ÅRPraktikanter 2021-22 mediefag

Anna Stærke

Dansk, Engelsk, Naturfag, Mediefag


Læring er en leg, hvis blot undervisningen er god – og i mig finder du både en dedikeret lærer og et indre legebarn. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe en tryg stemning og drysse lidt humor ind over timerne.

Kontakt

60158700

Anne Mette Foldager

Drama, idræt, dansk og mediefag. jeg kan også tilbyde: Projektvejledning, fortælling og madkundskab

Humoristisk, engageret og kreativ!
Relationer er der, jeg vil lægge fokus udover undervisningen. Jeg selv er fortæller og ser store pædagogiske muligheder i at få eleverne til at fortælle. Med stor nysgerrighed og positive øjne kan alt lade sig gøre – og jeg glæder mig.

Kontakt

61 65 19 07

Clara Wittus Skottfelt

Dansk, engelsk, idræt, billedkunst, medie, seksualundervisning

Jeg kommer med et bredt smil og tålmodigt sind; med masser af gode idéer, og evnerne til at udføre dem.
For at sikre elevernes læring vil jeg, gennem fælles oplevelser, udendørs leg og bevægelse opbygge et stærkt klassefællesskab, hvor vi tør tage chancer og det er tilladt at fejle.

Kontakt

40441645

Ditte Eg Pedersen

Drama, dansk, historie/samfundsfag, idræt, mediefag, seksualundervisning

Jeg elsker at gøre rent, jeg er vokset op med Tintin og jeg citerer ofte Svend Brinkmann. Jeg vil gerne lære børn og unge at en karakterskala ikke definerer fremtiden, og at instagram er langt fra virkeligheden. Det hele skal nok gå i sidste ende. Det vil jeg gerne fortælle dem.

Kontakt

21749556

Emil Asferg


Engelsk, samfundsfag, historie, mediefag og idræt.

Jeg er en glad, inspirerende og motiverende lærer med masser af undervisningsningserfaring og en fodboldtræneruddannelse som jeg nyder at gøre brug af . Jeg forsøger altid at indrage eleverne i mine lektioner, så de også føler ejerskab for undervisningen. Hos mig vil eleverne lære at være reflekterende medmennesker og verdensmennesker.

Kontakt

22 45 87 18

Hans Rasmussen

Drama, Engelsk, Matematik, Mediefag og Religion

En sprognørd med mod på engelskfaget og interesse for interkulturelle kompetencer. Jeg kan også regne den ud i matematik. I min undervisning skal der være plads til at fejle, eksperimentere og fordybe sig. I mig får I en struktureret og humoristisk lærer som interesserer sig for teater og kultur.

Kontakt

30608074

Henriette Hørning Hansen

Billedkunst, historie, samfundsfag, naturfag, madkundskab og mediefag

Alle spørgsmål fortjener et ordentlig svar. Jeg glæder mig til at lære og lære fra mig. Jeg er vild med at reflektere og debattere over den bedste tilgang. Undervisning er en kunst og jeg er bedst live. 


Kontakt

29461723.

Kaspar Staufeldt

Dansk, historie/samf, idræt, mediefag, svømmelæreruddannelsen

Jeg er en humoristisk, energisk og pligtopfyldende sportsnørd, som også rummer en vilje for at gøre mine elever bedre for hver dag.
Jeg brænder for at udlevere min viden, uanset om det er sport, it eller boglige fag.
Jeg tror på humor som vigtigt værktøj i relationen mellem mennesker og på styrken i det forpligtende fællesskab.

Kontakt

24231310

Kasper Aagaard Troelsen

Dansk, engelsk, musik, mediefag

Som kommende lærer er jeg nysgerrig på, hvordan man får skabt en undervisning som motiverer og fanger børnenes fokus og interesse og hvordan man skaber en undervisning som både udvikler faglighed og personlig udvikling. Jeg tror på at hvis man har udgangspunkt i aktuelle elementer i elevens liv, kan det fremme motivationen og samtidig udvikle ikke kun de faglige færdigheder, men også de menneskelige aspekter såsom identitetsdannelse, empati og trivsel.

Kontakt

41819685

Kristian Oddfríður Bjørnsson Haraldsen

Drama, Matematik, Fysik & kemi, naturfag, mediefag og seksualundervisning

Trivsel er den vigtigste faktor for personlig udvikling, hvilket jeg vil facilitere med min nærværende, omsorgsfulde og til tider humoristiske personlighed. Gennem en undersøgende, inkluderende og levende undervisningen, vil jeg tage afsæt i elevernes egne interesser. Alle skal have lov til at blive set!

Kontakt

28911920

Laura Flyckt Hermeling

Billedkunst, Mediefag, Matematik, Tysk & Seksualundervisning

Jeg er en stolt kæmpenørd som har styr på sine kreative processer, computere og som elsker projekter.
I mine timer skal der være plads til grin, undren, fællesskabet og individuel fordybelse. Man erfarer med sanserne, så hovedet og hænderne skal også inddrages. Udover mine linjefag har jeg erfaring i køkkenet.

Kontakt

93909347

Linette Christensen

Dansk, engelsk, religion, historie/samfundsfag, mediefag og seksualundervisning.

Jeg vil sammen med eleverne, gå på opdagelse i vores samfund og fællesskab. Forhåbentligt vække en gnist for deres læringslyst via refleksion, relation og humor. En struktureret, rummelig person er jeg til hverdag, men jeg vil støtte eleverne i at springe ud af rammerne, og træffe beslutninger på egne ben.

