhave. Jeg ser min undervisning bygget op om fortælling, leg og livsglæde. Det faglige har lige så stor betydning, som det at dyrke det naturlige gode i mennesket.

Kontakt

42 22 91 81

Bjørn Kragelund Olsen

Engelsk, Fysik og Kemi, Håndværk og Design, Naturfag, Matematik og Seksualundervisning.

Jeg er et barn af de frie skoler, som sætter pris på og deltager aktivt i fællesskabet omkring skolen. Jeg vil, med min velovervejede og rolige personlighed, udfordre og udvide mine elevers horisonter om det almenmenneskelige. Jeg er desuden en Viking med interesse for naturen, håndværket og det historiske.

Kontakt

40449147

Christoffer Bladt

Drama, naturfag, friluftsliv, idræt, madkunstskab

Jeg vil dele min fascination af virkeligheden og kan facilitere trygge rammer for undersøgelse og kreativ udfoldelse. Jeg er fuld af idéer, har masser af teatererfaring og åbner verdener med fortælling. Æstetiske læreprocesser er min kæphest, og jeg er passioneret indenfor drama, natur, bevægelse og madlavning.

Kontakt

71797775

Diana Lund

idræt, naturfag, dansk, friluftsliv, Seksualundervisning. Kostvejleder, crossgym og ropeskipping

Jeg er en dedikeret aktiv sundhedsnørd som tror på at bevægelse og læring hænger sammen. Med min naturlige autoritet er jeg ambitiøs på mig selv og mine elevers vejene. Med års erfaring som ansat på skole og som instruktør i foreningslivet ved jeg at fællesskabet skal vægtes højt.

Kontakt

21203698

Henriette Hørning Hansen

Billedkunst, historie, samfundsfag, naturfag, madkundskab og mediefag

Alle spørgsmål fortjener et ordentlig svar. Jeg glæder mig til at lære og lære fra mig. Jeg er vild med at reflektere og debattere over den bedste tilgang. Undervisning er en kunst og jeg er bedst live. 


Kontakt

29461723.

Illuna Jensen

Dansk, Historie/Samfundsfag, Naturfag, Billedkunst, Idræt og Seksualundervisning

Nysgerrighed er mit speciale,
og den er i orden med mit baggrundsmateriale. Fantasien som spontanitet,
kan udtrykkes i kreativitet.
Med mit optimistiske smittende gemyt
bliver eventyret nydt.
Vi skal ud i samfundet og se livet,
Naturen bliver ikke taget for givet.

Kontakt

40168264

Kristian Oddfríður Bjørnsson Haraldsen

Drama, Matematik, Fysik & kemi, naturfag, mediefag og seksualundervisning

Trivsel er den vigtigste faktor for personlig udvikling, hvilket jeg vil facilitere med min nærværende, omsorgsfulde og til tider humoristiske personlighed. Gennem en undersøgende, inkluderende og levende undervisningen, vil jeg tage afsæt i elevernes egne interesser. Alle skal have lov til at blive set!

Kontakt

28911920

Lasse Allermann Johansen

Musik, Håndværk og design, Historie og samfundsfag, Friluftsliv, Naturfag

Jeg er en passioneret natursjæl med en bred håndværksmæssig og træfaglig viden, en flammende indre glød for friluftslivets og naturens muligheder, samt en uddannelse som kajakinstruktør 1. Med mig som lærer på en friskole eller efterskole får I en lærer med en aktiv, energisk og nysgerrig tilgang til at undervise, samt en stor glæde ved at gøre et grundigt stykke arbejde.

Kontakt

28934238

Line Sofie Baecher

Engelsk, Naturfag, Friluftsliv, Håndværk og design.

Certificeret TEFL underviser og har brugt det til at undervise engelsk i Kina. Tidligere frivillig i udvekslingsorganisationen YFU. Jeg er en kvinde med mange hobbyer og interesser inden for alt der omhandler det kreative, naturen, fysisk udfoldelse, mental og kropslig sundhed. Jeg glæder mig til at gøre brug af mine kompetencer som lærer.

