ÅRPraktikanter 2021-22- Tysk

Frederik Hametner

Tysk, dansk, drama, idræt, matematik, seksual- og sundhedsundervisning

Jeg skal opleves! En langemand til janteloven, og sagt med vestjysk lune og smittende latter. Ich bin nicht ein Berliner, men jeg er forelsket i tyskfaget. Mine elever skal lære at heppe på hinanden, og de skal glæde sig til at komme i skole hver eneste dag. Det er mit altoverskyggende mål.

Kontakt

31 51 07 05

Ida Olsen

tysk, musik, dansk, matematik, seksualundervisning

Jeg er en udadvendt og nærværende sønderjyde, som brænder for mine fag. At holde eleverne til ilden og fange deres nysgerrighed er essensen i min undervisning. Det skal slå gnister, når vi i tysk rapper os frem til sprogforståelse, og hvis noget går op i røg, lærer vi alle af det.

Kontakt

27684209

Jens Møller Jensen

Tysk, Fysik & kemi, Idræt og Friluftsliv

Jeg er fungerende musiker og har grundkursus som elektriker. Jeg underviser i musik og mat. i 0. klasse på friskole. Som lærer kommer jeg langt, når jeg etablerer den gode relation. Jeg har høj tillid til mine elever og oplever, at de har tillid til mig.Hobbyer: Sejlads, fiskeri, orgler.

Kontakt

42369961

Laura Flyckt Hermeling

Billedkunst, Mediefag, Matematik, Tysk & Seksualundervisning

Jeg er en stolt kæmpenørd som har styr på sine kreative processer, computere og som elsker projekter.
I mine timer skal der være plads til grin, undren, fællesskabet og individuel fordybelse. Man erfarer med sanserne, så hovedet og hænderne skal også inddrages. Udover mine linjefag har jeg erfaring i køkkenet.

Kontakt

93909347

Mikkel Kortegaard Simonsen

Idræt, matematik, tysk, mediefag

I mig får i en reflekteret praktiker med pædagogisk erfaring - drevet af glæden ved at se andre lykkes. Midlet helliger målet. Jeg er nysgerrig og vild med at lege; i skoven, på skiferien og i undervisningen. Jeg vil være jer en engageret og ansvarsfuld kollega, med smil på læben

Kontakt

61717056

Troels Lund Stokholm

Idræt, Tysk, Naturfag, Friluftsliv og Håndværk og Design

I mig får i en robust og engageret lærer, som brænder for at skabe en god professionel relation. Gåpåmod, glæde og nysgerrighed beskriver mig bedst, og den effekt jeg har på andre. Jeg er en sports og sundheds-nørd, som elsker at have projekter og lege i gang, og udfordre mig selv på fodboldbanen, i skoven eller på de hvidklædte pister. Du vil også kunne finde mig med en god ven eller kollega over en kop kaffe med en snak om livet og læring.

Kontakt

40158434