Kontakt

27219977

Lærke Boa Noe

Dansk, billedkunst, historie, samfundsfag, religion, mediefag og seksualundervisning

Jeg er en opfindsom og opmærksom kvinde med en forkærlighed for kunst, gode historier og de små finurligheder. Min erfaring siger mig, at skoleglæden ofte findes i trygge fællesskaber, fordybelsen og skaberlysten. Jeg ser frem til et godt samarbejde omkring vores børn og unge. De er det vigtigste vi har.

Kontakt

51183640

Marie Schwartz

Matematik, Fysik/kemi, Idræt, Drama, Mediefag

“​Lad ikke dét, du ikke kan, komme i vejen for dét du kan.”
Jeg er en handlekraftig og initiativrig drengepige med en forkærlighed for leg og sport. Jeg brænder for undervisning hvor humor, nærvær og bevægelse er en del af undervisningen. Gennem gensidig respekt og fordybelse tror jeg dannelse opstår.

Kontakt

31546839

Mattias Segalt Hansen

Musik, Naturfag, Håndværk Design, Mediefag

Jeg er musikken til jeres morgensamling. Energibomben på lærerværelset. Det sidste juletræ på skrabekalenderen. Trivsel er sat i mit højsæde og vi kan ikke komme nok ud i naturen!
Jeg er ikke kommet for at skabe borgere.
Jeg er kommet for at skabe mennesker.

Kontakt

60860676

Michael Andersen

Drama og teater, Matematik, Medie, Fysik/Kemi

Som en ninjafilosof skære jeg skarpe teser. Med viljestyrke, smedet af tusind lag stål, formidler jeg visdom. Faglig viden ligeså skarp som et slebent sværd, lyser jeg op gennem mørket og viser vej. Som min beskrivelse antyder, brænder jeg for en kreativ og livsoplysende hverdag.

Kontakt

28723588

Mikkel Kortegaard Simonsen

Idræt, matematik, tysk, mediefag

I mig får i en reflekteret praktiker med pædagogisk erfaring - drevet af glæden ved at se andre lykkes. Midlet helliger målet. Jeg er nysgerrig og vild med at lege; i skoven, på skiferien og i undervisningen. Jeg vil være jer en engageret og ansvarsfuld kollega, med smil på læben

Kontakt

61717056

Mikkel Nordfang Philipsen

Dansk, Drama, Musik, Religion, Mediefag

Kreativt, ambitiøst, engageret teater og filminstruktør/producer med sans for det æstetiske. Uddannet på Station Next Væksthus København. Mit mindset er at alle har talent og sans for noget og det skal bruges i undervingen som en fælles styrke

Kontakt

60191833

Niels Engdal Pedersen


Matematik, Fysik & kemi,, Mediefag, Billedkunst

A long time ago, I was in Burma. The local government were trying to shut down the schools, by removing all the teachers. One day, I saw a child solving complex algebra. A teacher was taking a great risk educating this child. 
But some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied or reasoned with. 
Some men just want to watch the world learn.

Kontakt

28 87 02 06


Pernille Koch Nielsen

Drama, Dansk, Mediefag, Historie/Samfundsfag, Seksualundervisning

Passioneret dramaelsker med stor kropslig bevidsthed. En historienørd med blik for at gøre fortalte historier levende. Med mig på lærerteamet får I en smileglad kollega, som vægter det trygge undervisningsrum med plads til alt det skæve. Zoom igen… frygt ej, jeg er også medielærer.

Kontakt

61691896

Rasmus Arlund

Dansk, engelsk, historie/samfundsfag, mediefag.

Jeg vægter relationsarbejdet højt, og tror på at et trygt og inkluderende klasserum hvor leg, bevægelse og medbestemmelse som en central del af undervisningen, danner rammen for et motiveret og givende læringsmiljø.
Eleverne skal have lyst til at lære og plads til at fejle.

Kontakt

42324932

Søren Krogh Caspersen

Matematik, dansk, idræt, håndværk/design, seksualundervisning, PBA. Medie, Sonokommunikation

Jeg er rolig, reflekteret, og det trygge rum, med plads til forskellighed, finder jeg meget vigtigt. Med en baggrund som lyddesigner er jeg meget optaget af, hvordan medier kan indgå i undervisningen, og bruges bedst.
Undervisningen bør i min optik afspejle den virkelige verden, med plads til bevægelse og nørderi.

Kontakt

81 28 36 45

Tenna Wahl

Matematik, Fysik/Kemi, Dansk, Idræt & Mediefag

Filmskaber & E-Sport-træner. Skiløber & forfatter. Kær lærer har mange interesser. Har en stor forkærlighed for at se individets behov og udvikle derefter. Tror på at bevægelse og leg skaber de bedste forhold i et læringsrum, da fantasien her ingen grænser vil få og friheden til at skabe er størst. På barsel indtil foråret 2022

Kontakt

2484 2728

William Sikker Kongshaug

Dansk, Musik, Mediefag, Drama

Jeg kan li’ at lege med sproget og at improvisere med bevægelser, tegning og især lyde.
Læreretik: Eleverne skal have lov at prøve en masse ting af, så de kan finde ud af hvad der fascinerer dem. Med andre ord: Æstetiske læreprocesser, kreativitet og projektorienterede forløb.
Jeg prioriterer social trivsel højere end fagligt målbare resultater, det talte ord højere end det skrevne og evnen til at være sig selv højere end at tilpasse sig.

Kontakt

81 44 42 11