Kontakt

91937098

Malene Bank

Billedkunst, naturfag, friluftsliv, dansk, idræt og svømmetræner

Kreativ æstetiker og hands on typen, der gerne vil skabe en varieret undervisning med højt til loftet, hjerterum og plads til at fejle.

Særligt interesseret i bæredygtighed, mental og fysisk sundhed, natur, kunst, redesign og plantefarve.

Har erfaring fra møbelsnedker og skiltetekniker grundkursus, tekstilformidleruddannelsen, Den Skandinaviske Design Højskole, Dansk Talent Akademi og Odin Teatret.
God til at plantefarve, fortælle historier og Bæredygtig Jeg har en holistisk tilgang, og tror på en fremtidig bæredygtig skolegang med ligelig aktivering af hoved, krop og interaktion med omverden.

Kontakt

50981389

Mattias Segalt Hansen

Musik, Naturfag, Håndværk Design, Mediefag

Jeg er musikken til jeres morgensamling. Energibomben på lærerværelset. Det sidste juletræ på skrabekalenderen. Trivsel er sat i mit højsæde og vi kan ikke komme nok ud i naturen!
Jeg er ikke kommet for at skabe borgere.
Jeg er kommet for at skabe mennesker.

Kontakt

60860676

Mie Mogensen

Idræt, Matematik, Naturfag, Friluftsliv, Seksualundervisning, Svømmelæreruddannet, Håndværk og Design

Jeg er en nærværende energisk mødestabil lærer, med entusiasme inden for kreativitet og læring i praksis. Har et kært tilhørsforhold til den frie natur og kroppen i bevægelse. Jeg ser værdi og drivkraft i udvikling, og ønsker at vække elevernes nysgerrighed.

Kontakt

61602496

Suphatcha Suetrong/

Håndværk/Design, Engelsk, Matematik, Naturfag, Friluftsliv & Seksualundervisning. PBA Design og Business

Brænder for kreativitet og bestræber mig altid på at skabe en aktiv og differentieret
undervisning. Jeg ønsker at fange elevernes livslyst og læringsgnist gennem kreativitet og nysgerrighed, herved skal mine elever opleve at udvikle og lære at styrke evnen til at træffe egne valg og gå nye veje.

Kontakt

50911544

Søren Vogsen Pedersen

Idræt, Friluftsliv, Dansk, Naturfag

EHFA certificeret personlig træner, med Passion for sport. Engageret og smilende Person, som vægter forskellige former for fællesskab højt. Min interesse er ikke blot udvikling af eleven som produkt, men også som individ. Mit ønske er, at stå som et forbillede der gennem nysgerrighed og tryghed vil inspirere til læring.

Kontakt

28341852

Thomas Anker

Friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Er vi selvkærlige åndsstærke mennesker, som tør at se indad? Det er, som kajakglad trommetosse, min intention at arbejde for dette - i og med naturen. Min undervisning er en dans, en sang, en fortælling, en vandring eller en stille meditation og tilbydes i friluftsliv, musik, drama, naturfag og fysik & kemi.

Kontakt

60550335

Tinne Wulf Nielsen

Dansk, matematik, naturfag, håndværk og design

Jeg er en ambitiøs og engageret lærer, som er særligt optaget af normkritik og bæredygtighed. Derudover en glad nørkler og sprognørd, som let lader mig begejstre over ting som diagramstrik, plantefarvning og kommasnakke. Har over et års undervisningserfaring, særligt med matematik i indskolingen og med dansk som andetsprog.

Kontakt

60651920

Troels Lund Stokholm

Idræt, Tysk, Naturfag, Friluftsliv og Håndværk og Design

I mig får i en robust og engageret lærer, som brænder for at skabe en god professionel relation. Gåpåmod, glæde og nysgerrighed beskriver mig bedst, og den effekt jeg har på andre. Jeg er en sports og sundheds-nørd, som elsker at have projekter og lege i gang, og udfordre mig selv på fodboldbanen, i skoven eller på de hvidklædte pister. Du vil også kunne finde mig med en god ven eller kollega over en kop kaffe med en snak om livet og læring.

Kontakt

40158434